Leu - Sagetator

Compatibilitati Leu - Sagetator Compatibilitati Leu - Sagetator

     Romantismul pluteste in aer atunci cand Leul intalneste un Sagetator. Relatia care se naste intre ei este promitatoare : calda si plina de iubire. Si Leul si Sagetatorul sunt iubitori de aventura, libertate si le place enrom sa socializeze. Din acest ultim punct de vedere, impreuna sunt meniti sa faca furori in cercurile sociale.
     Posesivitatea Leului poate fi un impediment in relatie, deoarece ar putea sa-l irite pe Sagetatorul iubitor de liberate, insa nici Sagetatorului nu-i convine sa fie dat la o parte dupa ce investeste sentimente in relatia cu Leul. Pe de alta parte, natura aparent usuratica a Sagetatorului, modul lui natural de a flirta, pot sa-l enerveze teribil pe Leul fidel si suficient de gelos. Toate acestea pot cauza tensiuni in relatie, insa Sagetatorul are destula diplomatie pentru a calma spiritele. Lui i se datoreaza in intregime linistea in relatie, deoarece Leul este o fire impulsiva, care poate rani grav cu vorbele aruncate la manie.
     In plan intim se pare ca exista o compatibilitate perfecta, ambii fiind firi carora le place sa exploreze, sa tatoneze, sa simta si sa se exprime in acest sens. Sexul este grozav intre cei doi, pentru ca le place sa se distreze si sa-si traiasca viata la maximum.
     Comunicarea este o componenta de importanta majora in relatia dintre Leu si Sagetator, dar nici intelegerea reciproca nu trebuie pierduta din vedere. Din punct de vedere astrologic, se pare ca Leul si Sagetatorul pot fi considerati suflete-pereche. Nu se vor plictisi niciodata unul in compania celuilalt, deoarece se plac unul pe celalalt. Sunt energici si creativi ca si cuplu, iar relatia lor are toate sansele sa infloreasca foarte placut. Un aspect negativ destul de important, care ar putea afecta relatia dintre Leu si Sagetator, este firea usuratica a Sagetatorului, care pare ca nu ia intotdeauna in serios sentimentele si emotiile, pare ca le trateaza cu superficialitate. Leul se poate simti jignit in aceste conditii, mai ales ca nativii acestei zodii se daruiesc trup si suflet atunci cand se implica intr-o relatie si se ataseaza mult de partener. Daca partenerul Sagetator va exagera cu flirturile si cu inclinatia sa spre liberate, este foarte posibil sa trezeasca mult prea mult posesivitatea Leului, iar de aici pana la destramarea relatiei nu mai ramane mult timp.
     Din punctul de vedere al Leului, relatia inseamna incredere si intelegere reciproca, iar daca Sagetatorul nu va intelege cat de mult pret pune Leul pe aceste doua concepte, atunci reatia este din start sortita esecului. Sagetatorul trebuie sa inteleaga ca Leul crede doar in ceea ce vede, nu in vorbe sau in alte chestii abstracte. Daca gelozia Leului este starnita, acesta va deveni foarte posesiv, va incerca sa-si forteze partenerul sa adopte diverse atitudini sau sa faca diverse lucruri pe care nu le doreste. Si Leul, la randul sau, ar trebui sa se obisnuiasca, in timp, cu atitudinea ceva mai volatila a Sagetatorului si sa invete sa aiba incredere in partenerul sau. Daca nu vor face aceste lucruri, ambii se vor confrunta cu suparari si frustrari care ar putea fi evitate.
     Pe de alta parte, chiar daca Sagetatorul are o atitudine oarecum usuratica, Leul dispune de capacitatea de a-l coplesi cu dragoste si incredere, astfel incat primul sa nu se mai gandeasca la nimic altceva decat la miracolul relatiei dintre ei. Leul poate lasa deoparte geloziile nejustificate si exagerate si isi poate concentra eforturile in aceasta directie; astfel aceasta relatie poate sa creasca intr-un mod extrem de placut.

Dragostea dintre Leu si Sagetator poate fi foate frumoasa. Pot gasi numeroase motive pentru a se indragosti unul de celalalt din nou, de fiecare data.

loading...
Loading...

Laptop Dell

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri