Gemeni - Sagetator

Compatibilitati Gemeni-Sagetator Compatibilitati Gemeni-Sagetator

     Gemenii si Sagetatorul pot face o pereche exceptionala, fiind amandoi firi volubile si deschise. Au trasaturi de personalitate asemanatoare, sunt spirite efervescente si au abilitatea de a surprinde si a reda toate nuantele vietii pe care o traiesc. In vreme ce Gemenii sunt o adevarata banca de idei, Sagetatorii sunt persoane care cauta adevarul prin experientele de viata pe care le traiesc. Ca si cuplu, Sagetatorii si Gemenii vor intampina fiecare experienta a vietii, buna sau mai putin buna, cu zambetul pe buze si vor incerca sa traga invataminte din fiecare dintre ele. Sagatatorii sunt, poate, mai profunzi decat Gemenii in viata intima, dar, cu siguranta, ambii sunt dispusi sa aiba o atitudine flexibila in dormitor.
     Combinatia de energii planetare intriga in aceasta relatie. Sagetatorul este semnul zodiacal diametral opus Gemenilor. De regula, semnele diametral opuse formeaza cupluri exceptionale. In acest caz, poate sau nu poate fi adevarat, depinde de perspectiva din care se privesc lucrurile. Natura fluctuanta a ambilor parteneri, care aduce schimbari si o mare varietate in viata de cuplu, poate avea partea sa pozitiva, dar, din pacate, si o parte negativa. Totusi, aceasta transformare continua este vitala pentru sanatatea mentala si emotionala a ambilor. Gemenii iubesc enorm latura intelectuala a vietii sociale. Sagetatorii prefera sa filosofeze, prefera idealismul, in general. Ambii iubesc, insa, calatoriile, iar acest lucru satisface, pe de o parte, interesele culturale si filosofice ale Sagetatorului, cat si nevoile de socializare ale Gemenilor.
     Din fericire, si Gemenii si Sagetatorii sunt persoane carora le place sa aiba si sa ofere libertate intr-o relatie. Niciunul dintre parteneri nu se va crampona in rutina si nu va cere, neaparat, implicare emotionala profunda. Au tendinta de a se comporta usor nepasatori intr-o si fata de relatie, astfel incat nu este exclus ca, la un moment dat, unul dintre parteneri sa paraseasca relatia. S-ar putea sa experimenteze despartiri frecvente, dar, daca se iubesc, impacarea nu va intarzia sa apara. Pericolul foarte mare de ruptura poate sa apara atunci cand partenerii incep sa priveasca in directii opuse. Sagetatorii sunt cumva mai inclinati sa privesca spre viitor si au mare incredere in abilitatea lor de a merge inainte, in vreme ce calea Gemenilor este, oarecum, non-lineara, iar acest lucru poate fi considerat dezordonat si haotic de catre Sagetator.
     Semnele zodiacale opuse relationeaza bine in casatorie sau in relatiile romantice. Nu este nici o surpriza ca, atunci cand calea Gemenilor se incruciseaza cu cea a Sagetatorului, apar scantei. Atentie, insa, ambele semne sunt volatile, schimbatoare, si, din aceasta cauza, este destul de greu sa ia decizia unui angajament serios pentru viitor. Nu este exclus ca oficializarea relatiei sa se faca cu mare intarziere, din cauza acestor indecizii. Si cum, nimic bun nu se naste fara efort, si o relatie intre Sagetator si Gemeni cere ceva osteneala, chiar daca astrele sunt binevoietoare si semnele sunt de bun augur. Cel mai important lucru este ca niciunul dintre parteneri sa nu incerce sa-l ingradeasca pe celalalt. Daca fiecare respecta libertatea celuilalt, lucrurile sunt deja pe un fagas bun.
     Din punct de vedere sexual, exista o energie extrem de benefica in cuplul Gemeni-Sagetator. Este o combinatie grozava. Mereu vor exista lucruri de experimentat, comunicarea este excelenta, iar asta stimuleaza energiile senzuale si emotionale dintre cei doi. Sagetatorul are abilitatea de a-l stimula pe nativul Gemeni, in sensul unui mai bun focus asupra obiectivelor sale, de a-l face mai intelept. Pe de alta parte, Gemenii pot sa previna situatiile neplacute, expunand in fata Sagetatorului ambele fete ale monedei, pentru o imagine de ansamblu asupra problemelor.

Legatura dintre Gemeni si Sagetator incepe, de regula, mai intai ca o mare prietenie, transformandu-se, apoi, treptat, intr-un cuplu absolut incantator. Relatia dintre Gemeni si Sagetator este una extrem de promitatoare, avand in vedere ca fiecare zi este alftel pentru ei, ceea ce mentine interesul si flacara pasiunii mereu vii.

loading...
Loading...

Laptop Dell

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri