Rac - Pesti

Compatibilitati Rac-Pesti Compatibilitati Rac-Pesti

     Relatia dintre Pesti si Rac poate incepe extrem de placut, dar se poate transforma foarte usor intr-o relatie de complezanta. Inceputul este mereu promitator, Pestii ofera atat de mult in termeni de compatibilitate emotionala. Ambii parteneri par sa se inteleaga intr-un mod extrem de complet. Ambii isi arata disponibilitatea de a-si multumi partenerul, ambii se manifesta dragastos si se arata gata sa-si sustina partenerul. Este o legatura care se creaza instantaneu, bazata pe sentimente reale, de dragoste si intelegere reciproca. Auspiciile par sa fie bune, avand in vedere ca ambii parteneri sunt sensibili si receptivi din punct de vedere emotional.
     Ambii sunt flexibili si capabili sa-l accepte pe celalalt asa cum este, chiar daca, de multe ori nu-l intelege la modul complet. Pestii sunt oarecum naivi si putin cam prea visatori, iar Racul reprezinta pentru ei o promisiune ferma de sustinere si siguranta pentru viitor. Pe de alta parte, Racul primeste in partea Pestilor exact acele dovezi de care are nevoie pentru a se simti in siguranta si iubit in relatia pe care o cladesc impreuna. Pornind de la aceste considerente, se poate spune ca cei doi parteneri se vor simti foarte confortabil in relatia de cuplu, caci ambii obtin ceea ce-si doresc si ceea ce le este necesar de la celalalt – accepare si suport emotional.
     Racul si Pestii au o relatie intima extrem de reusita, ambii concentrandu-se pe aspectele spirituale si dimensiunile emotionale ale relatiei fizice. Nu prea se cearta, iar discutiile in contradictoriu rareori degenereaza in dispute mai aprinse. De regula, se impaca usor, iar impacarea duce mai mereu la partide de sex in care se redescopera si-si dau unul altuia noi si noi dovezi de dragoste. Interesele lor sunt, de regula, convergente, le place arta foarte mult si petrec mult timp impreuna, bucurandu-se de o expozitie interesanta sau vizionand un film vechi. In vreme ce Pestii sunt visatori, Racul este muncitor si inovator, asa ca orice isi propun sa faca impreuna are sanse mari de reusita stralucita.
     Relatia Pesti – Rac poate experimenta probleme in momentul in care legatura lor emotionala devine mult prea stransa, incat ii atrage pe ambii parteneri intr-un noian de suprasensibilitate. Oricare dintre parteneri este predispus catre depresie, cauzata de micile alunecari de care orice relatie are parte inevitabil, momente in care nici macar dovezile de dragoste si sprijin din partea partenerului ar putea sa nu mai fie indeajuns. Chiar si cu astfel de complicatii, acest cuplu poate fi considerat unul dintre cele mai frumoase cupluri, care experimenteaza dragoste adevarata.
     Sunt cateva astepecte importante ale relatiei asupra carora trebuie sa se concentreze, pentru ca lucrurile sa mearga usor si placut. Atat nativul din Rac, cat si cel din Pesti, sunt persoane destul de inchise, care au nevoie de ambientul potrivit si de partenerul potrivit pentru a se lasa cunoscuti in profunzime, asa incat, daca elementele mentionate lipsesc, lucrurile pot sa nu fie atat de resite in aceasta relatie. Racul se va simti nesigur, in cazul in care isi va da seama ca partenerul are laturi ascunse, pe care inca nu le cunoaste, iar nativul din Pesti se va inchide si mai mult, simtindu-l pe Rac retragandu-se. Mai este si extrema cealalta, in care partenerii doresc sa patrunda prea adanc unul in sufletul celuilalt, sa cunoasca toate emotiile si sentimentele celuilalt. Asa ca trebui gasita o cale de mijloc, moderata, care sa-i multumeasca pe amandoi.
     Avand in vedere ca relatia Rac – Pesti are un grad ridicat de confort si intelegere intre parteneri, trebuie ca ambii sa se preocupe ca atmosfera dintre ei sa nu stagneze, sa nu devina o rutina agasanta in timp. Au nevoie ca mereu sa-si diversifice insasi esenta relatiei lor de cuplu, cautand mereu noi activitati care sa le faca placere amandurora, diversificand modul de petrecere al timpului liber, aducand inovatii vietii lor intime, etc. Ca si cuplu, Racul si Pestii trebuie sa aiba mare grija sa gaseasca un teren solid, daca isi doresc sa realizeze ceva mai mult decat o groaza de sentimentalisme fara sens. Pestii sunt oarecum mistici, iar modul lor de a-si manifesta dragostea este, uneori, putin cam dificil de inteles de Rac, fire practica si mai ancorata in realitate.

     Reusita acestui cuplu depinde si de abilitatea partenerilor de a se raporta la o perspectiva practica, de a-si stabili obiective reale, palpabile, realizabile.

 

loading...
Loading...

Laptop Dell

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri