Leu - Varsator

Compatibilitati Leu - Varsator Compatibilitati Leu - Varsator

     Se spune ca, de regula, contrariile se atrag. In astrologie, acest lucru este valabil, asa ca Leul si Varsatorul, semne diametral opuse, tind sa se armonizeze bine impreuna, daca fac eforturi sa elimine anumite elemente negative ce pot avea impact nedorit asupra unei eventuale constructii de cuplu. Este o relatie la extreme, ori merge ca unsa, ori se prabuseste sub propriile probleme. Varsatorul este detasat, relaxat si se comporta ca atare, in timp ce Leul este spontan, emotional, efervescent si implicat. Pornind de la aceste diferente, Leul poate sa considere ca Varsatorul nu este interesat de relatie si poate renunta la implicarea sa, ca prim impuls. Sau, dimpotriva, poate reactiona coleric, scotandu-si la iveala posesivitatea si gelozia. Amandoi sunt foarte voluntari, nu le place sa fie ingraditi si sunt foarte concentrati pe ei insisi. Isi sustin parerile pana la capat, indiferent de tema care se afla in discutie, ceea ce poate duce la adevarate certuri, izbucnite din chestiuni minore.
     Si Leul si Varsatorul sunt personalitati independente, le place sa aiba control asupra vietii lor, precum si asupra mediilor in care activeaza. Sunt destul de rigizi si nu suporta prea usor sa piarda, sa nu fie in centrul atentiei, sa nu reuseasca in ceea ce si-au propus. O concurenta directa intre Leu si Varsator nu poate, nici pe departe, ajuta in mentinerea unei relatii de cuplu. Este un element distructiv de-a dreptul. Divergentele aparute in probleme majore nu se rezolva usor in cuplul Leu – Varsator si, daca se doreste mentinerea relatiei, este mai bine ca astfel de discutii sa fie, pe cat posibil , evitate.
     Pe de alta parte, daca relatia merge si cei doi reusesc sa se armonizeze, sa comunice eficient si sa-si exprime sentimentele, pot starni invidia celorlalti prin romatismul lor. Atractia dintre ei este, fara doar si poate, instantanee, iar pasiunea, nimicitoare. Nimeni nu poate nega fascinatia pe care o au unul fata de celalalt din punct de vedere erotic. Partidele de sex sunt explozive si pasionale, ambii parteneri se manifesta deschis si expresiv.
     De asemenea, daca gasesc puncte comune de interes, acesta este un mare plus, deoarece le place sa-si afirme convingerile, sa-si afiseze cunostintele, sa se faca remarcati in companii insufletite si stilate. Din aceste punct de vedere nu exista probleme in a ajunge la armonie. Sunt foarte focusati pe cariera, sunt inteligenti, autodidacti, isi urmaresc mereu, cu perseverenta, obiectivele. Leului ii place sa fie laudat, adulat, sa fie ridicat in slavi si, chiar daca uneori Varsatorul ii apare putin indiferent, detasat, faptul ca acesta stie cand si cum sa ii gadile marele ego, ii distrage atentia de la alte aspecte deranjante.
     Sunt cateva aspecte de care nativii din Leu si Varsator ar trebui sa tina mereu seama daca isi doresc sa intretina o relatie de cuplu intre ei. Trebuie sa incerce sa alterneze in pozitia de lider, sa-si infranga tendintele de a domina, sa se retraga atunci cand tensiune atinge cote alarmante. Daca macar unul dintre cei doi reuseste sa se abtina si sa stinga valvataia, lucrurile vor merge bine. Leul trebuie sa mai accepte, din cand in cand, ca Varsatorul sa fie lider cand e vorba de actiuni practice, de prudenta, de consideratii ce tin de moderatie si de renuntarea la impulsivitate. Iar Varsatorul, la randul sau, trebuie sa renunte sa se mai comporte distant si detasat atunci cand are chef, pentru a nu rani sentimentele Leului, mult prea implicat si, nu de putine ori, posesiv.
     Si Leul, si Varsatorul au, insa, nevoie de momentele lor de reflectie, de acele clipe cand sa fie doar ei cu ei insisi, au nevoie de spatiul lor personal. Totusi, inainte de a se autoizola, trebuie sa comunice cu partenerul, sa-i explice ce simt, pentru ca acesta sa nu fie luat prin surprindere, sa nu inteleaga gresit.
      Intre Leu si Varsator, o legatura se formeaza aproape instantaneu, inca din primele clipe in care se zaresc. Asa ca energiile nu trebuie concentrate spre crearea unei legaturi, ci spre mentinerea ei, spre inlaturarea acelor elemente care ar putea sa afecteze negativ o astfel de alaturare.

Din fericire, nu este nevoie de compromisuri majore. Este vorba de chestiuni care se pot rezolva cu putin efort si vointa si, binenteles, cu multa dragoste intre parteneri.

loading...
Loading...

Laptop Dell

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri