Taur - Fecioara

Compatibilitati Taur-Fecioara Compatibilitati Taur - Fecioara

     Combinatia Taur-Fecioara este considerata eminamente perfecta, astrologic vorbind. Amandoi sunt semne de pamant, ceea ce insemana ca au lucruri in comun, ca se compleaza reciproc perfect in multe privinte. Poate exista o vibratie naturala intre cei doi.
     Combinatia a doua elemente pamant pune in lumina natura practica a personalitatii, astfel incat relatia Taur – Fecioara ar putea fi una foarte solida. Nu este deloc un lucru rau. Inseamana ca Fecioara este pe deplin constienta si sprijina nevoile Taurului pentru independenta financiara si siguranta materiala. Relatia Taur – Fecioara este o relatie destul de reusita, mai ales din punct de vedere financiar. Cu firea metodica, cumpatata si strangatoare a Taurului si natura analitica si chivernisita a Fecioarei este putin probabil sa aiba vreodata datorii.
     Pozitionarea planetelor si stelelor pentru aceste doua zodii face posibila aprecierea unei relatii Taur – Fecioara ca fiind una excelenta, plina de succes in mai toate privintele. Chiar daca vor urca foarte sus pe scara sociala, partenerii din relatia Taur – Fecioara vor ramane mereu bine ancorati in realitate si vor avea un stil de viata foarte organizat.
     Taurul are nevoie de atentie, chiar dadaceala, iar Fecioara este partenerul ideal pentru a-i satisface aceste nevoi primare, petrecandu-si mult timp pentru a-l face pe Taur sa se simta confortabil si fericit. Totusi, se poate ca aceasta atitudine dragastoasa sa fie doar simbol al sofisticarii si rafinamentului, al unei atitudini formale, de ochii lumii, asa incat, mare atentie la aceasta chestiune! Sub aspectul inocent al Fecioarei s-ar putea ascunde alte sentimente, ce l-ar soca la extrem pe Taur, care, mai totdeauna, va fi luat prin surprindere. Fecioara are un talent innascut de a gasi punctele slabe si defectele partenerului, si, de multe ori, le va aduce le cunoastinta acestuia, dintr-un criticism excesiv care-i este caracteristic. Taurul, putin nepasator din fire, va alege aproape intotdeauna sa ignore aceasta latura negativa a Fecioarei, chiar daca nu-i place deloc sa auda mereu aceleasi si aceleasi lucruri. Fecioara, la randul ei, cunoaste extrem de bine natura statornica a personalitatii Taurului, dar si incapatanarea acestuia.
     Pe de alta parte, tendinta Fecioarei de a diseca firul in patru si perfectionismul sau pot fi putin enervante pentru Taur. Spiritul analitic si dorinta de a intoarce lucrurile pe toate partile, aceasta permanenta gimnastica mentala care Fecioarei ii face foarte mare placere, il va obosi pe Taur, uneori in asa masura incat chiar poate sa izbucneasca, lucrul deloc caracteristic lui.
     Fecioara este dispusa sa vorbesca, sa vorbeasca, sa tot vorbeasca, asa incat va fi nevoie ca Taurul sa explice Fecioarei ca uneori prefera pace si liniste. Insa, lipsa exercitiului intelectual ar putea parea ciudata Fecioarei, un semn astrologic dominat prin excelenta de o minte activa. Cateodata, Fecioara ar putea lua drept insulta aceste cereri de time-out, chiar ca un indiciu ca Taurul nu este pregatit sa se angajeze intr-o relatie serioasa, ceea ce, in general, nu este adevarat.
     In ceea ce priveste compatibilitatea sexuala, Taurul este perfect pentru a satisface dorintele cele mai intime ale Fecioarei. Taurul va face totul pentru ca Fecioara sa fie extrem de satisfacuta pe acest plan, considerand ca acesta este drumul cel mai potrivit spre inima sa. Daca Taurul si Fecioara vor reusi sa gaseasca impreuna “acel ceva” al relatiei lor, pot pune bazele unei familii sanatoase, prospere si iubitoare. Totul este sa-si inteleaga reciproc dorintele si nevoile, sa se foloseasca de diplomatie, mai ales Fecioara, de dragoste si de logica, in timp ce se bucura de o viata placuta.

Fecioara este un semn eminamente romantic pentru Taur, astfel incat viata intima va fi plina de placere sexuala, o relatie implinita din acest punct de vedere, pe termen lung. Este o zona care poate compensa orice alte lipsuri si necompatibilitati in relatia celor doi.

loading...
Loading...

Laptop Dell

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri