Rac - Scorpion

Compatibilitati Rac-Scorpion Compatibilitati Rac-Scorpion

     Persoanele nascute sub influenta asupra aceluiasi element, de regula, comporta numeroase similaritati, se simt confortabil unul in compania celuilalt, se simt atrasi unul de altul. Ar putea fi si cazul cuplului Rac – Scorpion. Ambii sunt persoane sensibile, emotionale si dragastoase, insa Scorpionul are un stil mai special de a-si manifesta dragostea. El cere angajament total, o dragoste cu implicare totala, uneori punand conditii pe care partenerul Rac nu va fi in stare sa le indeplineasca. Din acest punct de vedere, nici Racul nu este mai prejos. Si lui i se pare ca da mult mai mult decat primeste, ca Scorpionul ar putea face mult mai mult in aceasta privinta. Oricum, Racul este mult mai maleabil decat Scorpionul si reuseste, atunci cand vrea, desi nu ii sta in fire, sa se plieze pe dorintele Scorpionului.
     Si Racul si Scorpionul iau foarte in serios relatia, daca hotarasc sa se implice in ea. Trateaza lucrurile ce tin de suflet cu multa intensitate si iubire. Sunt persoane foarte romantice, isi doresc si fac tot posibilul sa aiba cat mai multa dragoste in viata lor. Odata inceputa o relatie, se dedica acesteia cu multa pasiune, sunt interesati sa mentina o relatie de lunga durata. Racii sunt cunoscuti pentru intuitia si posesivitatea lor. Loialitatea fata de partener este foarte binevenita, mai ales ca si Scorpionul nu este mai prejos in a-si manifesta credinta, sinceritatea si posesivitatea fata de relatie si de partenerul sau. Mentiunea care se impune aici este ca Scorpionul trebuie sa invete sa-si controleze tendintele sale de dominare si sa renunte in a mai impune, siesi si celor din jur, obiective extrem de greu de realizat. Scorpionul nu este o persoana care sa accepte usor dezamagirile, isi utilizeaza toate fortele pentru a obtine ceea ce-si doreste, asa ca stabilirea unor tinte mai usor de atins l-ar putea scuti de multe momente neplacute, atat din punct de vedere practic, cat si emotional.
     Din punct de vedere sexual, regula asemanarii intre persoanele nascute sub acelasi element, apa in cazul nostru, nu se aplica aici. Scorpionul seduce, este senzual, in vreme ce Racul are nevoie de dragoste si de o legatura bine securizata, nu doar pur si simplu de sex.
     Scorpionul nu este atat de legat de caminul sau, desi face multe eforturi pentru a-l cladi si a-l intretine. Insa ii place sa calatoreasca, este aventurier din fire, este amator sa exploreze si sa faca descoperiri. Racul, pe de alta parte, iubeste sa se relaxeze la adapostul casei sale, sa stea pur si simplu si sa se bucure de confortul pe care si l-a creat.
     Se spune ca Scorpionul si Racul sunt destinati unul altuia, ceea ce intareaste megnetismul si atractia dintre ei, iar senzitivitatea si intelegerea pe care o manifesta unul fata de celalalt poate duce la formarea si mentinerea unui cuplu absolut unic. Racul si Scorpionul se completeaza reciproc. Racul este o personalitate tacuta, retrasa, care iubeste calmul si linistea. Scorpionul, pe de alta parte, este o persoana dinamica, sociabila, care iubeste aventura si actiunea. Racul este atras de Scorpion tocmai datorita acestor calitati, pe care el nu le are, insa pe care le apreciaza.
     Scorpionul are tendinta de a controla, de a domina, iar acest lucru poate duce le tensiuni intre ei. Racul trebuie sa considere ca Scorpionul actioneaza astfel pentru binele lor si al relatiei lor, iar Scorpionul, la randul sau, trebuie sa arate mai multa consideratie fata de partener si sa nu-l sufoce. Dar si Racul este, prin natura sa, extrem de posesiv si, daca doreste o relatie cu Scorpionul, ar face bine sa-l lase mai moale cu geloziile fara rost. Scorpionului ii place sa se implice in viata sociala, si nu va aprecia deloc daca partenerul Rac ii va face scene si-i va cere sa stea acasa cu el. Compasiunea si sensibilitatea care-i caracterizeaza pe amandoi ar trebui sa le fie de mare ajutor in astfel de situatii, care ar putea pune la incercare relatia de cuplu. Ambii au nevoie sa li se respecte spatiul necesar pentru a respira, pentru sanatatea relatiei lor.

Relatia dintre Rac si Scorpion, aflata sub auspicii favorabile, are toate sansele sa infloreasca frumos si sa dea nastere unei relatii dintre cele mai reusite, care sa starneasca invidii din partea celorlalti.

loading...
Loading...

Laptop Dell

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri