Gemeni - Pesti

Compatibilitati Gemeni-Pesti Compatibilitati Gemeni-Pesti

     Elementele de apa si aer prezinta caracteristici destul de diferite. Aerul este legat de minte, apa de suflet si de partea emotionala a personalitatii. O relatie Gemeni – Pesti trebuie sa se concentreze, in primul rand, pe acest aspect important.
     Pestii experimenteaza viata mai mult la nivel intuitiv si instinctiv, actiunile lor nu tin neparat de concret. De multe ori iau decizii bazandu-se pe feeling. Gemenii, pe de alta parte, au nevoie de ceva tangibil pentru a accepta o realitate. Din pacate, in multe situatii, Gemenii nu reusesc sa-i inteleaga pe Pesti si modul lor de a lua decizii.
     Succesul unei relatii Gemeni – Pesti este conditionat de cat de disponibili sunt partenerii in a face relatia sa mearga. Din fericire, ambii sunt felxibili si dispusi la compromis si se pot plia unul dupa celalalt. Doar vointa sa existe!
     Superficialitatea Gemenilor si firea putin cam aeriana a Pestilor pot fi un impediment major in luarea deciziilor importante, in rezolvarea unor probleme majore ce pot sa apara pe parcursul vietii. In timp ce Gemenii sunt pragmatici, Pestii fac ceea ce simt. Sunt sensibili si afectuosi si, de multe ori, sunt pusi la pamant de abordarile brutale ale Gemenilor. In astfel de momente, Pestii nu-si doresc decat sa fie cat mai departe de partenerul Gemeni si de manierele sale lipsite de sensibilitate si grija.
     O alta divergenta ce poate sa apara intre Gemeni si Pesti tine de faptul ca primii sunt adepti ai divertismentului si se plictisesc usor, in timp ce ultimii sunt fermi si de neclintit in alegerile pe care le fac. Ca rezultat, Gemenii sunt rapid distrasi de la probleme care solicita toata atentia sa, ceea ce va fi mereu iritant pentru partenerul Pesti.
     Si in plan sexual exista probleme. Nativul din Pesti este timid, ceea ce nu-l deranjeaza prea mult pe partenerul Gemeni. Dar asta e valabil numai la inceput, cat totul este nou. In timp, Gemenii isi vor pierde interesul si-si vor cauta in alta parte satisfacerea dorintelor. Si modul in care Gemenii si Pestii experimenteaza dragostea este diferit. Gemenilor le place sa-si foloseasca mintea in relatiile cu cei din jur. Pestii nu fug de viata sociala si de compania altor persoane, insa sunt focalizati mai mult pe a asculta si comunica la un nivel ceva mai subtil.
     Daca Gemenii doresc sa aiba intr-adevar o legatura stransa cu Pestii, trebuie sa se straduiasca mai mult sa inteleaga aspectele profunde ale vietii. Un alt aspect care poate fi considerat destul de iritant pentru Gemenii iubitori de libertate poate fi nevoia constanta de adoratie a Pestilor. Acestia din urma cer atentie continua si au asteptari din ce in ce mai mari in aceasta privinta, iar Gemenii se simt sufocati, de multe ori. In vreme ce Gemenii doresc sa iasa si sa se distreze, Pestii prefera sa stea in izolare si sa mediteze, ceea ce creaza o mare prapastie intre ei.
     In relatia dintre Gemeni si Pesti, ambii parteneri trebuie sa lucreze asupra nevoii de a intelege punctul de vedere al celuilalt si modul sau de a gandi. In vreme ce nativul din Gemeni trebuie sa invete sa fie mai sensibil fata de sentimentele partenerului in Pesti, acesta din urma trebuie sa evite sa mai obiecteze la propunerile flamboyante ale Gemenilor. Ambii trebuie sa inteleaga ca relatia poate merge numai daca se accepta reciproc asa cum sunt, fara a incerca sa se schimbe, aceasta din urma actiune avand sanse minime de succes. Pestii trebuie sa nu mai dea atentie lucrurilor marunte care-l deranjeaza in legatura cu partenerul Gemeni, caci acesta, cu siguranta, nu da atentie detaliilor. Pe de alta parte, nativul din Gemeni trebuie sa se asigure ca este atent la nevoile partenerului Pesti si ca poate face fata insecuritatilor acestuia.

Daca fiecare pune partea sa de efort in relatie si lasa deoparte ambitiile personale si ego-ul, lucrurile pot merge, insa, destul de promitator. In timp, compromisul si obisnuinta ar putea conduce la o relatie sanatoasa si durabila.

loading...
Loading...

Laptop Dell

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri