Gemeni - Leu

Compatibilitati Gemeni-Leu Compatibilitati Gemeni-Leu

     Din punctul de vedere al astrologiei, Leul si Gemenii se potrivesc de minune, fiindca amandurora le place sa traiasca viata din plin. Sunt foarte compatibili din punctul de vedere al modului de viata pe care si-l doresc: aventura si multa distractie. Pot purta conversatii ore in sir fara sa se plictiseasca unul de celalalt, pentru ca mereu vor gasi un subiect atractiv pe marginea caruia sa stea de vorba.
     Evident, exista si puncte slabe ale unei relatii intre Gemeni si Leu. Gemenii au tendinta de a se interesa de mult prea multe lucruri deodata, ceea ce nu prea este pe placul Leului, caruia ii place sa faca mai putin, insa de calitate. Leul poate fi egoist uneori, in timp ce Gemenii pot fi caustici, ceea ce poate duce la “eruptii vulcanice”. Uneori, Gemenii sunt brutal de directi, ceea ce ar putea rani enorm pe Leu, al carui ego este imens. Gemenii au o mare problema legata de angajamente, mereu sunt schimbatori, mereu li se pare ca pot gasi o varianta mai buna, astfel incat chestiunea statorniciei Gemenilor poate fi un spin dureros in relatie. Gemenilor le place libertatea, pe cand Leii sunt capabili sa cladeasca si sa mentina relatii durabile. Stabilitatea pe care si-o doreste Leul poate fi in contradictie totala uneori cu dorinta de libertate a Gemenilor. Leii sunt generosi si, de obicei, incearca sa nu tina supararile prea mult timp. Iarta usor, ceea ce poate reprezenta un mare avantaj pentru Gemeni. Faptul ca Gemenii au o abordare foarte directa, uneori brutala, ii poate rani insa foarte mult pe Lei, uneori iremediabil pentru ca relatia sa mai continue.
     Cei doi au, totusi, lucruri importante de invatat unul de la celalalt. Nativii Gemeni pot invata pe Lei cum sa se relaxeze si sa se distreze, in vreme ce Leii ii pot invata pe Gemeni despre generozitate si prietenie. Spontaneitatea Gemenilor poate reprezenta un plus in relatie, Leii putand fi astfel placut surprinsi in momente deosebite in viata lor. Exista multe lucruri care i-ar putea uni pe nativii din Gemeni si pe cei din Leu: placerea pentru distractie, socializare, pentru timp petrecut cu prietenii… Leul poate sa-l urasca pe nativul din Gemeni pentru unele gafe, izvorate din caracterul, uneori dureros de direct al Gemenilor, insa exista multe alte aspecte placute care-i pot topi inima si pot duce la o relatie reusita intre Gemeni si Leu.
     Firea calda si entuziasata a Leului va stimula cu siguranta partenerul din Gemeni si-l va face sa se simta apreciat si implinit. Leul este un semn zodiacal inzestrat cu creativitate, astfel incat va respecta si va incerca sa invete din talentele Gemenilor. Gemenii sunt mai flexibili, isi schimba usor ideile; nu insa si atunci cand se simt incoltiti sau provocati, in astfel de situatii putand sustine un punct de vedere doar din mandrie. Leii, la randul lor, sunt cumva fixisti, le place sa-si faca planuri si sa le respecte. Totodata, Leilor le place sa domine situatiile, sa fie la conducere, sa controleze, ceea ce ar putea uneori sa intre in conflict cu spiritul liber al Gemenilor.
     In plan sentimental, Leul si Gemenii pot avea parte de momente si experiente pasionale de neuitat. Gemeniilor le place sa surprinda, iar Leilor le place sa fie surprinsi, astfel incat planul vietii intime poate sa accentueze coeziunea unei relatii, in ciuda altor minusuri ce ar putea surveni intr-un moment sau altul.
     Orice relatie are, inevitabil, momente mai bune si momente mai putin bune. Gemenii sunt cei care trebuie sa fie putin atenti si sa-si mai stapaneasca putin din dorinta de libertate, asta daca isi doresc sa construiasca impreuna cu Leul cel statornic o relatie care sa dureze in timp. Daca Gemenii dau semne de plictiseala in relatie, ceea ce este foarte posibil, tinand cont de firea lor versatila, Leul s-ar putea simti nesigur in relatie. Lucrurile s-ar inrautati rapid, daca Gemenii continua in atitudinea lor naiva si neserioasa, mai ales in privinta sentimentelor, lucru care pentru Leu este foarte important. Intr-o relatie cu Gemenii, Leul poate experimenta fie fericire absoluta, fie nefericire la fel de mare.

Daca Leul va sti sa nu sufoce pe Gemeni, iar Gemenii vor invata ca trebuie sa se implice daca doresc ceva durabil, lucrurile pot lua o turnura foarte fericita pentru ambii parteneri in relatia Leu-Gemeni.

loading...
Loading...

Laptop Dell

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri