Leu - Pesti

Compatibilitati Leu - Pesti Compatibilitati Leu - Pesti

     Relatia dintre Leu si Pesti este imprevizibila, poate iesi bine sau nu, depinde de felul in care partenerii interactioneaza pe parcurs. Numeroasele trasaturi de caracter diferite pot foarte bine sa lucreze, sa fie fructificate, in avantajul unei relatii intre cei doi. Fiecare dintre cei doi parteneri poate gasi in celalalt calitati de apreciat, ceea ce-i atrage reciproc. Nativul Pesti apreciaza foarte mult carisma si increderea in sine a Leului, in vreme ce Leul este multumit ca a putut gasi un partener plin de compasiune, intelegere si loialitate.
     Combinatia dintre foc si apa nu este o combinatie usor de realizat. Daca sunt in cautarea unei relatii facile, fara prea multe complicatii, care sa decurga lin, fara suisuri si coborasuri, atunci Leul si Pestii nu ar trebui sa se aventureze in aceasta directie. Pentru ca exista o serie de diferente majore de caracter intre nativii acestor doua zodii, lucrurile nu pot fi niciodata simple.
     Pestii, ultimul semn din zodiac, reunesc cele mai spirituale aspecte ale naturii umane. Sunt persoane altruiste si idealiste, isi doresc sa ajute, sa faca bine cat de mult pot celor din jur. Leii, pe de alta parte, sunt materialisti, cu un ego enorm, de cele mai multe ori foarte centrati pe propria lor persoana si cu o mare dorinta de a se impune, de a iesi in evidenta in cercurile sociale in care sunt prezenti. Sunt doua directii si viziuni asupra vietii, radical diferite una de cealalta si destul de greu de armonizat. Intr-o relatie de acest gen, intre Leu si Pesti, respectul si toleranta trebuie sa fie primordiale inca de la inceput. Diferentele pot, insa, constitui tot atatea prilejuri de explorare, de a discuta, de a impartasi ceva nou celuilalt, ceea ce, mai ales pentru Leu, poate fi deosebit de incitant, pentru ca nu ar ajunge niciodata sa se plictiseasca.
     Pestii nu-si doresc sa fie in centrul atentiei, ba chiar cedeaza bucurosi acest loc Leilor, pentru care atentia pe care o primesc nu este nicioada de ajuns. Pestii sunt oarecum nesiguri pe ei, putin cam prea visatori si chiar rupti de realitate, uneori, iar siguranta afisata de Leu ii insufleteste, ii ajuta sa se adune si sa mearga inainte; pentru asta stiu sa fie recunoascatori. De generozitatea Pestilor nu mai vorbim, insa nici Leilor nu le lipseste aceasta trasatura de personalitate ; ambii actioneaza emotional, desi in moduri diferite, ceea ce-i ajuta sa se conecteze la un nivel peste cel fizic si sa se ajute reciproc atunci cand au nevoie.
     De ce ar incepe sa scartie lucrurile intre Leu si Pesti ? Atunci cand natura mistica si rezervata a Pestilor incepe sa-l plictiseasca pe Leu si asta se poate intampla daca barierele dintre cei doi parteneri nu au apucat a fi ridicate. Pe de alta parte, Leul, mereu in cautare de atentie, Leul care tanjeste dupa aceasta, il poate aduce la exasperare pe nativul din Pesti, care considera asta o chestie puerila, fata de alte chestiuni de viata si de moarte, de importanta capitala.
     Comunicarea este foarte importanta, deci, in aceasta relatie. Daca partenerii nu ajung sa se cunoasca si sa se inteleaga reciproc suficient, viitorul relatiei de cuplu este incert. Totul depinde, in cea mai mare masura, de partenerii implicati in relatie. Eforturile trebuie indreptate spre mentinerea unei relatii dinamice, spre indepartarea oricaror urme de stagnare, prin implicarea in activitati care sa-i intereseze si sa-i stimuleze in egala masura pe ambii parteneri.

Relatia Leu-Pesti este un joc de noroc, pentru care ambii parteneri trebuie sa fie pregatiti, sa se astepte la orice.

loading...
Loading...

Laptop Dell

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri