Taur - Gemeni

Compatibilitati Taur-Gemeni Compatibilitati Taur - Gemeni

     Planeta Venus, care guverneaza Taurul, si Mercur, care guverneaza Gemenii, sunt, in general, planete prietenoase una cu cealalta, dar si cu ceilalti. S-ar putea spune ca ar trebui sa iasa o relatie reusita intre un Taur si o persoana din Gemeni. Exista totusi, o serie de diferente la nivel de personalitate si motivatie, unele majore, care pot schimba aceasta socoteala.
     Taurii sunt persoane care cred cu tarie in viata linistita si fara prea multe valuri, in calm, pace si liniste, interioara si exterioara. Sunt conservatori, nu le plac schimbarile de nici un fel, sunt foarte ancorati in mediul si modul lor de viata si sunt destul de greu adaptabili la nou. Pe de alta parte, Gemenii sunt nelinistiti si tind sa-si piarda rapid stabilitatea. Schimbarile ii incita si isi doresc sa fie pusi cat mai des in fata unor situatii noi, care sa ii stimuleze fizic si intelectual. Practic, sunt trasaturi de caracter aflate la pol opus unele fata de celelalte, iar acest fapt poate duce la aparitia de tensiuni in relatie.
     Privind dintr-o alta perspectiva, insa, Taurii si Gemenii au multe de invatat unul de la celalalt. Gemenii pot invata de la Taur ce inseamna consistenta, statornicia, stabilitatea si angajamentul de a duce la bun sfarsit un lucru, cu calm si maturitate, in vreme ce Taurii pot invata de la Gemeni cum sa mai renunte din cand in cand la incapatanare, sa accepte ca s-ar putea sa nu aiba intodeauna dreptate sau ca modul lor de a privi lucrurile nu este intotdeauna cel ideal, cum sa faca si unele compromisuri, daca intr-adevar isi doresc ca relatia sa mearga. Un alt lucru pe care Taurii ar trebui sa-l invete de la Gemeni ar fi legat de comunicare, fara de care nici o relatie nu poate merge asa cum trebuie.
     Taurul este mereu preocupat sa sape adanc pana da de capat lucrurilor. Este un tip metodic, calculat, rezolva problemele pas cu pas si mereu are un tipar dupa care face lucrurile, in general. Cu greu ar putea fi convins sa ocoleasca sabloanele pe care singur si le-a trasat si dupa care actioneaza aproape intotdeauna. Gemenii trec insa usor de la una la alta, uneori atat de repede, impininsi de curiozitatea si naivitatea lor innascute, incat il obosesc teribil pe Taur. Ar putea fi considerati superficiali, din acest punct de vedere, si chiar sunt, in unele situatii. Au insa o mare capacitate de atentie distributiva si pot indeplini cu succes mai multe sarcini in acelasi timp, ceea ce Taurul nu ar putea face niciodata. Intotdeauna Taurul va lua lucrurile unul cate unul, in functie de prioritizarea tot de el stabilita. Gemenii, pe de alta parte, sunt aprigi, sar de la una la alta, in incercarea de a face cat mai multe intr-un timp cat mai scurt. Incetineala Taurului ii irita pana la extrem, in multe situatii.
     Pentru o relatie pe termen scurt, Gemenii sunt ideali pentru a trezi curiozitatea Taurului, insa pentru o relatie pe termen lung, lucrurile se complica mult prea mult. Taurul se arata atras de firea plina de duh si de umorul caracteristic Gemenilor. Aprecierea Taurilor creste, daca Gemenii accepta sa incetineasca putin ritmul. In acest fel, partenerii vor gasi multe sa isi spuna si vor petrece clipe frumoase unul in compania celuilalt. Dorinta Gemenilor de a explora isi va spune cuvantul in acest sens. Amandoi sunt cautatori de placeri in viata, amatori de lucruri care provoaca la nivel intelectual, emotional si cultural.
     Si in ceea ce priveste viata sexuala, Taurul prefera lucrurile de calitate, facute incet si temeinic. Daca perechea din Gemeni isi va da seama de ceea ce isi doreste, atunci este un norocos. Gemenii isi vor pune toate abilitatile in slujba scopului propus.

Chiar daca, din anumite puncte de vedere, o relatie intre un Taur si Gemeni ar putea merge, pe termen lung, nelinistea si agitatia Gemenilor ar putea fi mult prea mult pentru Taur. Mai ales in anumite momente, cand acesta are neaparat nevoie de liniste, iar Gemenii trec printr-o perioada in care energia lor nu le da voie sa incetineasca. Pe termen lung, pare ca fiecare merge pe drumul propriu, nicidecum impreuna pe acelasi drum.

loading...
Loading...

Laptop Dell

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri