Leu - Scorpion

Compatibilitati Leu - Scorpion Compatibilitati Leu - Scorpion

     Din pacate, perechea Leu-Scorpion nu este o asociere fericita. Ambele semne prezinta caracteristici de personalitate foarte puternice si oarecum similare, similaritati care, desi ar trebui sa-i ajute, mai mult ii distanteaza. Din pacate, principala cauza a acestei realitati este faptul ca ambele personalitati prezinta rigiditate si inflexibilitate. Intre cele doua semne mereu exista concurenta, mereu incearca sa se depaseasca unul pe celalalt si nu lasa nimic de la ei. Ambii sunt firi dominatoare, ceea ce ii pune mai degraba intr-o competitie permanenta, decat intr-o relatie de intelegere reciproca.
     Chiar daca, la un moment dat, avand la baza o izbucnire pasionala spontana, Leul si Scorpionul s-ar putea apropia unul de celalalt, lucrurile nu ar putea merge bine, in cele mai multe cazuri. Posesivitatea, invidia fata de realizarile celuilalt, faptul ca nu stiu sa piarda elegant, sunt tot atatea considerente pentru care o astfel de asociere nu poate functiona. Niciunul nu este vreodata pregatit sa accepte compromisuri, intotdeauna exista, pentru fiecare in parte, un punct de vedere care este corect si, binenteles, care trebuie sustinut pana in panzele albe.
     Inceputul unei relatii dintre Leu si Scorpion, insa, pare intotdeauna sa fie de bun augur. Energiile sexuale sunt intense, trezesc spirite si inflacareaza iubirea. Experimenteaza in aceasta directie, le place tot ceea ce este nou si, de multe ori, acesta este si motivul pentru care incearca mentinerea legaturii, pentru a nu pierde pasiunea si senzatiile extrem de placute ale vietii intime. Scorpionul este senzual, stie cum sa accenteze pe partea emotionala, este foarte intens, ceea ce Leului ii straneste fiori de placere si-l va atrage intr-o astfel de relatie. Atat Leul, cat si Scorpionul sunt persoane romantice, carora le plac surprizele in viata de cuplu si isi doresc o relatie pentru intreaga viata, sunt fideli in cuplu. Si Leul si Scorpionul sunt oarecum obsedati de ideea unei iubiri ca-n povesti si-si doresc aproape perfectiunea in aceasta privinta.
     In problemele cotidiene, insa, lucrurile se complica. Mai ales daca partenerii sunt colegi de serviciu sau daca lucreaza pe acelasi domeniu de activitate, este imposibil sa nu apara neintelegeri dintre cele mai grave. Si Leul si Scorpionul sunt foarte impulsivi, de regula spun ceea ce simt si nu prea tin cont de modul in care cuvintele lor ar putea sa-i raneasca pe cei din jur. Binenteles ca regreta ulterior, dar faptul deja consumat macina relatia. Faptul ca ambii au personalitati puternice si nu sunt dispusi sa mai lase de la ei le intuneca judecata. Sunt mandri si, de cele mai multe ori, nu pot accepta ca nu au dreptate. Au incredere in sine, poate prea mult cateodata, asa incat nu prea dau inapoi si se mentin fermi pe pozitie.
     Scorpionii sunt filozofi, au o fascinatie aparte pentru moarte si viata de dupa moarte, le place sa reflecteze la aceste subiecte pe care le considera chestiuni esentiale ale vietii. Scorpionul este misterios, intotdeauna pastreaza o aura de secret in jur, de greu de descifrat, de parca mereu ar ascunde cate ceva. Leul, pe de alta parte, este foarte cantonat in prezent, in realitate, nu se gandeste la ce va fi, ci la clipa de fata. Este exuberant, deschis si ii place sa traiasca momentul. Desi Leul are un profund respect pentru mintea ascutita a Scorpionului, totusi, discutii despre sensul vietii si al mortii si viata de dincolo de moarte ar putea fi prea mult pentru el, mai ales daca este un subiect cu repetitie frecventa.
     Ambii sunt personalitati dificile si le-ar trebui o prea lunga perioada de timp si multa vointa pentru a se accepta reciproc si a ajunge la o oarecare armonie de cuplu. Ar trebui sa isi impuna multe constrangeri de personalitate, sa accepte compromisuri de la valori de la care nici nu isi pot inchipui ca ar putea face rabat, ceea ce este putin probabil sa se intample.

Nu se poate spune ca relatia Leu - Scorpion ar putea duce la un cuplu viabil pe viitor. Sunt necesare prea multe schimbari ale unor personalitati deja inflexibile, astfel incat este recomandabila prudenta cand se pune problema unei astfel de asocieri.

loading...
Loading...

Laptop Dell

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri