Scorpion - Scorpion

Compatibilitati Scorpion - Scorpion Compatibilitati Scorpion - Scorpion

     Alaturarea a doi nativi din aceeasi zodie intr-o relatie de cuplu este, in egala masura, plina de beneficii, dar si de riscuri; trasaturile comune de caracter pot duce la o intelegere excelenta in relatie sau pot cauza conflicte majore. Avand in vedere ca Scorpionul este un semn zodiacal cu trasaturi de caracter foarte pregnante, relatia dintre doi Scorpioni nu poate fi decat deosebit de intensa. Cel mai mare avantaj in acest tip de cuplu este faptul ca ambii parteneri gandesc la fel si, de regula, prefera acelasi tip de lucruri, fac alegeri similare in chestiuni importante, cum ar fi, de exemplu, stilul de viata. Din fericire, au o rata mare de compatibilitate, ceea ce poate fi un spijin important pentru o relatie de durata.
     Scorpionii sunt persoane foarte loiale, increderea reciproca este o coordonata ce nu lipseste din relatia lor, iar rezultatul final este o pereche foarte stabila din punct de vedere sentimental. Scorpionul este o fire hotarata si este dispus sa mearga pana in panzele albe pentru a realiza ceea ce si-a propus, asa ca sunt sanse mari sa depaseasca, de cele mai multe ori, asteptarile pertenerului.
     Scorpionii sunt foarte pasionali, iar aceasta pasiune este puternic vizibila atunci cand se afla in diverse cercuri sociale. Daca sentimentele care ii unesc sunt foarte puternice, intensitatea lor va fi permanent vizibila atunci cand se afla impreuna. Aceeasi dragoste la intensitate maxima se revarsa si asupra vietii intime, acolo unde pasiunea dintre cei doi poate depasi orice limite ale imaginatiei. Scorpionii sunt creativi, au spirit de aventura, trasaturi care isi fac resimtita prezenta in stilul de viata, dar si in felul in care fac dragoste. Daca depasesc inconvenientele ce ar putea sa apara, tot din cauza trasaturilor lor de caracter, vor fi amanti si prieteni pe viata. Se indragostesc foarte repede unul de celalalt, iar relatia dintre ei evolueaza destul de rapid, fie spre ceva foarte serios si durabil, fie se destrama la fel de repede. Exista, din acest punct de vedere, un avantaj major; nu se incurca unul pe celalalt, ci vor sti foarte rapid si foarte clar cum stau lucrurile intre ei.
     Scorpionii au abilitatea de a-i face pe altii sa se deschida, sa-si exprime sentimentele si trairile, sunt foarte buni cunoscatori ai naturii umane si-i « citesc » foarte rapid pe cei din jurul lor. Partenerii cuplulul Scorpion- Scorpion au posibilitatea de a se intelege foarte bine unul pe celalalt, chiar si fara a rosti vreun cuvant. Doar simpla prezenta a partenerului poate fi extrem de reconfortanta.
     Impedimentele in relatia dintre Scorpioni nu trebuie trecute usor cu vederea, pentru ca pot provoca pagube insemnate unei eventuale relatii intre cei doi, uneori iremediabile. Scorpionii nu sunt foarte comunicativi, de multe ori au tendinta de a se inchide in sine si a nu vorbi cu nimeni, nici macar cu persoanele cele mai apropiate, atunci cand se confrunta cu anumite probleme. Pe de alta parte, Scorpionii sunt persoane impulsive, reactioneaza aproape instinctiv, uenori chiar brutal, ceea ce poate jigni, chiar speria partenerul. De multe ori adopta pozitii inflexibile, sunt fermi si se razgandesc extrem de greu, ceea ce, e drept, poate fi si un atu, dar si un mare minus al caracterului lor, in functie de circumstante.
     Cuplul Scorpion-Scorpion trebuie sa depaseasca si probleme legate de gelozie, posesivitate, suspiciune. Scorpionul ofera, dar si cere loialitate neconditionata. De asemenea, Scorpionul are tendinta sa domine atat in relatiile profesionale si sociale, cat si in cele personale, asa incat pot sa apara probleme in cuplu, din acest punct de vedere.

Exista lucruri la care partenerii cuplului Scorpion-Scorpion trebuie sa acorde atentie sporita, dar exista si potential pentru acest tip de relatie, in consecinta, incercarea merita facuta.

loading...
Loading...

Laptop Dell

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri