Scorpion - Varsator

Compatibilitati Scorpion - Varsator Compatibilitati Scorpion - Varsator

     Atractia dintre Scorpion si Varsator este instantanee si foarte puternica, chimia dintre ei este deosebit de intensa. Poate fi o dragoste la prima vedere ca in povesti, infiriparea idilei poate fi de vis, iar inceputurile relatiei, absolut feerice. Din pacate, toate acestea sunt efemere, aparentele de basm ascund o serie de dificultati care, in cele mai multe cazuri, se vor dovedi insurmontabile.
     La fel cum Varsatorul este atras de farmecul si aura de mister ale Scorpionului, tot astfel Scorpionul este atras de profunzimile pe care le arata Varsatorul. Pentru ca acesta este un intelectual stralucit, o fire orientata spre cercetare si descoperire, o persoana careia ii place sa stie cat mai multe, cu o atitudine foarte deschisa spre lume si spre cunoasterea acesteia. Numeroasele schimbari de dispozitie ale Scorpionului, labilitatea sa emotionala, sunt tratate cu multa detasare de catre Varsator, care pare ca trece foarte usor peste crizele partenerului sau. Si poate ca, in unele cazuri, asa si este, pentru ca Varsatorul are un stil destul de superficial, nu doar in relatia de cuplu, ci ca atitudine fata de viata si problemele acesteia.
     In relatia cu Varsatorul, Scorpionul are de facut fata unor provocari destul de intense, care, in timp, ii vor eroda rabdarea si disponibilitatea de a mai continua relatia. Se stie ca Varsatorul este un spirit liber, caruia nu-i plac ingradirile, limitarile, o persoana care se manifesta foarte la vedere in mediile sociale in care activeaza, flirteaza si are o gestica, o mimica destul de confuza pentru Scorpionul posesiv, gelos chiar. Atitudinea atat de deschisa si degajata a partenerului Varsator poate fi extrem de enervanta pentru Scorpion. Pe de alta parte, Varsatorul suporta foarte greu posesivitatea Scorpionului, el, care incearca sa inlature orice fel de constrangeri, va fi extrem de iritat daca partenerul Scorpion va incerca sa-l controleze, sa-l manipuleze intr-o directie pe care el nu si-o doreste. Din punct de vedere profesional, pot forma un cuplu de invidiat, deoarece Varsatorul este foarte creativ, vizionar, vine mereu cu idei dintre cele mai interesante, in vreme ce Scorpionul este perseverent si va face totul pentru ca ideea sa prinda contur, iar finalitatea la care se va ajunge va fi dintre cele mai fericite.
     In privinta vietii sexuale, Scorpionul este foarte atras de Varsator, de modul in care acesta gandeste si actioneaza in intimitate. Varsatorul are abilitatea de a-l face pe Scorpion sa se deschida, sa se exprime din punct de vedere emotional in momentele lor impreuna, iar acesta este, intr-adevar, un mare plus pentru aceasta relatie, in care minusurile par sa fie dominante.
     Varsatorul trebuie sa tina seama de faptul ca Scorpionul are nevoie de momentele sale de liniste, ca prea multa vorbarie il agaseaza extrem de mult, ca insistentele pentru a face sau a adopta o anumita atitudine il irita, de-a dreptul, si ca acesta nu va ezita sa-si exprime nemultumirile, si nu intr-un mod tocmai delicat. Pe de alta parte, Scorpionul trebuie sa inteleaga ca partenerul Varsator are nevoie de spatiul sau de manevra, de libertate de miscare, asa incat, posesivitatea, geloziile si tendintele de a-l controla nu pot face decat foarte mult rau relatiei dintre ei. Varsatorul nu este genul care sa intre in polemici, sa stea sa analizeze si sa disece prea mult profunzimile unei chestiuni ; daca este foarte enervat sau considera ca nu se merita efortul, Varsatorul prefera sa intoarca spatele si sa plece. Este o lipsa de delicatete peste care Scorpionul cu greu ar putea trece, iar resentimentele ramase ar fi extrem de puternice.

Relatia Scorpion- Varsator este o relatie cu foarte multe semne de intrebare. Poate functiona numai in conditiile in care exista sentimente puternice intre parteneri si o motivatie foarte intensa de se accepta reciproc si de a merge mai departe impreuna.

loading...
Loading...

Laptop Dell

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri