Rac - Fecioara

Compatibilitati Rac-Fecioara Compatibilitati Rac-Fecioara

     Este o combinatie bogata si fertila a doua semne zodiacale guvernate de Luna si de Mercur. Este o experienta comuna cu un mare potential de rezultate surprinzatoare. Luna sensibila si senzuala se combina la modul cel mai fericit cu intelectualismul stralucit al lui Mercur, intr-unul dintre cele mai minunate jocuri ale fortelor astrale.
     Racul si Fecioara constituie unul dintre cele mai potrivite cupluri din zodiac. Din aceasta alaturare poate rezulta o mare prietenie, care se poate transforma ulterior intr-o relatie sentimentala deosebita. Ambii au caractere asemanatoare, sunt persoane grijulii si rezervate. Se comporta cu o mare politete si consideratie unul fata de celalalt. Se curteaza intr-un mod simplu si traditionalist. Le place sa-si petreaca timpul unul in compania celuilalt, in medii retrase si linistite. Fecioara este o fire foarte practica si ia de pe umerii Racului povara organizatorica in viata de familie, ii face viata foarte usoara din acest punct de vedere. Nevoile de siguranta si stabilitate ale Racului sunt indeplinite cu succes de atenta si rabdatoarea Fecioara.
     Intr-o relatie intre Rac si Fecioara, aceasta din urma isi asuma responsabilitatea de a planifica toate intalnirile, evenimentele si ocaziile speciale, in timp ce Racul este cel care da acestora un aer aparte, plin de dragoste si afectiune. Fecioara este foarte interesata si se implica in viata partenerului Rac, ceea ce acestuia nu-i displace deloc. Tanjeste dupa atentie, iar Fecioara este dispusa si disponibila sa i-o acorde din plin. Odata ce increderea este la ea acasa in aceasta uniune, relatia va decurge la modul cel mai firesc si confortabil cu putinta.
     Racul este foarte atent, la randul sau, foarte generos, si rasplateste din plin Fecioara pentru toata grija si toata atentia daruite. Ambii parteneri sunt firi foarte bine organizate, le place sa planifice, sa analizeze atent orice situatie, ceea ce-i ajuta foarte mult in rezolvarea neintelegerilor sau conflictelor ce ar putea aparea. Ambii sunt foarte devotati si sensibili la nevoile celuilalt. Sunt iubiti foarte intimi si pasionali. Nu le place deloc sa se manifeste in public si prefera oricand sa petreaca timp impreuna, departe de ochii celorlalti.
     Exista, binenteles, si o serie de chestiuni care ar putea deteriora considerabil sansele ca relatia dintre Rac si Fecioara sa fie incununata de succes. Racul este o fire cu dispozitii extrem de schimbatoare, foarte volatila din punct de vedere emotional, iar Fecioarei ii este realmente foarte dificil sa inteleaga aceste manifestari. Daca ar fi dupa Fecioara, Racul ar primi sfatul de a se gandi mai bine inainte de a se exprima. Racul insa, ar raspunde ca Fecioara nu intelege ceea ce el simte… Apare un conflict ce izvoraste din insasi fundamentul fiintei fiecaruia, destul de greu de depasit daca nu exista vointa puternica din partea ambilor. Fecioara si Racul sunt la polii opusi ai spectrului: Fecioara este dominata de intelect, totul pentru ea este ratiune, in vreme ce Racul este emotional, actioneaza instinctiv, bazandu-se pe ceea ce simte. Cu putina rabdare, in timp, Fecioara va invata sa fie mai receptiva la nevoile si modul de a fi al Racului, in vreme ce acesta, la randul sau, va invata sa fie mai rezonabil, mai rational, sa-si controleze pornirile impulsive. Si mai important, Fecioara trebuie sa-si infraneze tendintele spre criticism, pentru ca cicaleala nu-i face deloc bine Racului, care ve dezvolta, in timp, complexe de inferioritate si va deveni frustrat.
     Fecioara trebuie sa-si aminteasca faptul ca nici ea nu este perfecta si trebuie sa inceteze sa mai ceara perfectiunea de la partenerul Rac. Tocmai aceasta atitudine vigilenta si mereu in cautare de defecte a Fecioarei poate determina conflicte in relatia cu Racul. Din pacate nu prea exceleaza in abilitati de comunicare, faptul ca sunt firi foarte retrase nu prea ii ajuta in acest aspect, astfel incat, pe viitor, se pot complica lucrurile ramase nerezolvate.

Odata ce Racul reuseste sa patrunda natura practica a Fecioarei, iar Fecioara reuseste sa inteleaga, macar partial, trairile emotionale are Racului, pot sa ajunga impreuna la o relatie confortabila si o ambianta linistita intre ei. Ambii au tendinta de a se ingrijora foarte mult, atat pentru lucruri marunte, cat si pentru dificultati majore, dar daca gasesc modalitatea de a rezona impreuna, nu vor avea nici un fel de impedimente in a le rezolva foarte usor. Pasiunea si rabdarea Racului vor gasi reflectare in firea intelegatoare si practica a Fecioarei.

loading...
Loading...

Laptop Dell

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri