Gemeni - Gemeni

Compatibilitati Gemeni-Gemeni Compatibilitati Gemeni - Gemeni

     Indivizii nascuti sub semnul Gemenilor sunt considerati a fi talentati si plini de resurse, indiferent ca vorbim de trasaturile lor de caracter, de temperament, de abilitatile lor de comunicare sau de orice altceva. Sunt insa criticati pentru discursul lor interminabil, de regula cu tinta precisa, de cele mai multe ori acuzatoare sau cu tenta de insulta la adresa celor carora li se adreseaza. De cele mai multe ori, discutiile cu Gemenii se finalizeaza cu ton ridicat sau chiar cu cearta. Critica se adreseaza si tendintelor lor manipulative, incercarilor lor frecvente de a face mereu asa cum vor ei, fara a tine seama de cei din jur.
     Daca privim lucrurile din perspectiva calitatilor intelectuale, atunci alaturarea dintre doi Gemeni poate fi extrem de provocatoare, ambii fiind mari amatori de cunoastere, de cercetare a lucrurilor neintelese sau necunoscute. Sunt loiali, fideli si stabili, ca fire fiecare in parte, insa cuplul Gemeni – Gemeni pare cumva superficial si dezechilibrat, Gemenii fiind foarte preocupati de aparente, de imaginea lor in ochii celor din jur, si mai putin interesati de relatie in sine. Aspectul exterior va fi intotdeauna prioritar pentru Gemeni. Abilitatile de prezentare in mediile sociale sunt ridicate la rang de arta. Sarmanti, extrem de buni in a purta conversatii avizate, iubesc distractiile, intalnirile cu prietenii, iubesc noul, asa incat, o relatie cu cineva care li se aseamana, cu un alt Geaman in speta, poate deveni, la un anume moment predictibila si extrem de plictisitoare pentru parteneri, afectand parcursul acesteia pe termen lung. Au nevoie mereu de noi provocari, de noi subiecte de discutii, de noi moduri de a petrece timpul, pentru a reduce plictiseala. Schimbarea este un aspect mereu binevenit in relatia Gemeni – Gemeni.
     Pentru a mentine si a face durabila o relatie pe termen lung, ambii Gemeni trebuie sa se concentreze mai mult pe cooperare, pe intelegerea reciproca, si mai putin pe sublinierea divergentelor de opinie. O relatie cu sanse de succes trebuie concentrata pe folosirea in mod constructiv a talentelor fiecaruia. Ambii parteneri au o afinitate naturala pentru comunicare, astfel incat se conecteaza usor unul cu celalalt. Pot petrece ore in sir vorbind, impartasind idei, spunand glume, pentru ca partenerul Gemeni este la fel de capabil intelectual si intelege despre ce e vorba. Uneori, acest schimb de idei poate avea un feed-back extrem de pozitiv din partea partenerului, ceea ce ar putea stimuli creativitatea si idealismul amandurora.
     Avand in vedere, insa, ca si barbatul, si femeia Gemeni sunt ahtiati dupa conversatie, devine imperativ ca fiecare sa asculte si sa vorbeasca pe rand. Iata deci ca, inclusiv similaritatile pot duce la conflicte intr-o astfel de relatie. Prea multe aspecte asemanatoare pot avea efecte negative intr-o relatie Gemeni – Gemeni, deoarece probabil nu s-ar putea pune de acord in multe aspecte, ceea ce ar duce la gelozii nejustificate, la diseminarea atractiei dintre ei si nu la intetirea acesteia.
     Un alt punct slab al relatiei deriva din faptul ca Gemenii, semn de aer, volubil si schimbator, nu sunt foarte stabili. Pentru ca o relatie Gemeni – Gemeni sa mearga, este nevoie ca unul dintre parteneri sa-l ancoreze pe celalalt. Gemenii au tendinta de a trata lucrurile cu superficialitate, nu din cauza faptului ca nu ii intereseaza, ci pentru ca vor si pot uneori sa faca mai multe lucruri in acelasi timp, ceea ce nu este intotdeauna foarte constructiv.
     Relatia Gemeni – Gemeni poate avea probleme legate de bani, stabilitate si securitate. Poate ca nu sunt subiectele favorite pentru Gemeni, dar este imperativ necesar sa li se acorde atentie.
     Explorarea laturii emotionale este un alt aspect important de luat in seama. Intr-o relatie intre doi parteneri din semnul Gemenilor, ambii sunt oarecum “cu capul in nori”, in sensul ca ambii au minti nelinistite, aflate intr-o permanenta cautare, intr-o permanenta agitatie, ceea ce lasa prea putin timp pentru a se conecta unul cu celalalt la nivel sentimental.
     Din punctul de vedere al vietii intime, relatia bazata pe un angajament asumat poate fi relativ reusita. Atentie doar ca permanenta aviditate pentru nou sa nu aduca si aici acel iz de superficialitate, care ar putea da partenerului impresia ca nu va implicati suficient. Ar fi bine ca, in planul vietii sexuale, partenerii Gemeni sa dea mai multa atentie aprofundarii sentimentelor si gesturilor tandre.

Relatia Gemeni - Gemeni ar putea functiona foarte bine daca partenerii reusesc sa se concentreze mai mult pe ceea ce se intampla intre ei si mai putin pe ceea ce vor sa arate lumii, pe aparente.

loading...
Loading...

Laptop Dell

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri