Leu - Leu

Compatibilitati Leu - Leu Compatibilitati Leu - Leu

     Nativii nascuti in aceasta zodie guvernata de Soare au caracterul cel mai exuberant si mai versatiil dintre toate semnele zodiacale. Cuplurile formate din doi nativi Lei se vor afla mereu in centrul atentiei, afisand mereu un aer aristocratic si autoritar. Totusi, acesta va fi un potential motiv de divergente majore in cuplu; ambii parteneri sunt firi dominante, care nu accepta ca autoritatea sa le fie pusa sub semnul intrebarii. Amandoi isi doresc sa conduca intr-o relatie, fapt imposibil, in majoritatea cazurilor.
     Ceea ce nu poate fi negat, este atractia initiala extrem de puternica dintre doi Lei. Ambii afiseaza entuziasm, socializeaza excelent, au un bun gust desavarsit si o aparenta dintre cele mai reusite, sunt iubitori de aventura, asa incat, multi i-ar putea considera perechea perfecta. Din pacate, tocmai aceste similitudini se vor dovedi a fi generatoare de conflicte.
     Perechea Leu-Leu se va confrunta mereu cu problema ego-urilor. Rolul de lider le este caracteristic ambilor parteneri si nici unul nu va fi dispus sa renunte usor la acesta. Este o problema extrem de stringenta intr-un astfel de cuplu si trebuie rezolvata inca de la inceputul relatiei, daca se doreste ca aceasta sa fie durabila. Orice amanare a acestei solutionari este pasibila a provoca numeroase complicatii ulterioare, nu de putine ori insurmontabile. Sentimentele puternice intre cei doi sunt un « must be», caci numai astfel ar putea ajunge la un compromis in aceasta privinta.
     Leul este un semn de foc, asa incat totul merge din interior spre exterior, adica ceea ce se vede aceea si este, nu exista ascunzisuri. Nativii din Leu nu vor ezita sa-si priveasca partenerul direct in ochi, nu se vor ascunde si nici nu vor ezita atunci cand exista probleme. Sunt onesti si loiali si solicita exact aceleasi lucruri in schimb, fara jumatati de masura. Pentru Lei, exista alb si negru, da sau nu, fara nuante.
     Leii se confrunta mereu cu teama de a fi respinsi, asa incat, in cuplul format din nativii acestei zodii va fi destul de dificil sa se mentina echilibrul din acest punct de vedere. Comunicarea interpersonala devine, in consecinta, extrem de importanta. In general, Leii prefera sa mearga deschis, nu sunt persoane ascunse. Daca totusi, se intampla ca nativul din Leu sa afle ca partenerul sau din aceeasi zodie a calcat stramb, nu-l va ierta niciodata, considerandu-i vina cu atat mai mare cu cat caracterul asemanator ar fi trebuit sa-i semnaleze cat de mult poate fi ranit de un astfel de gest.
      Si aparentele sunt extrem de importante pentru Lei, asa incat vor face totul sa apara ca cel mai reusit cuplu din grupul lor. Totusi, o atentie exagerata data aprentelor, in detrimetul lucrurilor reale care se petrec intre parteneri, poate duce la instalarea unei artificialitati in relatie, unui teatralism, care nu poate, in nici un caz, sa aiba consecinte benefice.
     Din punctul de vedere al vietii sexuale, lucrurile ar putea merge destul de bine, avand in vedere ca partenerii impartasesc aceleasi dorinte si stiu ce le place si ce nu. Au un apetit destul de deschis spre explorare asa incat lucrurile pot fi destul de incitante in viata intima.

Relatia Leu-Leu va fi mereu legata de "cine domina pe cine".  Ambii parteneri sunt incapatanati, mandri si au un ego extrem de puternic. Acest tip de relatie va merge numai daca exista fidelitate din partea amandurora, incredere si acceptare reciproca.

loading...
Loading...

Laptop Dell

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri