Scorpion - Capricorn

Compatibilitati Scorpion - Capricorn Compatibilitati Scorpion - Capricorn

     Scorpionul si Capricornul sunt un cuplu ce radiaza o energie intensa, care face capetele sa se intoarca. Ambii sunt ambitiosi, muncitori, preseverenti, stiu sa se motiveze suficient pentru a ajunge in varf, indiferent de cat de greu ar fi acest lucru. Au o chimie speciala intre ei, pe care o dezvolta si o consolideaza pe parcursul evolutiei relatiei lor. Impartasesc aceleasi temeri si aceleasi motive de nesiguranta, ambilor le este frica sa nu fie respinsi, sa nu faca greseli care sa duca la dizolvarea relatiei pe care au cladit-o cu atata truda, ambii tanjesc dupa afectiune si dragoste.
     Scorpionul este intotdeauna in garda in ceea ce priveste emotiile si, mereu, incearca sa se controleze cat mai bine, sa si le tina sub control. Este o fire determinata si putine lucruri ar putea sa-l abata de la calea pe care deja si-a trasat-o, putini il pot influenta in asa fel incat sa-i schimbe punctele de vedere, modul de a gandi. Sunt foarte concentrati sa ajunga la succes si sa-si indeplineasca obiectivele stabilite in viata.
     Pe de alta parte, Capricornii sunt firi foarte realiste, sunt bine implantati in realitatile cotidiene, nu idealizeaza nimic, dimpotriva. Sunt ambitiosi, la fel de determinati sa-si atinga scopurile, ca si Scorpionii, iar in ceea ce priveste atitudinea fata de viata profesionala, se poate spune ca sunt obsedati de munca lor. Chiar si asa, familia este foarte importanta pentru ei, asa ca, indiferent de cat ar fi de ocupati, vor face tot posibilul sa-si gaseasca si timpul necesar a fi alocat partenerului de viata si copiilor. Le place sa-si faca un confort anume si sunt foarte inversunati in a si-l pastra neatins. Sunt destul de singuratici si, la fel ca si Scorpionul, tin multe in ei, nu se exteriorizeaza.
     Este vizibil faptul ca Scorpionul si Capricornul au multe in comun, impartasesc aceeasi atitudine fata de viata si familie, insa, din pacate, legatura dintre ei are aparentele unei intelegeri, a unui parteneriat pe viata, mai degraba decat o relatie intima. Isi acorda, reciproc, suportul moral si emotional de care ambbii au nevoie, astfel incat legatura devine, in timp indestructibila din acest punct de vedere. Ambii stiu ca pot conta pe partener si se simt confortabil in aceasta situatie. Dinamica acestui cuplu este insa, putin confuza, deoarece atat Scorpionul, cat si Capricornul, simt nevoia de a domina, de a se impune pe pozitie de lider in aceasta relatie si, de aici, pot rabufni o serie de neintelegeri.
     Scorpionii sunt atrasi de sensibilitatea interioara si onestitatea Capricornilor, insa, binenteles, aceste caracteristici nu sunt vizibile la prima vedere. Relatia dintre Scorpion si Capricorn evolueaza in timp, chiar daca exista, de la inceput, ceva atractie intre ei. In ciuda eventualelor divergente care ar putea sa apara, au tot ce le trebuie pentru a face aceasta relatie sa mearga. Capricornul trebuie sa-si impuna rabdare, pentru a putea face fata deselor schimbari de dispozitie ale partenerului sau, sa-i accepte incapatanarea si mandria, in vreme ce Scorpionul trebuie sa se obisnuiasca sa accepte atitudinea uneori mult prea concentrata si serioasa a Capricornului. Scorpionul stie insa cum sa procedeze pentru a sparge carapacea aparent dura pe care Capricornul si-o construieste in jurul sau, poate ajunge la « miezul » ceva mai maleabil al acestuia.

Chiar daca dureaza mai mult timp pentru ca partenerii sa-si asume responsabilitatea unei relatii, atunci cand acest lucru se produce, ambii pot fi siguri ca angajamentul este luat cu toata seriozitatea si ca fiecare, in partea sa, va face tot posibilul pentru ca relatia sa mearga, sa fie incununata de succes.

loading...
Loading...

Laptop Dell

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri