Taur - Pesti

Compatibilitati Taur-Pesti Compatibilitati Taur - Pesti

     Taurul a fost intotdeauna emblema puterii, a perseverentei si masculinitatii; este calm, atunci cand nu este provocat sau ranit, dar, odata scos din pepeni, nu va ezita sa atace si sa raneasca. Toate aceste lucruri se potrivesc perfect personalitatii nativului Taur. Sunt persoane foarte calme, in conditii normale, insa, odata provocati, temperamentul lor este unul dificil de manevrat. Faptul ca sunt determinati si foarte focusati catre indeplinirea scopurilor pe care si le-au propus, ii diferentiaza de celelalte semne zodiacale.
     Pestii sunt mistici si fascinanti. Nativii acestei zodii sunt foarte inzestrati si creativi, insa mereu confuzi in ceea ce priveste alegerile pe care trebuie sa le faca. Pestii tind sa fie mult mai spirituali si mai idealisti fata de Taur, mult mai practic si mai centrat pe realitatea din jur care-l afecteaza in mod direct. Pestii trebuie sa echilibreze ceea ce este doar posibil cu ceea ce este real si realizabil, daca vor sa intre in gratiile Taurului.
     “Contrariile se atrag!” ar putea fi motto-ul in relatia Taur – Pesti. Ambii parteneri vor face tot ce pot mai bine, mai ales pentru satisfacerea nevoilor fizice. Caldura si tandretea Pestilor va indulci pe Tauri si ii va ajuta sa-si depaseasca, de multe ori, incapacitatea de a se adapta schimbarilor din viata lor. Pe de alta parte, determinarea Taurilor, seninatatea si curajul cu care abordeaza viata si provocarile ei, ajuta Pestii sa se concentreze asupra talentelor lor, ii face sa se simta protejati si in siguranta.
     Atentie insa caci gelozia, gandul la infidelitate si tradare, tendintele de dominare, ar putea face din Taur un personaj destul de greu de suportat uneori de catre Pesti. Faptul ca Pestii sunt foarte nesiguri de ceea ce-si doresc in viata, sunt schimbatori si nestatornici in alegerile pe care le fac, poate provoca, de multe ori, probleme legate de incredere, in relatie. Este nevoie de intelegere reciproca si stabilitate emotionala, pentru ca relatia sa mearga cu-adevarat.
     Inceputul relatiei se intampla destul de rapid si firesc. Mentinerea relatiei poate fi insa, un proces ce solicita eforturi si energie. Nici o relatie nu functioneaza daca nu exista timp de calitate petrecut impreuna de catre parteneri. Pestii au nevoie de intelegere din partea Taurului, in vreme ce ei trebuie sa accepte pe Taur asa cum este, pentru ca acestuia nu-i place deloc sa se explice. Legatura poate fi perturbata de faptul ca asteptarile mari ale Taurului nu sunt implinite, in vreme ce Pestii au dificultati in a lua decizii, ceea ce-l irita mult pe Taur. Cheia succesului sta in acceptarea punctelor slabe ale partenerului si depunerea unui efort sustinut pentru a imbunanati situatia. Pestii incearca sa fie buni cu toata lumea, dar evident, nu pot multumi pe toti. Ar trebui sa-si concentreze eforturile pe partenerul Taur, care are nevoie de multa atentie. Pestii sunt adaptabili, asa incat tine de Tauri sa conserve relatia. Ambii parteneri trebuie sa-si ofere respect reciproc din punct de vedere emotional.
     Taurul este atras si chiar invidiaza energia Pestilor. Poate ca acest semn de apa va face Taurul sa se cunoasca mai bine in plan sentimental si-i va mai topi din scepticismul caracteristic. Pestii ar putea invata Taurul sa creada si in ceea ce nu vede, ar putea sa-l invete despre credinta in Dumnezeu, ar putea sa-i puna la incercare imaginatia si creativitatea. Pestii sunt perfecti pentru a echilibra latura practica a Taurului cu viata spirituala. De ambele parti, s-ar putea sa fie ceva destul de greu de realizat, dar, cu perseverenta, ar putea avea multe de invatat unul de la celalalt.
     Taurul este foarte direct, de multe ori pentru el nu exista decat alb si negru, nicidecum alte nuante. Alaturi de Pesti, Taurul ar putea invata sa vada culori, sa absoarba o paleta mai larga de emotii si sa se implineasca pe plan spiritual. Pestilor le place sa cerceteze cat mai adanc intelesurile si misterele vietii si ale naturii. Taurului ii place sa stie la ce sa se astepte, sa cunoasca zi de zi unde sunt lucrurile care ii intereseaza. Taurul este ordonat din fire, in timp ce Pestii sunt distrati si visatori.

     Pestii nascuti intre 19 si 28/29 februarie prezinta cea mai mare compatibilitate cu Taurul, constituind un stimulent pentru acesta in a-si descoperi mai bine sentimentele si a vedea cu alti ochi ceea ce-l inconjoara. Insa, si acesti Pesti sunt foarte nepractici, ceea ca ar putea fi un inconvenient major in relatia dintre Taur si Pesti.

 

loading...
Loading...

Laptop Dell

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri