Rac - Sagetator

Compatibilitati Rac-Sagetator Compatibilitati Rac-Sagetator

     Avand in vedere ca Luna si Jupiter, cele doua semne care guverneaza zodiile Rac, respectiv Sagetator, sunt prietenoase si lucreaza bine impreuna, s-ar putea crede ca relatia dintre Rac si Sagetator ar putea fi o relatie reusita. Gresit! O astfel de relatie nu survine sub auspicii favorabile si va fi, inca dela inceput, problematica.
     Racul si Sagetatorul au o multime de trasaturi de personalitate diferite. Racul este mult mai atras catre casa si familie, in vreme ce Sagetatorul este un spirit liber, care nu prea are tendinta de a se lega de ceva sau cineva. Sagetatorul isi doreste sa plece, sa se distreze si sa exploreze lumea care-l inconjoara si, daca e posibil , si ceva mai departe, in timp ce Racul nu-si doreste decat sa stea in casa si sa se bucure de ambientul sau familial. Sagetatorul poate fi, in anume momente, complet lipsit de sensibilitate, de diplomatie, in vreme ce Racul este extrem de sensibil si sufera atunci cand este ignorant de partener. Racul apreciaza onestitatea, sinceritatea Sagetatorului, dar este foarte sensibil la criticism, iar onestitatea aduce, de multe ori si critica. Racul este introvertit, se va abtine, insa, la un anume moment, va rabufni. Si, din pacate, Sagetatorul nu prea este genul caruia sa-i pese!
     Libertinismul Sagetatorului il va mentine mereu in insecuritate pe Rac, iar Sagetatorul s-ar putea simti, la un moment dat, sufocat de implicarea si atasamentul excesiv al Racului. Plusul intr-o astfel de relatie ar putea fi dat de abilitatile bune de comunicare ale Sagetatorului, insa, de cele mai multe ori, acest lucru nu este deloc de-ajuns. Sagetatorul este direct, este un intelectual prin excelenta, actioneaza rational, in vreme ce Racul se bazeaza pe compasiune, pe sentimente. Sagetatorul este, de cele mai multe ori, incapabil sa simta compasiune si chiar uraste sentimentalismele, nu intelege deloc modul de a simti al Racului si nici ceea ce acesta asteapta de la el, din punct de vedere sentimental. Totusi, Sagetatorul ar putea sa-l atraga foarte mult pe Rac, in prima instanta, prin versatilitatea, exuberanta si aparenta sa prietenesca.
     Un lucru pe care Sagetatorul nu-l intelege deloc la personalitatea Racului, este dat de schimbarile bruste de dispozitei ale acestuia. Sagetatorul nu le poate intelege si nici nu doreste acest lucru. Singurul lucru pe care l-ar face Sagetatorul, atunci cand Racul s-ar afla in astfel de momente de volatilitate emotionala, ar fi sa intoarca spatele si sa plece. Nu-i place deloc sa asiste la astfel de scene, nu stie cum sa le gestioneze si prefera sa le evite cat de mult poate.
     Problemele existente intre Rac si Sagetator ar putea fi cumva minimizate daca fiecare dintre cei doi ar incerca sa-l inteleaga pe celalalt. Intelegerea reciproca ar putea face minuni in aceasta relatie. Doar ca sunt sanse foarte mici, mai ales din partea Sagetatorului, sa aiba disponibilitate si rabdare pentru acest lucru. Este nevoie de eforturi majore de ambele parti si, mai ales, de o concentrare a eforturilor pentru indeplinirea unor obiective comune. Ar putea sa aiba un oarecare succes intr-o relatie de cuplu numai daca isi accepta reciproc minusurile si isi apreciaza reciproc calitatile.
     Sagetatorii ar trebui sa devina mult mai responsabili decat le sta in fire, sa acorde mult mai multa importanta relatiei si vietii de familie. Acest lucru l-ar face extrem de fericit pe Rac, care, din partea sa, ar trebui sa faca eforturi sa devina ceva mai aventuros, sa se implice cu entuziasm in calatorii si iesiri distractive, daca doreste sa-si faca fericit partenerul Sagetator.

Cu determinare si vointa comuna, probabil ca o astfel de relatie ar reusi intr-o oarecare masura. Vorbim insa de sanse minime. Privind in ansamblu, un astfel de cuplu este aproape imposibil sa functioneze. Sagetatorul isi doreste libertate, nu se angajeaza deloc usor intr-o relatie, ba chiar evita sa faca acest lucru, in timp ce Racul are nevoie de multa dragoste, afectiune, de o relatie sigura si stabila. Pentru Rac este aproape vital sa stie ca se poate sprijini pe partenerul sau, ceea ce e foarte putin probabil sa obtina de la un partener apartinand zodiei Sagetator.

loading...
Loading...

Laptop Dell

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri