Rac - Balanta

Compatibilitati Rac-Balanta Compatibilitati Rac-Balanta

     Din pacate, Racul si Balanta au moduri destul de diferite de a vedea lucrurile. Racul este extrem de emotionat atunci cand vine vorba sa cunoasca persoane noi, nu se simte la fel de confortabil ca volubilele Balante in aceste situatii. In cazurile in care Balanta este mai tacuta si meditativa, Racul gaseste ca poate fi mai deschis si considera atitudinea Balantei riscanta.
     Din punct de vedere astrologic, Racul si Balanta au o pozitionare destul de buna, in unghiul potrivit. Problemele de interactiune ridicate insa sunt destul de provocatoare si uneori pot cauza disconfort. Diferentele intre cei doi nu sunt evidente imediat, fiind surclasate de similaritati, mai ales ca si Racul si Balanta cauta pacea si armonia, ceea ce, la inceput, face ca totul sa para usor si de bun augur.
     Factorul major care poate face minuni intre Rac si Balanta este, deci, dorinta comuna a unui camin si a unei vieti linistite. Obsesiile Balantei mai alina din inceritudinile Racului. Poate fi o pereche destul de afectuoasa, daca partenerii isi pun in cap sa-si implineasca reciproc asteptarile si nevoile. Totusi, incercarile continue de a evita sa discute in situatiile conflictuale, tocmai pentru a evita degenerari de situatie, poate duce la o furie reprimata care trebuie sa rabufneasca la un moment dat, ceea ce este distructiv de-a binelea. Balanta este mai plimbareata, ar calatori cat de mult posibil, in timp ce Racului ii place confortul caminului sau, ii place sa-si petreaca aici cat mai mult timp, in compania familiei si a prietenilor apropiati.
     Este benefic faptul ca ambii sunt dispusi sa faca o serie de compromisuri pentru ca relatia sa mearga cat mai bine. Acest fapt mareste sansele de reusita ale unei relatii intre Rac si Balanta, mai ales ca Balanta apreciaza enorm simtul de loialitate si datorie al Racului. Atentie insa ca Racul sa nu duca la extrem acest simt al loialitatii, sa nu degenereze in gelozii stupide si distructive. Onestitatea care caracterizeaza aceste doua semne zodiacale, poate fi un important punct de plecare pentru o relatie reusita.
     Diferentele dintre cei doi pot fi surmontate foarte bine in momentul in care exista proiecte lucrative care sa-i implice pe amandoi. Balanta va aprecia disponibilitatea Racului de a implementa si a intretine o idee, pana la obtinerea rezultatelor finale si va fi fericita sa depuna eforturi pentru a scoate profit din aceste rezultate. Din punct de vedere financiar, poate fi un parteneriat extrem de benefic pentru cei doi.
     Potrivirea din punct de vedere al intimitatii, intre Balanta si Rac, este de bun augur, fiind zodii guvernate de doua planete feminine, Luna si Venus. Ambilor parteneri le place sa dea si sa primesca dragoste, astfel incat ambii se vor simti satisfacuti si apreciati in relatia fizica.
     Instabilitatea emotionala a Racului poate fi unul din factorii negativi cu impact asupra relatiei de cuplu. Si Racul si Balanta sunt adepti ai relatiilor de lunga durata, nu cauta aventuri. Ambii sunt in cautarea unui partener stabil, insa Racul implica si aici natura sa schimbatoare si dificila, ceea ce face ca apropierea sa fie ratata, inca din start, sau sa se produca foarte greu.
     In conditiile in care ambii parteneri isi doresc ca relatia sa mearga, Racul trebuie sa accepte ca Balanta are nevoie sa iasa, sa socializeze, sa ia aer. Iesirile Balantei, chiar daca displac profund, Racului, trebuie tolerate ca fiind ceva ce este absolut necesar echilibrului Balantei. Balanta trebuie sa nu dea Racului motive de indoiala, iar Racul trebuie sa aiba incredere in partenerul Balanta, trebuie sa-si tempereze geloziile la doze tolerabile. Racul trebuie sa mai lase la o parte pesimismul sau nativ si sa se deschida mai mult spre optimismul Balantei, spre a-si intelege partenerul in termeni de emotii si sentimente, mai ales ca Racul tinde sa fie putin egoist cand vine vorba despre aceste lucruri.

In loc sa se contrazica reciproc, ambii parteneri ar face bine sa se mobilizeze impreuna, sa plece urechea reciproc la ceea ce are de spus celalalt. Este unul dintre lucrurile importante care pot duce la un rezultat fericit.

loading...
Loading...

Laptop Dell

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri