Gemeni - Varsator

Compatibilitati Gemeni-Varsator Compatibilitati Gemeni-Varsator

     Legatura karmica intre semnele astrologice ale aceluiasi element este puternica si, de obicei, aduce implinire in multe planuri ale vietii. Un Varsator poate fi intalnit atunci cand Gemnii se asteapta mai putin sau in circumstante neobisnuite, insa ambii parteneri vor simti ca intalnirea are o semnificatie mai deosebita. Varsatorul este un rebel, deseori fara o cauza anume. Este constient de acest lucru, insa nu il ingrijoreaza in mod deosebit. Are propriul cod de reguli, care nu corespunde intotdeauna cu al celorlalti. Aceasta atitudine libertina incanta pe Gemeni, aminteste de ceea ce-si doresc de la viata – divertisment, incantare, stimulare intelectuala. Uranus, planeta care patroneaza Varsatorul, il inzesteaza cu multa energie, care se va revarsa si asupra cuplului si va stimula mult evolutia lui. Varsatorul il poate stimula pe nativul Gemeni in multe feluri, nu doar pe plan romantic, este capabil sa activeze la maximum latura rafinata si umanitarismul Gemenilor.
     Gemenii si Varsatorul au aceleasi asteptari de la viata. Au o latura intelectuala dezvoltata si impartasesc o relatie foarte sanatoasa. Daca incep o conversatie, aceasta poate continua la nesfarsit, ambii partenerii fiind incantati de compania celuilalt. Gemenii si Varsatorul impartasesc interese si puncte de vedere asemanatoare, prieteni comuni.
     Binenteles ca exista si o serie de diferente, insa acestea au sanse minime sa-i desparta. Gemenilor le place individualitatea si ingeniozitatea Varsatorului, in vreme ce Varsatorul este atras de impulsivitatea si spontaneitatea Gemenilor. Gemenii sunt pasionali, le plac flirturile neasteptate, de aceea Varsatorul trebuie sa tina seama de aceste aspecte si sa mentina mereu flacara aprinsa. Este posibil sa apara si momente de rascruce in aceasta relatie, insa combinatia are mari sanse de reusita, in final. A face dragoste este un lucru foarte firesc si frumos pentru cei doi si reflecta ambele personalitati. Ambii au apetit pentru dezvoltare intelectuala, conversatiile lor au substanta si, impreuna, pot explora noi dimensiuni ale vietii. Si Gemenilor, si Varsatorului le plac schimbarile si, impreuna, pot face face oricaror provocari ale vietii, fara a avea nevoie de altcineva. Un astfel de cuplu iubeste spontaneitatea, pe care o considera condimentul esential in viata. Ambii sunt distractivi si au capacitatea de a se plia dupa cei cu care intra in contact, fiind foarte apreciati in mediile sociale.
     Problemele cuplului Gemeni – Varsator tin de lipsa de maturitate si bun simt, care pot aduce, intr-un moment sau altul, multa dezamagire. Varsatorul este egocentric si egoist, de multe ori nu prea tine cont de cei din jurul sau, de convenientele sociale sau ale partenerului. Acest aspect poate ridica probleme importante in relatie, deoarece Gemenii tin foarte mult la felul in care se prezinta in public si, daca Varsatorul nu-si controleaza iesirile neconventionale, tensiunile intre cei doi nu vor intarzia sa apara. De asemenea, o alta mare problema este data de atitudinea superficiala si de aparenta neimplicare a Gemenilor, desi, de multe ori este numai o aparenta. Varsatorul, la randul sau, tinde sa ia anumite lucruri neimportante prea in serios, este forte incapatanat si, uneori, incearca sa forteze mana Gemenilor. Au insa argumente pentru tot ceea ce fac. Cheia succesului relatiei sta in ignorarea maruntisurilor si focalizarea pe adevaratele probleme ale vietii. Orice relatie are suisuri si coborasuri, insa, cu dragoste si intelegere, combinatia poate avea mari sanse de reusita. Faptul ca cei doi parteneri pot comunica usor este un mare plus. Varsatorul trebuie doar sa lase la o parte incapatanarea si sa fie dispus sa accepte compromisuri in anumite situatii.

Per ansambulu, auspiciile sunt bune, iar relatia dintre Gemeni si Varsator poate fi una rupta din Rai, fara eforturi majore din partea partenerilor. Se cere doar tratarea cu seriozitate a unui eventual angajament pe termen lung.

loading...
Loading...

Laptop Dell

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri