Taur - Rac

Compatibilitati Taur-Rac Compatibilitati Taur - Rac

     Astrologii considera relatia Taur – Rac drept o relatie foarte compatibila, mai ales in privinta aspectelor legate de dragoste si angajament de lunga durata, pornind de la caracteristicile fiecarei zodii in parte, care permit o complementeritate aproape perfecta intre Taur si din Rac. Taurii cauta si fac tot ce pot sa-si pastreze zona de confort, au mereu nevoie de promisiuni si angajamente din partea partenerului, de reinnoirea constanta a acestora. Racul, pe de alta parte, forte asertiv si sensibil, va fi cel mai potrivt sa furnizeze Taurului exact ceea ce-i trebuie. Si Taurul, dar si Racul sunt parteneri loiali si cu principii bine stabilite, astfel incat posibilitatea ca unul dintre parteneri sa tradeze este foarte mica. Mai ales ca, ambii fiind foarte timizi si precauti, se vor angaja destul de greu intr-o relatie romantica; momentul angajamentului nu va fi niciodata surprinzator pentru partenerii din relatia Taur – Rac, deoarece va urma multor intalniri si discutii, care vor avea drept scop aflarea intentiilor partenerului si obtinerea unei sigurante aproape absolute asupra a ceea ce acesta isi doreste. Nici Taurul si nici Racul nu vor actiona instinctiv sau spontan, pentru ca aceste comportamente pur si simplu nu le stau in fire si i-ar pune mult in afara zonei lor de confort.
     Racul este o zodie guvernata de Luna, ceea ce implica o personalitate oarecum capricioasa, care mereu te-ar putea surprinde si nu intotdeauna placut. Are o dispozitie extrem de schimbatoare si poate trece foarte usor de la exaltare la depresie. Taurul este iubitor din fire, iar atunci cand Racul este intr-o dispozitie buna, relatia poate triumfa. Taurul va face tot posibilul sa implineasca nevoile Racului, atat in plan social, cat si in plan sentimental. Binenteles ca nici Taurul nu este intotdeauna dispus sa faca asta. Latura sa practica si realista il va tine mereu in garda, si, desi va face multe incercari pentru a mentine legatura, in conditiile in care nici Racul nu-si revizuieste atitudinea, la un moment isi va da seama ca nu se merita investita atata energie pentru a mentine o relatie cu cineva atat de volatil emotional.
     Mai este un aspect asupra caruia ambii parteneri trebuie sa fie atenti. Si Taurii si Racii sunt destul de posesivi si incapatanati, ceea ce ar putea determina aparitia unor conflicte, mai mult sau mai putin grave. Este nevoie ca partenerii sa-si inteleaga unul altuia punctele de vedere, pentru ca situatiile conflictuale sa nu degenereze. Ceea ce poate intotdeauna rezolva o situatie conflictuala intre Taur si Rac este comunicarea calma si ordonata. Totusi, astrologii sunt de parere ca astfel de situatii nu ar trebui sa apara prea des, deoarece ambii parteneri din aceasta relatie sunt deschisi mental si intelectual, astfel incat sa poata observa starea de spirit a celuilalt si sa actioneze in sens pozitiv, pentru aplanarea conflictului.
     Racul poate fi cel care sa aduca incet, in peisaj, tocmai acele schimbari de natura sa asigure nevoile de crestere spirituala si implinire. Racul are rabdare sa faca aceste schimbari gradual, astfel incat a nu lase loc conservatorismului Taurului sa intervina. De asemenea, este bine de stiut ca si unii Tauri au schimbari imprevizibile de dispozitie, iar solutia, in acest caz, este ca fiecare dintre cei doi parteneri sa lase celuilalt spatiu. Facand asta, gradul de compatibilitate va creste si, relatia pe termen lung, mai ales, va avea succes. Combinand senzualitatea Taurului cu profunzimea emotionala a Racului, compatibilitatea sexuala nu ar trebui sa fie decat excelanta. In viata sexuala alaturi de un Rac, Taurul va avea parte de incitare si foarte multa emotie. Chiar daca este mai pragmatic decat Racul, Taurul va raspunde sensibilitatii emotionale a Racului, atata timp cat aceasta nu este dusa la extrem. Se stie ca orice e mult, strica!
     Taurii si Racii asociaza siguranta cu situatii diferite. In vreme ce Taurul este ancorat in tot ceea ce inseamna castig material si achizitii care sa-i asigure un anumit standard de viata, Racul are mare nevoie de stabilitate emotionala si de exprimarea sentimentelor.

Luna si Venus, planetele care guverneaza cele doua zodii, indulcesc cumva trasaturile persoanelor ce le apartin, facand loc pentru compasiune, intelegere, empatie chiar, in unele cazuri. Astfel incat, compatibilitatea dintre cei doi poate functiona de minune, stand la baza unei relatii foarte fructuoase si de lunga durata.

loading...
Loading...

Laptop Dell

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri