Scorpion - Pesti

Compatibilitati Scorpion - Pesti Compatibilitati Scorpion - Pesti

     Atasamentul dintre Pesti si Scorpion se manifesta foarte frumos, este profund, si duce la stabilirea unei legaturi ce poate dura o viata. Se poate spune, fara a gresi foarte mult, ca este o conexiune karmica.
     Se pare ca dintre toate semnele zodiacale Scorpionului i se potriveste cel mai bine semnul Pestilor. Pestii manifesta o emaptie aparte si sunt capabili sa inteleaga complexele trairi interioare ale Scorpionului. Nativul din Pesti poate, aproape intuitiv, sa se comporte astfel incat sa atinga sufletul Scorpionului, la nivel mental si spiritual. Daca Pestii isi pun in aplicare farmecele pe Scorpion, este foarte posibil ca acesta sa se indragosteasca iremediabil.
     Pestii, pe de alta parte, simt un fel de magie la intalnirea cu Scorpionul, de regula o persoana cu trasaturi de caracter care-i ofera posibilitatea de a-i scoate din lumea lor, pe care singuri si-o creaza, de a mai pondera cumva spiritualismul excesiv ce poate pune stapanire pe ei. Abordarea practica a Scorpionului este exact ceea ce-i trebuie nativului din Pesti.
     Pestii se confrunta cu adevarate furtuni emotionale, la nivel mental sunt extrem de labili, iar relatia cu Scorpionul ii ajuta sa se mobilizeze si sa se organizeze pe acest plan. Pe de alta parte, Pestii stiu cum sa-si puna compasiunea si intelegerea la bataie pentru a meneja sentimentele Scopionului. Fiecare dintre cei doi reprezinta pentru celalalt o ancora, din punct de vedere mental si sentimental, asa ca o apropiere intre cei doi, mai ales in momente care solicita mai mult latura emotioanala, este o binecuvantare absoluta.
     Pestii sunt grijulii, sensibili, incapatanati si ambitiosi. Scorpionii sunt la fel de incapatanati si ambitiosi, dar mai beneficiaza si de avantajul unei perseverente greu de dislocat. Ambii sunt pasionali, emotionali, posesivi, loiali si generosi, stiind sa intoarca afectiunea pe care o primesc din partea partenerului. Ambii cred in relatii durabile si-si vor pune la bataie toate eforturile pentru a perpetua si a mentine functionalitatea acesteia, in cele mai bune conditii.
     Viata sexuala este dominata de o legatura intima extrem de puternica si este putin probabil ca monotonia sa-si faca simtita prezenta. Ambii parteneri debordeaza de pasiune si vor face totul pentru ca dorintele sexuale sa fie indeplinite la cote maxime.
     Problemele tind sa apara in cazul in care Scorpionul isi scoate la suprafata posesivitatea si gelozia. Totusi, Pestii sunt iubitori si foarte generosi si au toata dotarea necesara pentru a topi inima Scorpionului.
     Inevitabil, orice relatie are suisurile si coborasurile sale, insa in relatia Pesti – Scorpion se poate ca lucrurile sa mearga mult mai usor ca in alte relatii, deoarece partenerii stiu cum sa se manevreze reciproc, astfel incat lucrurile sa nu degenereze si conflictele sa nu ia amploare. In momentele de tensiune maxima ale Scorpionului, nativul din Pesti dispune de resursele necesare pentru a-l tempera, pentru a-i topi starea de incordare si de a-l face sa-si revina la normal. De asemenea, temerile care-l incearca in mod constant pe individul din Pesti sunt cu succes contracatrate de atitudinea sigura pe sine si determinata a Scorpionului.

Perechea Pesti-Scorpion este o pereche reusita, partenerii sustinandu-se reciproc si oferindu-si afectiunea si dragostea de care ambii au atata nevoie.

loading...
Loading...

Laptop Dell

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri