Sagetator - Varsator

Compatibilitati Sagetator - Varsator Compatibilitati Sagetator - Varsator

     De obicei, relatia dintre Sagetator si Varsator este destul de fluenta si deschisa, asa cum este, de altfel, si personalitatea nativilor apartinand acestor doua zodii. Si Sagetatorul si Varsatorul sunt extrovertiti, plini de spirit de aventura si inimosi, plini de energie si vitalitate. Amandoi considera ca sunt extrem de multe lucruri de explorat, de invatat, de aflat si isi doresc, cu multa ardoare, sa descopere cat se poate de mult din acestea. Sunt persoane extrem de inteligente, cititi, autodidacti innascuti, astfel incat niciodata nu vor duce lipsa de subiecte de conversatie. Nu se poate vorbi despre monotonie intr-o astfel de relatie, pentru ca, oricand, se gasesc lucruri noi de descoperit, de analizat, de comentat. Si Sagetatorul si Varsatorul au tendinta de a fi ceva mai detasati, fara profunzimile altor parteneri, precum Berbecul sau Fecioara, astfel incat chestiunile legate de evidentierea ego-ului, gelozia sau posesivitatea nu sunt probleme care sa provoace crize in relatie.
     Viata intima intre Sagetator si Varsator este extrem de condimentata, lipsita de orice urma de monotonie, plina de inventivitate si surprize. Ca si cuplu, sunt perceputi ca gazde perfecte si foarte distractivi, atunci cand este vorba de petreceri. Ca parteneri romantici, isi inteleg nevoile si prioritatile unul altuia, de aceea nu isi pun problema « ce sa faca in primul rand ».
     Si Sagetatorul si Varsatorul sunt iubitori de actiune, le place sa aiba mereu cate ceva de facut; de regula, agenda lor este plina si le place sa-si faca noi cunostinte. Ambilor le place sa fie in centrul vietii sociale, sa epateze cu idei inovatoare, interesante, care sa capteze audienta. Varsatorul este foarte progresist, inclusiv in atitudinile pe care le adopta, dar si Sagetatorul nu este genul care sa-si faca probleme din acest punct de vedere, care sa impiedice pe cineva in a avea un punct de vedere propriu.
     Varsatorul este adeptul unor schimbari bruste, pe care le executa imediat ce i-au trecut prin minte, ceea ce poate lua total prin surprindere si destabiliza pe Sagetatorul care nu este pregatit; il poate forta la eforturi suplimentare pentru a se acomoda cu noua situatie, care, de asemenea, se poate schimba pe nepusa masa. De aici, un oarecare sentiment de nesiguranta, care poate sapa la temelia unei eventuale relatii intre Sagetator si Varsator.
     Relatia dintre Sagetator si Varsator este, in general, una plina de dinamism, nu prea se pune problema de monotonie in acest tip de relatie. Totusi, daca acest cuplu ajunge la un grad maxim de confort si bunastare, este foarte posibil ca partenerii sa se plictiseasca si sa caute noi distractii, inclusiv noi parteneri care sa le condimenteze viata. Si Sagetatorul si Varsatorul sunt persoane foarte versatile, le place sa flirteze si este foarte poasibil ca, din aceste jocuri, nevinovate, initial, sa apara o aventura care sa le complice viata si sa duca la destramarea relatiei de cuplu dintre cei doi. De aceea, este nevoie ca ambii parteneri sa faca eforturi pentru a mentine interesul celuilalt la cote cat mai ridicate, pentru durabilitatea parteneriatului.
     Comunicarea constanta si coerenta este vitala intre cei doi. Este nevoie ca ambii sa se exprime, sa-si expuna sentimentele in fata celuilalt, uneori chiar modul in care privesc o anumita situatie, deoarece, prin atitudinea pe care, fara voie o afiseaza, exista o mare probabilitate de a fi gresit intelesi, iar de aici pana la probleme de cuplu nu mai este decat un pas.

S-ar putea concluziona, in cele din urma, ca relatia dintre Sagetator si Varsator este una destul de fragila, chiar daca exista numeroase elemente in caracteristicile comportamnetale ale celor doi, care i-ar putea apropia. Din pacate, tocmai aceste asemanari in modul de a fi, de a gandi si a se exprima, ii pot desparti iremediabil.

loading...
Loading...

Laptop Dell

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri