Gemeni - Fecioara

Compatibilitati Gemeni-Fecioara Compatibilitati Gemeni-Fecioara

     Din pacate, din punct de vedere astrologic, nu este o asociere deloc recomandabila. Exista diferente considerabile in felul de a fi, dar si in modul de a actiona si reactiona fata de persoanele si mediul inconjurator. Desi Gemenii si Fecioara interactioneaza destul de bine la nivel intelectual, difera mult subiectele asupra carora s-ar concentra cu atentie sporita. Gemenii sunt distractivi, insa nu-si doresc sa cunoasca decat ceea ce este mai important si de interes pentru ei, despre o persoana, un lucru sau o situatie anume, in vreme ce Fecioara, foarte analitica, de altfel, isi doreste sa stie cat mai mult, daca se poate totul. Primele intalniri pot fi foarte promitatoare, insa situatia se modifica radical pe masura ce relatia se invecheste.
     Doar la nivel de relatii fizice, exista o compatibilitate mai mare, care insa nu ar putea sustine o legatura trainica in timp intre nativii celor doua zodii. Gemenii nu acorda prea multa atentie detaliilor, in timp ce Fecioara este extrem de atenta la acestea si, in unele situatii, ele pot fi cruciale. Pe de alta parte, criticismul Fecioarei nu va trece neobservat de catre Gemeni, carora le va displace extrem de mult acest aspect.
     Diferentele dintre Gemeni si Fecioara sunt foarte vizibile in privinta modului in care privesc viata. Nativilor din Gemeni le place sa exploreze, sa faca lucruri sub impulsul momentului si sa traiasca clipa prezenta, Fecioarelor le place stabilitatea, eventimentele bine planificate si confortul unui mediu cat mai familiar. Sunt firi divergente care-i vor face pe Gemeni sa creada ca partenerului Fecioara ii place sa se complaca in anumite situatii, iar pe Fecioara ca nativul din Gemeni este un nebun impulsiv si dezorganizat. Chiar daca exista multe similaritati intre temperamentele partenerilor din relatia Fecioara – Gemeni, atitudinea perfectionista a Fecioarei ii scoate din minti pe Gemeni.
     Sunt multe aspecte asupra carora ar trebui sa lucreze Gemenii si Fecioara pentru ca o relatie intre ei sa mearga cat de cat. In primul rand, trebuie sa se accepte unul pe celalalt asa cum sunt, nu sa incerce sa-si schimbe partenerul in ceva ce nu este. Fecioara poate oferi Gemenilor siguranta si stabilitate, atat pe plan personal, cat si pe plan financiar, insa Gemenii trebuie sa si doreasca acest lucru. Adica sa fie constienti de ceea ce implica o relatie cu o Fecioara. Gemenii trebuie sa renunte la tendinta de a lua lucrurile in usor, de a le trata cu superficialitate.
     Fecioara ia lucrurile foarte in serios, iar firea neimplicata a Gemenilor ii supara foarte mult pe nativii din Fecioara. Gemenii pot, chiar inconstient, sa raneasca o persoana din Fecioara, pentru care aspectele considerate de Gemeni neimportante, pot fi absolut cruciale. Nu este deloc intelept pentru Gemeni sa ia in usor si sa raneasca sentimentele Fecioarei, ignorand sensibilitatea acesteia pentru anumite aspecte. Fecioara trebuie sa se abtina cat poate de mult de la critici si atitudini condescendente, in vreme ce Gemenii trebuie sa trateze lucrurile cu ceva mai multa seriozitate si sa acorde mai multa credibilitate si atentie planurilor bine puse la punct ale Fecioarei.
     Nici in viata intima lucrurile nu stau prea bine, deoarece avem de-a face cu un partener conservator si traditionalist din fire, Fecioara, si unul indraznet si aventuros, Gemenii. Si aici, partenerii ar putea deveni, in timp, frustrati de divergentele de viziune in privinta unor aspecte ale relatiei fizice, divergente care sunt, de cele mai multe ori, insurmontabile. Este genul de relatie in care niciunul dintre parteneri nu poate fi spontan, natural, ci ambii trebuie sa se controleze foarte mult, pentru ca lucrurile sa fie pe un fagas oarecum normal.

Ambii parteneri trebuie sa fie constienti ca este nevoie de mult timp si multa energie pentru a face o astfel de relatie sa functioneze, deoarece problemele existente intre ei nu sunt de genul celor “care se rezolva de la sine”. Fecioara si Gemenii vor trebui sa gaseasca modalitati de a-si comunica sentimentele unul altuia intr-o maniera cat mai putin ofensatoare pentru celalalt.

loading...
Loading...

Laptop Dell

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri