Pesti - Pesti

Compatibilitati Pesti-Pesti Compatibilitati Pesti-Pesti

     Zodia Pestilor este guvernata de Jupiter si Neptun. Pestii impartasesc valori etice si o filosofie de viata foarte clare. Reprezentantii zodiei Pestilor se descurca cel mai bine daca se pun in slujba celorlalti. De aceea, in relatia dintre Pesti, fiecare partener il va coplesi pe celalalt cu nenumarate gesturi de afectiune si va fi fericit sa si primeasca in schimb. Cadouri simpatice, micul dejun in pat, iesiri in week-end sunt cateva exemple de bonusuri, nelipsite din relatia dintre Pesti.
     Alaturarea a doi nativi din zodia Pesti este o combinatie de doua persoane extrem de emotive si sensibile. Impartasesc un tip de comunicare onest si eficient, o legatura emotionala bogata si o conexiune spirituala profunda. Amandoi au impresia ca pretioasa lor relatie este cel mai minunat lucru de pe pamant si ca nu ar putea avea ceva mai bun decat asta. Impartasesc, de asemenea, iubirea pentru frumos si liniste, si amandoi sunt decisi sa mentina relatia care, in ochii lor, este ideala.
     Natura pasiva a Pestilor le permite perioade foarte linistite. Firea lor flexibila le ingaduie sa comunice usor, sa se adapteze aproape oricaror situatii, intr-un fel sau altul. Vor fi prieteni foarte buni si vor avea o iubire implinita.
     Atentie insa! Doi Pesti alaturi pot deveni, uneori, lenesi, letargici, pot chiar scoate ce este mai rau unul din celalalt. De cele mai multe ori sunt incapabili sa stabileasca limite, atat pentru ei, cat si pentru ceilalti, pot rataci intr-o directie spirituala foarte multa vreme, sunt foarte sensibili la energiile negative. Pestii tind sa evite orice situatie conflicuala disparand, pur si simplu, sau afisand un optimism ireal, cantonandu-se intr-o dimensiune fantezista a vietii.
     Pestii sunt un semn de apa. Intr-o relatie dintre Pesti, ambii sunt la fel de fericiti sa se plece in fata nevoilor si dorintelor celuilalt. Pestii sunt recunoscuti pentru adaptabilitate, gasind intotdeauna metode sa-si plieze interesele si intentiile in functie de situatia data. Uneori, acest lucru este destul de periculos, pentru ca, uneori, uita de ei insisi. Simbolul astrologic al celor doi pesti care inoata in cerc reflecta natura lor duala. Pestii trebuie sa-si stabileasca obiective proprii si este in interesul relatiei ca fiecare partener sa-l incurajeze pe celalalt spre succes.
     Este drept ca exista si o serie de minusuri ale unei astfel de relatii, insa daca cei doi se vor organiza asa cum trebuie, vor reusi sa echilibreze latura mistica a personalitatii lor cu ceea ce ar trebui sa faca practic. Pestii sunt forte impresionabili si au nevoie sa fie cu picioarele pe pamant – macar unul dintre ei – daca vor sa reuseasca sa-si cladeasca o viata impreuna. Nu este destul sa visezi la ceea ce vrei sa faci, trebuie sa si actionezi. Acesta este unul dintre lucrurile primordiale de care Pestii trebuie sa tina cont. Pin pacate, cuplul Pesti-Pesti se confrunta cu acest tip de problema: viseaza, planuiesc, pun la punct detalii, insa duc la capat prea putin din ceea ce-si propun. Mai mult, spiritul de sacrificiu caracteristic ar putea aduce dupa sine rani emotionale, uneori greu de surmontat. Nu este de dorit, pentru niciunul dintre parteneri, sa ajunga sa se vada ca martir al unei cauze pierdute.
     In mod normal, cuplul format din doi nativi Pesti nu ar trebui sa experimenteze conflicte, beneficiind de faptul ca ambii isi unesc inimile si mintile. Certurile sunt putine si lipsite de intensitate intr-un astfel de cuplu. Sunt mereu alaturi de partener pentru a-l ajuta in timpuri mai dificile, atunci cand acesta are nevoie. Faptul ca ambii stiu ca au pe cine se baza este de foarte mare folos si intareste atractia din cuplu si admiratia profunda a unuia fata de celalalt. Sunt invidiati pentru modul in care se inteleg, pentru relatia linistita si calma pe care o au. Sunt loiali, iubitori si flexibili si vor fi mereu alaturi de partener atunci cand acesta are nevoie. Cuplul acesta pare indestructibil. Pentru ca cine ar intelege mai bine personalitatea complexa a unui Peste, decat un alt Peste?

Dragostea pe care o simt unul pentru celalalt este sublima, ii va face sa se daruiasca trup si suflet, este aproape ca o experienta religioasa, o dragoste nemuritoare. Daca ne gandim cat spirit de sacrificiu si dorinta de a se pune in serviciul altora au Pestii, imaginati-va puterea dragostei neconditionate dintre doi Pesti!

loading...
Loading...

Laptop Dell

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri