Sagetator - Pesti

Compatibilitati Sagetator - Pesti Compatibilitati Sagetator - Pesti

     Perechea Sagetator - Pesti este o alaturare de semne zodiacale in esenta destul de diferite si volatile, insa de un romantism foarte pregnant. Ambii sunt deschisi catre dragoste si sunt pregatiti sa-si arate pasiunea unul fata de celalalt, binenteles, in functie si de stadiul relatiei dintre ei. Sagetatorii sunt directi, flirteaza deschis si au o atitudine usor lasciva uneori, in vreme ce Pestii, incantati si cuceriti, initial, de aceast mod de a fi, l-ar putea gasi mai tarziu mult prea provocator si jignitor la adresa lor. Totusi, trebuie sa fim cinsitii si sa spunem ca tocmai acest comportament al Sagetatorului duce la initiera cuplului, caci Pestii, mai retrasi din fire, nu ar face niciodata primul pas.
     Avand in vedere ca ambele zodii sunt guvernate de prea-puternicul Jupiter, partenerii relatiei Sagetator – Pesti se inteleg reciproc in privinta multor aspecte ale vietii de zi cu zi, au moduri relativ similare de a gandi. Dar zodia Pestilor este guvernata si de Neptun, asa incat Pestii sunt visatori, sensibili si, uneori, chiar foarte mistici. Acest aspect, o caracteristica de baza a Pestilor, este foarte atragator pentru Sagetator, care mereu se gandeste ca exista un inteles mai profund al existentei noastre pe acest Pamant. Din aceste interese comune apar nenumarate subiecte de conversatie incitante, care sustin atmosfera si sunt foarte agreate de ambele parti.
     Sagetatorul este o fire versatila, adaptabila, ii place noul, chiar cauta mereu sa existe noutati in viata sa. Pestii sunt mai retrasi, uneori nu-si doresc decat sa fie lasati in pace cu visele lor. Sagetatorul este omul actiunii, incearca mereu sa-si puna in aplicare visele, nu-i place sa stea doar sa viseze, la fel ca Pestii. Acest lucru poate cauza divergente majore in relatie. Sagetatorul este oarecum mai libertin, si are nevoie de Pestii care isi doresc un mediu familiar, pentru a se stabiliza si a-si intemeia un camin. De asemenea, Pestii daruiesc iubire neconditionata partenerului, ceea ce multumeste ego-ul Sagetatorului, chiar daca acesta nu raspunde, intotdeauna, la fel.
     In planul vietii sexuale, partenerii se compatibilizeaza destul de bine, Pestii facand tot felul de scenarii, iar Sagetatorul punandu-le in practica. Pe de alta parte, nici Pestilor nu le lipseste initiativa in aceasta latura a vietii lor impreuna, mai ales daca sunt stimulati in acest sens. Din acest punct de vedere, se poate spune ca relatia dintre nativii zodiilor Sagetator si Pesti este o relatie excelenta. Totusi, divergentele legate de modul in care inteleg sa se manifeste si sa-si petreaca timpul liber pot fi, de multe ori, total perturbatoare. Fara o compatibilizare si o intelegere reciproca a propriilor nevoi, o astfel de relatie nu are prea mari sanse de reusita. Daca Sagetatorul isi doreste sa iasa, sa se manifeste in cadrul grupurilor sociale obisnuite, iar Pestii vor doar sa stea linistiti in casa si sa vada un film bun, atunci norii negri se intrevad la orizont. Rabdarea nu este un atu pentru Sagetator, si nici Pestii nu exceleaza in aceasta privinta. Totusi, Pestii au avantajul unei empatizari mai bune cu persoanele cu care intra in contact, astfel incat pot intui care care sunt nevoile celor de langa ei. Sagetatorii sunt mai inclinati spre partea practica a vietii, in timp ce Pestii adora sa teoretizeze. Pestii sunt mai introvertiti, mai inchisi in sine, comparativ cu Sagetatorul, mult mai prezent in mediile sociale, mai deschis. Sagetatorii au numerosi prieteni, insa, in majoritatea cazurilor, este vorba de relatii superficiale, in tip ce Pestii prefera un cerc restrans de prieteni, de care sunt legati de legaturi mult mai profunde.

Compatibilitatea intre Pesti si Sagetator poate fi perfecta, daca cei doi parteneri aleg sa faca eforturi sincere in a se intelege reciproc si a se plia, fiecare in parte, pe personalitatea diferita a celuilalt.

loading...
Loading...

Laptop Dell

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri