Rac - Leu

Compatibilitati Rac-Leu Compatibilitati Rac-Leu

     Racul, ca semn de apa, are o relatie exceptionala cu Leul, semn de foc. Relatia dintre ei este plina de veselie si incantare. Ambii sunt foarte romantici si cauta relatii stabile. Din acest motiv isi vor revarsa asupra partenerului toata dragostea de care sunt capabili. Racul este rabdator, putin mai retras si foarte sensibil, in vreme ce Leului ii plac manifestarile publice de afectiune, ii place aventura si distractia. De aceea, Leul va fi cel care va mentine dinamismul relatiei.
     Vacantele si ocaziile speciale pot fi momentele care condimenteaza relatia, pentru ca si Leul si Racul sunt foarte romatici si inovativi si mereu incearca sa-si suprinda partenerul cu aranjamente speciale prin care sa-si arate dragostea. Dragostea dintre Leu si Rac se manifesta la superlativ atat pe plan fizic, cat si in plan sentimental, iar relatia este plina de gesturi de afectiune, de sarutari pasionale, de momente frecvente de intimitate. Ambii sunt sinceri si asta se reflecta si in relatia lor. Le place foarte mult sa petreaca timp in compania celuilalt. Sunt o pereche plina de surprize si sunt mereu gata sa-si copleseasca partenerul cu dovezi de afectiune sincera.
     Leul entuziast si increzator in sine poate fi, intr-adevar, solutia ideala pentru Rac. Leul este mai efervescent, iubeste sa se manifeste in public, inclusiv sa-si arate dragostea tuturor, in timp ce Racul este mai retras, prefera ca momentele de acest gen sa se petreca in intimidate, unde se poate desfasura mai bine. In public tinde sa devina cumva timid si are retineri, nefiind capabil sa se manifeste sentimental asa cum si-ar dori. Daca Racului ii lipseste increderea in sine, Leul este cel mai in masura sa-l incurajeze si sa-l faca sa se simta bine. In schimb, natura sensibila si iubitoare il va face pe Leu sa se simta apreciat.
     Racul si Leul sunt semne zodiacale opuse, de aceea aparitia unor conflicte minore, din cand in cand, nu este exclusa. Racul este nesigur, uneori putin paranoic in ceea ce-l priveste. Are nevoie de reinnoirea garantiilor. Greseala foarte mare a Leului ar fi sa adopte atitudini arogante, fapt care pe Rac il lasa cu un complex de inferioritate enorm. Nu de putine ori se poate simti nedemn, incapabil. Racii pot fi usor raniti de astfel de atitudini ale Leului. Este drept ca Leul poate avea un rol major in schimbarea in bine a dispozitiei partenerului Rac, insa nu face un obicei din acest lucru. Ba chiar poate fi enervat de schimbarile prea bruste de dispozitie ale Racului si de necesitatea sa constanta de atentie.
     Racul si Leul au modalitati diferite de a-si implini nevoile emotionale si pe cele de atentie. Leul este extrovertit si nu ezita sa-si spuna parerea la modul cel mai deschis cu putinta, in vreme ce Racul este un introvertit prin excelenta, este nesigur pe el, si nu de putine ori va cauta aprobarea partenerului Leu inainte de a-si face cunoscute opiniile. Faptul ca Leul este putin cam cheltuitor din fire poate nelinisti pe Rac, care este destul de strans la punga. Problemele pot insa scapa din mana, mai ales daca Leul nu-si controleaza aroganta. Acesta trebuie sa faca un efort in plus si sa se manifeste mai atent fata de Rac, care are nevoie sa se simta in siguranta, are nevoie de compania Leului.
     Zodia Leului este guvernata de Soare, pe cand a Racului de Luna. Este o combinatie clasica in astrologie: Luna guverneaza principiul feminin al dragostei senzuale, in vreme ce Soarele ilustreaza masculinitatea, puterea, dominatia. Par doua principii total opuse, insa amestecul lor determina creatie, asa cum creatie rezulta din relatia dintre un barbat si o femeie.

Acest parteneriat are o conexiune karmica puternica, echilibrand masculinitatea si feminitatea. Este vital ca fiecare dintre parteneri sa se manifeste asa cum este, fara a fi judecat, fara a se incerca schimbarea lui, fara a fi controlat. Leii trebuie sa-si indulceasca abordarea, iar Racul trebuie sa invete sa stea pe propriile sale picioare si sa nu mai caute mereu aprobare la cei din jur. Altfel, vorbind la nivel de elemente, focul dragostei Leului se va stinge in oceanul emotiilor Racului.

loading...
Loading...

Laptop Dell

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri