Taur - Scorpion

Compatibilitati Taur-Scorpion Compatibilitati Taur - Scorpion

     Multi dintre Tauri se pot simti atrasi de un semn opus lor, asa cum este Scorpionul. Magnetismul exercitat de prezenta planetelor Marte si Pluto in Scorpion, ii face pe acestia aproape irezistibili Taurului. Nu degeaba se spune despre contrarii ca se atrag! Prima intalnire intre Taur si Scorpion poate fi coplesitoare. Taurul s-ar putea simti fermecat, subjugat de valurile de pasiune pe care le transmite Scorpionul. Si Scorpionul simte cam la fel in ceea ce-l priveste pe Taur. Din punct de vedere astrologic, este clar ca exista o legatura intre Marte si Venus, ceea ce se reflecta si in planul personal, al relatiilor interumane intre Taur si Scorpion.
     Relatia initiala dintre Scorpion si Taur este de fapt o prietenie care deriva dintr-un respect reciproc. Taurul si Scorpionul se vor simti atrasi unul catre altul prin calitatile pe care fiecare le au si, chiar daca exista o serie de aspecte care nu sunt complementare, intre Taur si Scorpion este posibil sa ia nastere si sa se intensifice o afectiune care sa stea la baza unui angajament care sa dureze toata viata. Principala amenintare la adresa a ceea ce ar putea fi o relatie deosebita o constituie incapatanarea extrema si rigiditatea, tipice atat Taurului, cat si Scorpionului.
     Clar exista o atractie aproape palpabila, din punct de vedere sexual, intre Taur si Scorpion. Este o pasiune exploziva, cu rabufniri imprevizibile, in care ambii parteneri isi doresc sa posede; Taurul pe Scorpion ca pe ceva pretios si care merita apreciat, Scorpionul pe Taur, din punct de vedere emotional. Demersul Scorpionului este oarecum alterat de incapacitatea lui de a-si exprima sentimentele. Scorpionul are tendinta de a se apara pe sine, emotional, este interiorizat si ridica tot felul de bariere pentru a se conserva, ceea ce pentru Taur, care are nevoie sa auda si sa i se confirme mereu sentimentele, este echivalent cu un dezastru.
     Succesul cuplului Taur – Scorpion poate fi palpabil in domeniul managementului banilor. Intotdeauna un Taur si un Scorpion isi vor combina eforturile in directia indeplinirii, cu cat mai mult succes, a sarcinilor de serviciu, mai ales la inceputul unei relatii profesionale. Ambii parteneri au, insa, tendinta innascuta de a domina, astfel incat ambii vor dori sa conduca, de obicei cam in acelasi timp si sunt destul de putin maleabili pentru a renunta unul in favoarea celuilalt. S-ar putea ca, in aceste conditii, determinarea si simtul loialitatii sa nu mai aiba deloc conotatii pozitive pentru asocierea Taur – Scorpion.
     Cuplul Taur – Scorpion trebuie sa lucreze mult la comunicare. Ambii trebuie sa ajunga sa-si exprime in mod liber sentimentele si emotiile, deoarece ambii au nevoie sa auda si sa stie ca angajamentul luat este serios si confirmat verbal. In acelasi timp, au nevoie sa le fie respectate limitele, fiecare dintre ei are nevoie de un spatiu al sau in care sa se desfasoare. Taurul trebuie sa se adapteze tendintei innascute a Scorpionului de a critica, de a scoate in evidenta defectele celuilalt, de a analiza mereu totul. Scorpionul trebuie sa faca eforturi pentru a-si controla extremismul verbal care-l caracterizeaza, mai ales in vremuri mai tensionate, cand Taurului ii place sa-si rezerve timp de liniste pentru a reflecta cu atentie la ceea ce se intampla si a lua cea mai buna hotarare.
     Ambii parteneri trebuie sa aiba in vedere ca exacerbarea sentimentelor de gelozie poate surveni destul de des, daca nu exista control asupra lor si realism in aprecierea faptelor. Situatia poate degenera rapid, in astfel de conditii. Scorpionul isi exprima dragostea prin relatiile sexuale, mai putin prin vorbe, fiind o persoana mai rece, care isi exteriorizeaza mai greu sentimentele. Desi pasiunea initiala l-ar putea flata pe Taur, in curand acesta va simti nevoia de mai multa sensibilitate si afectiune. Daca acestea lipsesc, este foarte posibil ca relatia sa se destrame. Taurul nu este persoana care sa vrea doar sex si, in ciuda afinitatii sale pentru stabilitate, nu va ezita sa faca primul pas spre indepartarea de partenerul Scorpion, daca nevoia de afectiune nu ii va fi satisfacuta.

Scorpionul este cel care poate ajuta Taurul sa-si exploreze acele zone unde dragostea si senzualitatea ar putea atinge potential maxim, iar Taurul, la randul sau, poate ajuta Scorpionul sa-si descopere laturile mai sensibile si sa invete sa mai si renunte cateodata.

loading...
Loading...

Laptop Dell

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri