Taur - Leu

Compatibilitati Taur-Leu Compatibilitati Taur - Leu

     Ce combinatie neobisnuita de energii! Venus si Soarele, care guverneaza cele doua zodii, sunt foarte diferite. In termeni de geologie planetara, pamantul si focul nu prea fac casa buna impreuna. Relatia dintre Taur si Leu nu va fi niciodata una linistita, ci una plina de suisuri si coborasuri, din care nu vor lipsi situatiile conflictuale izvorate din contradictii mai mult sau mai putin importante. Ambii parteneri sunt loiali si devotati, de incredere si determinati in ceea ce fac, insa, din pacate, de multe ori apar efecte negative induse de aparitia, nu foarte rara, a divergentelor de opinie, transformate des in certuri deschise.
     Diferentele de personalitate dintre cei doi vor crea, de multe ori, situatii neplacute. Leii sunt efervescenti, adora sa-si faca prezenta cunoscuta si nu vor trece niciodata neobservati in mediul in care vor actiona, in vreme ce Taurii sunt retrasi, conservatori, uneori pana la exces, si cu o dispozitie care, uneori, taie de tot cheful de petrecere. In aceste conditii, abilitatile Taurului de a flata s-ar putea sa nu mai fie suficiente. Atitudinea posesiva a Taurilor ar putea fi considerata chiar extrem de enervanta uneori de catre Lei, mai ales daca se manifesta in public.
     Pentru cuplul Taur – Leu, aspectele legate de incapatanare si atitudine necompromitatoare sunt cele care ar duce la aparitia unor inconveniente majore in calea unei apropieri. Ambii parteneri trebuie sa lucreze mult pentru a stabili canale de comunicare eficienta, care sa functioneze realmente, in ciuda diferentelor de opinie evidente. Intr-un cuvant, e nevoie de multe compromisuri in aceasta relatie.
     Leul este clar, lider. Taurul nu se va supara foarte mult sa ocupe bancheta din spate, in plan social vorbind. Acest lucru este foarte bun intr-un parteneriat, mai ales ca Leul are nevoie de spatiu pentru a se manifesta. Daca Taurul va intelege sa lase Leul sa fie vedeta in relatia lor si daca Leul, la randul sau, va recunoaste meritele Taurului in acest sens si va investi emotional in relatie, totul va merge destul de bine. Pericolul cel mare din partea Leului este egocetrismul si, intrand pe aceasta panta, Leul nu va mai judeca asa cum trebuie si va exclude pe Taur din relatie cat ai zice “peste”.
     Angajandu-se intr-o relatie, Leul se daruieste total si va fi loial partenerului, ceea ce Taurului, conservator din fire, ii prinde de minune. Leul este in masura sa furnizeze Taurului siguranta si stabilitatea de care acesta are nevoie.
     In ceea ce priveste latura fizica a relatiei, se stie ca Leul debordeaza de dorinta sexuala. Taurul prefera sa ia lucrurile incet, cu temeinicie, iar daca Leul se lasa total purtat de impulsurile sale, satisfactia fizica si emotionala pentru Taur va fi ca si inexistenta. Daca s-ar putea lua lucrurile gradual, pas cu pas, daca s-ar putea echilibra energia Leului, continua sa cautare a placerii, cu latura practica si statornica a Taurului, atunci relatia dintre cei doi ar putea dainui in timp. Pasiunea acestei relatii ar putea fi o cale de aplanare a situatiilor conflictuale create de diferentele de persoanalitate dintre Taur si Leu.
     Leului ii plac activitatile artistice si culturale, la fel ca si Taurului, care este in permanenta cautare de stimulare intelectuala. Ambilor parteneri le place confortul unei vieti “cu de toate”, le place sa posede, materialiceste vorbind. In privinta banilor, insa, daca Taurul este cumpatat, chivernisit si intr-o permanenta cautare de modalitati de economisire a castigurilor, Leul nu prea e preocupat de acest aspect, ci mai degraba de cum poate cheltui surplusul. Daca Leul castiga mai mult, intotodeauna va cheltui mai mult, fara a da prea multa atentie operatiunilor de economisire si depozitare.

Cheia succesului poate sta in suportul pe care Taurul va fi dispus sa-l acorde Leului, in incercarea acestuia de a-si indeplini ambitiile, care, de cele mai multe ori nu sunt dintre cele minore. Leul va rasplati Taurul cu multe beneficii, sentimentale si materiale, si-i va oferi confortul de care acesta din urma are atata nevoie.

loading...
Loading...

Laptop Dell

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri