Scorpion - Sagetator

Compatibilitati Scorpion - Sagetator Compatibilitati Scorpion - Sagetator

     Relatia dintre Scorpion si Sagetator se infiripa destul de repede. Misteriosul Scorpion il atrage ca un magnet pe Sagetator. Pe de alta parte, energia Sagetatorului si firea sa deschisa, sunt irezistibile pentru Scorpion. Marea provocare pentru acest cuplu este mentinerea legaturii, deoarece diferentele de caracter nu vor intarzia sa-si spuna cuvantul, chiar daca amandoi au o viziune pozitiva asupra vietii si sunt interesati sa obtina cat mai mult.
     Sagetatorul este dornic sa incerce cat mai multe, este chiar foarte indraznet, are o fire vesele si deschisa. Scorpionul este, pe de alta parte, mult prea serios uneori, ceea ce poate fi intimidant pentru Sagetator. Sagetatorul este deschis, ii place sa fie in centrul atentiei, sa se afirme, in vreme ce Scorpionul este retras, urmareste din umbra ceea ce se petrece in jurul sau. Atitudinea inchisa, sumbra uneori, a Scorpionului poate indeparta pe Sagetator, de aceea Scorpionul trebuie sa fie atent la modul cum se prezinta, ca atitudine generala.
     Sagetatorului ii place sa calatoreasca, sa exploreze noi orizonturi, noi culturi si civilizatii si poate, foarte bine, sa atraga si Scorpionul in intreprinderile sale de acest fel.Sagetatorului ii place sa impartaseasca partenerului ceea ce simte, trairile interioare, in timp ce Scorpionul nu prea are tendinta de a vorbi, decat atunci cand este neaparat nevoie, si mai ales, nu despre problemele sale proprii.
     Si viata sexuala poate fi afectata de aceste tendinte de izolare ale Scorpionului, in unele cazuri, Sagetatorul fiind cel care trebuie sa faca eforturi pentru a aduce varietate si incitare in acest domeniu. Acest fapt poate fi epuizant si, pana la urma, interpretat ca o lipsa de sentimente de catre Sagetator.
     Pe de alta parte, Sagetatorului ii plac foarte mult provocarile si, nu de putine ori, cu acest gand se aventureaza intr-o relatie. Scorpionul este foarte serios atunci cand se implica si vrea de la partener aceeasi seriozitate. Atitudinea usor fluturatica, detasata, flirturile ocazionale, atat de caracteristice Sagetatorului, il fac pe Scorpion sa aiba mult prea multe indoieli, mult prea mult scepticism, intr-o relatie care se presupune ca trebuie sa se bazeze pe incredere reciproca.
     Sagetatorul este genul de « pasare libera », nu-i place sa fie ingradit de nimic, in timp ce Scorpionul este posesiv, dominant, chiar gelos in unele cazuri, fapt care il poate speria, de–a dreptul, pe Sagetator. Chiar daca tocmai acest tip de atitudine poate fi atractia principala pentru Scorpion, la inceput, tocmai acest aspect libertin si detasat al Sagetatorului ii poate scoate din minti pe Scorpion, caruia ii place sa controleze, sa stie cat se poate de mult, sa aiba o perspectiva cat mai larga a tot ceea ce este legat de viata sa.

Din pacate, perspectivele comune asupra vietii sunt diferite intre aceste doua semne zodiacale, astfel incat problemele pot sa apara oricand si se pot acutiza rapid, mai ales din cauza lipsei de diplomatie din partea Scorpionului. Sagetatorul are nevoie de spatiu, iar daca Scorpionul nu intelege sa il acorde, lucrurile nu pot merge deloc bine intre cei doi.

loading...
Loading...

Laptop Dell

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri