Leu - Balanta

Compatibilitati Leu - Balanta Compatibilitati Leu - Balanta

     Aceasta pereche, alcatuita dintr-un semn de aer si un semn de foc, este de foarte bun augur din punct de vedere astrologic. Compatibilitatea este mare, Leii sunt mai egoisti, mai dominatori si incisivi, in vreme ce Balantele sunt, prin natura lor, persoane dispuse spre compromis si spre o vizualizare a perspectivei, in timp si spatiu. Leul este mai mult un personaj focalizat pe aici si acum, in vreme ce Balanta vede ceva mai departe, inclusiv acolo si atunci. Leii sunt insa romatici incurabili si simt o atractie deosebita fata de iubitoarele Balante.
     Leii sunt constiinciosi in a-si cauta o partenera atractiva, cu aspect placut, in vreme ce Balantele sunt atragatoarea prin natura lor, insa nu dau foarte mare importanta acestui aspect, au un sarm natural extrem de apreciat de Lei. Ba chiar, de multe ori, Balantele flirteaza spontan, ceea ce pentru Lei constituie o incantare absoluta. Impreuna fac o pereche iubitoare de distractie, iar prietenia sincera intre parteneri mentine aprinsa scanteia relatiei pentru totdeauna.
     Atractia sexuala joaca un rol important in relatie si intimitatea va ajuta partenerii sa-si intareasca legaturile dintre ei. Balanta are nevoie de emotie, romantism si intelegere in viata ei, in timp ce Leul isi doreste pasiune, afectiune si fidelitate.
     Sunt in centrul atentiei in mediile sociale pe care le frecventeaza si se completeaza reciproc la modul cel mai fericit. Balanta are o personalitate minunata din punct de vedere social si ii place foarte mult sa fie inconjurata de cat mai multi oameni. Are o viziune deschisa asupra vietii, asupra lumii inconjuratoare si se potriveste perfect Leului, caruia nu ii place deloc monotonia si pe care-l pune in valoare in mediile sociale in modul cel mai fericit.
     Ceea ce nu-i place Balantei este impulsivitatea Leului. Insa si aici, cuplul se completeaza bine, Balanta fiind o fire echilibrata si foarte diplomata. Uraste certurile si alterarea, in general, a linistii vietii sale, asa ca va face tot posibilul sa aplaneze conflictele pe care firea vulcanica al Leului le-ar putea provoca.Onestitatea Leului este un mare atu in ochii Balantei, insa acesta trebuie sa aiba grija atunci cand se exprima, pentru ca uneori poate adopta un limbaj ce ar putea-o rani pe sensibila Balanta.
     Gelozia si posesivitatea Leului pot fi un impediment in relatia dintre cei doi, insa sunt aspecte ce pot fi inlaturate printr-o comunicare eficienta si intelegere reciproca. Este foarte important ca Leul si Balanta sa invete sa se respecte unul pe celalalt, sa-si respecte modul de a gandi si sa gaseasca acea cale de mijloc care sa-i ajute sa ajunga la rezultatul pe care si-l doresc. Obiectivele pe care si le stabilesc ambii parteneri trebuie sa fie realiste, pentru ca astfel sa fie evitate dezamagirile, greu de suportat, de altfel, mai ales de catre Leu.
     Fidelitatea este extrem de importanta pentru ambii parteneri, asa ca este esential ca Balanta sa renunte la filosofia mentinerii unei distante de siguranta si a ascunderii celor mai intime trairi interioare si sa incerce sa se deschida fata de Leu, pentru a-i conferi acestuia increderea in relatie de care are atata nevoie. In schimb, Leul va sti sa rasplateasca Balanta cu multa atentie, grija si dragoste.
     Femeia Balanta este destul de nehotarata in luarea deciziilor, ceea ce este insa apanajul preferat al barbatului Leu, asa ca se vor completa reciproc fara nici o problema, din acest punct de vedere. Si cuplul format din barbat Balanta si femeie Leu are mari sanse de succes. Femeia Leu iubeste luxul si frumosul, este foarte intelegatoare si loiala, in vreme ce barbatul Balanta este expresiv, romantic si un sprijin de nadejde.

Socializand, petrecand timp impreuna, dar si cu prietenii, cuplul Leu – Balanta are mari sanse de a atrage atentia prin durabilitate, consecventa, intelegere, respect reciproc si multa dragoste.

loading...
Loading...

Laptop Dell

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri