Gemeni - Rac

Compatibilitati Gemeni-Rac Compatibilitati Gemeni - Rac

     In vreme ce Gemenii au viziune foarte deschisa si sunt flexibili, pot vizualiza efectiv diverse lumi, diverse persoane cu care intra in contact, diverse pareri si idei, Racii vor fi extrem de atrasi de acest aspect. Pe de alta parte, Racii, sensibili si afectuosi, pot sa ajute Gemenii la crearea unui mediu stabil in viata de familie. Exacerbarea geloziei si a dorintei de a se elibera, de a nu fi constransi, este, clar, extrem de nociva acestei relatii.
     Gemenii sunt versatili, reusesc sa stabileasca usor contacte, sunt vorbareati si vor mereu sa afle cat mai multe despre ce se intampla in jur si despre cei din jur, fapt care pe Racul gelos il poate scoate din sarite. Uneori, Racii aleg, in aceasta situatie, calea cea mai proasta, cea a manipularii, in incercarea de a-i tine pe Gemeni cat mai aproape. Probabil, in unele cazuri, acest lucru merge, o perioada. Insa insistand in aceasta atitudine, Racul nu va face decat sa-l indeparteze pe partenerul sau din Gemeni, care nu este, din fire, prea rabdator. Racul trebuie sa inteleaga ca asa sunt Gemenii, trebuie sa accepte aceasta latura a lor si nu trebuie sa accentueze faptul ca se simt neglijati. Pot polariza mintea Gemenilor in alte forme, mult mai constructive. Loialitatea, caldura si afectiunea sunt stimulente importante pentru ambii parteneri.
     Gemenii si Racii sunt firi complementare, astfel incat s-ar putea completa la modul foarte fericit unul pe celalalt. Racul este intotdeauna pregatit sa aiba grija de partenerul Gemeni, dupa o zi grea pentru acesta din urma. Gemenii aduc prospetime si conversatie interesanta in viata Racului. Racii sunt foarte emotionali, in vreme ce Gemenii sunt mai mult oamenii aparentelor. Racilor nu prea le pasa ce spune lumea, sunt ceva mai egoisti, in vreme ce Gemenii, foarte ancorati in viata sociala, tin foarte mult cont de parerea celor din jur. Racii cred in doar in fapte, in timp ce Gemenii se bazeaza mult pe vorbe. Stropul de umor al Gemenilor este foarte atractiv pentru Raci. In aceasta relatie, Racul poate fi cel care sa se simta nesigur, mai ales daca partenerul Gemeni se arata foarte versatil si volubil in relatiile cu ceilalti.
     Gemenii sunt mult mai rationali, in vreme ce Racii actioneaza impulsiv, se lasa foarte mult condusi de sentimente. Din acest punct de vedere, Gemenii pot fi considerati, oarecum, mai avantajati si mai lucizi in legatura cu relatia cu partenerul din Rac. Racii sunt, din pacate, putin empatici cu partenerul, nu vor intelege niciodata de ce Gemenii nu simt in acelasi fel. Pentru a distrage atentia Racului de la sentimentele sale, de cele mai multe ori, mult prea profund exprimate, din punctul de vedere al Gemenilor, acesta trebuie stimulat sa-si valorifice la maximum talentele pe care le poseda, fapt care va evidentia partile sale bune. Daca Gemenii reusesc sa faca acest lucru, relatia cu Racul poate avea mari sanse de succes.
     La nivel fizic, armonizarea a doua tipuri de personalitate diferite poate avea rezultate nu intotdeauna fericite. Racului ii place sa faca si sa simta, in vreme ce Gemenilor le place sa gandeasca si sa-si impartaseasca gandurile in dormitor.
     Relatia dintre Gemeni si Rac ar putea fi descrisa ca vulcanica si complexa. Gemenii trebuie neaparat sa treaca peste firea lor superficiala, mai ales in ceea ce priveste sentimentele si implicarea sentimentala, in vreme ce Racii trebuie neaparat sa invete sa-si infraneze sentimentele de gelozie. Fiecare are cate ceva de invatat de la celalalt si amandoi trebuie sa invete si sa nu mai repete greselile facute, daca doresc sa puna bazele si sa mentina o relatie de lunga durata, in ciuda diferentelor destul de consistente dintre ei.
     Firea suspicioasa a Racului poate fi unul dintre principalele impedimente in calea unei relatii normale, ducand la numeroase discutii in contradictoriu in care, niciuna dintre explicatiile Gemenilor nu pot ajuta prea mult. In astfel de momente, cuvintele spuse de ambii parteneri, lipsite de delicatete si diplomatie, ar putea afecta iremediabil relatia. Racul este cel care trebuie sa se abtina sa declanseze si sa intretina astfel de moment, caci nativii din Gemeni nu se vor aventura niciodata in astfel de conversatii daca nu vor fi provocati.

In relatia Gemeni - Rac lucrurile ar putea merge binisor, mai ales daca Gemenii vor arata un pic de intelepciune si nu vor pune la incercare gelozia Racului, iar acesta, la randul sau, va invata sa accepte natura superficiala a Gemenilor.

loading...
Loading...

Laptop Dell

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri