Compatibilitati zodiacale - zodia Taur

     Persoanele nascute sub semnul Taurului sunt persoane posesive si rigide. Tot Taurii sunt persoane directe, metodice, loiale, rabdatoare, precaute, practice, inflexibile, insensibile aparent, foarte incapatanate si cu principii la care cu greu ar putea fi silite sa renunte. Indulgenta, pragmatismul, firea practica, responsabilitatea, perseverenta, sunt doar cateva dintre aspectele pozitive care il caracterizeaza pe Taur.
     Taurul este un materialist prin excelenta, ii place confortul, in place sa aiba totul la indemana, sa nu-i lipseasca nimic. Este interesat, in primul rand, sa-si cladeasca un mediu stabil si sigur pentru a-si trai viata. Au si ceva spirit aventurier, care ii face uneori sa mai zdruncine din monotonia normalitatii de zi cu zi.
     Zicala “incapatanat ca un taur” are un puternic sambure de adevar. Daca a luat o decizie, atunci merge inainte, chiar daca uneori nu-i ies socotelile, si nimeni nu trebuie sa-i stea in cale. Din fericire, aceeasi incapatanare guvernaza si relatiile sale de prietenie, profesionale, de familie. Puteti fi siguri de loialitatea Taurului, atata timp cat nu este dezamagit.
     Desi nu s-ar zice, Taurul este si foarte emotiv, foarte sensibil, incearca o paleta foarte larga de sentimente, insa personalitatea sa puternica ii da o aparenta de indiferenta, de detasare.

Taurul prezinta
- compatibilitate excelenta cu Rac, Fecioara, Scorpion, Capricorn si
- incompatibilitate cu  Leu, Sagetator, Varsator