Gemeni - Capricorn

Compatibilitati Gemeni-Capricorn Compatibilitati Gemeni-Capricorn

     Capricornul pare sa fie unul dintre cei care aduc imediat Gemenii cu picioarele pe pamant. Asta nu le vine tocmai bine Gemenilor, inclinati spre superficialitate si neimplicare. Poate, combinatia ar merge bine pe plan profesional, in afaceri, insa, pentru o implicare mai profunda, nu prea exista similaritati care sa apropie cele doua caractere.
     Capricornul este o fire practica si chibzuita, in vreme ce Gemenii sunt ceva mai distrati; pentru ei banii sunt calea de a-si indeplini capriciile. Intr-o relatie intre Gemeni si Capricorn, chestiunile legate de valori trebuie bine transate de la inceput, deoarece ulterior este imposibil sa nu apara probleme legate de modul in care sunt vazute economiile si rolul acestora pentru fiecare dintre parteneri. Gemenii nu prea sunt pasionati de securitatea financiara si, de cele mai multe ori, cheltuie fara socoteala si sunt foarte generosi. Capricornul, pe de alta parte, numara fiecare banut si este mult mai frugal. Intr-un angajament de lunga durata, aceasta chestiune se poate transforma intr-o lupta pentru controlul modului in care banii si resursele, in general, sunt administrate.
     Gemenii sunt dechisi din fire, comunicativi inca de la inceput, de la prima intalnire, in vreme ce Capricornul este mai tacut, intai observa, apoi isi spune parerile. Nativul din Gemeni il considera pe Capricorn mult prea serios, in vreme ce Capricornul este foarte interesat sa stea de vorba cu partenerul sau despre obiectivele de viitor. Au personalitati atat de diferite, incat, uneori, se poate ajunge la situatii extrem de ciudate. Ambii vor incearca sa-si schimbe partenerul, ceea ce nu este deloc benefic pentru o eventuala relatie. Gemenii vor incerca sa-l faca pe Capricorn sa iasa din carapace si sa intre mai mult in contact cu lumea, in vreme ce Capricornul se comporta ca un guru al intelepciunii si incearca sa-l responsabilizeze mai mult pe nativul din Gemeni.
     Firile Gemenilor si Capricornilor sunt diametral opuse. Capricornul este un conservator prin excelenta, in vreme ce Gemenilor le place libertatea. Capricornului ii place sa faca planuri de viitor, sa-si fixeze obiective, in vreme ce Gemenii merg pe principiul “traieste clipa la maximum”. Capricornilor le place stabilitatea in viata, isi doresc o familie fericita si un mariaj de succes, in vreme ce Gemenii tind sa fie oarecum superificiali in cuplu, fara sa-si dea seama, de cele mai multe ori. Gemenii sunt aventurosi din fire, in timp ce Capricornii sunt rezervati si prudenti.
     Totusi, o eventuala relatie intre cei doi, luata din perspectiva posibilitatii ca unul sa invete de la celalalt, poate avea, uneori, sanse de izbanda. Natura lor opusa ar putea sa fie foarte atractiva, mai ales la inceput. Cu timpul insa, apare posibilitatea ca Gemenii sa fie dispretuiti de Capricorn pentru caracterul lor nestatornic. Nativulului din Gemeni nu-i vor pica bine deloc observatiile Capricornului cu privire la actiunile lui aventuroase.
     Plecand de la considerentul ca Gemenii si Capricornul nu formeaza o pereche ideala, trebuie subliniat inca o data faptul ca au de surmontat numeroase dificultati in cuplu. Capricornul este foarte bagacios, ii place sa controleze, ceea ce-l deranjeaza enorm pe nativul din Gemeni. Pe de alta parte, exuberenta si stilul energic al Gemenilor poate fi extrem de deranjant pentru Capricorn. Amandoi trebuie sa faca numeroase compromisuri si trebuie sa-si lase libertatea de a face propriile alegeri in viata.
     Viata intima poate fi de mare ajutor, deoarece sexul intre acesti doi parteneri este, de regula, grozav, mai ales daca gasesc modalitati eficiente de a-si comunica sentimentele. Gemenii sunt in masura sa-l faca pe Capricorn sa se lepede de conservatorismul sau intre cersafuri. Capricornul se va simti bine si relaxat in compania Gemenilor, deschizandu-se, astfel, sentimental; aceasta componenta a relatiei ar putea sa aiba multa influenta asupra unei legaturi de lunga durata.

Pentru ca o relatie pe termen lung sa poata avea sanse de succes, Gemenii trebuie sa inteleaga ca partenerul Capricorn are nevoie sa auda un angajament serios in aceasta privinta, are nevoie de o atitudine responsabila si implicata.

loading...
Loading...

Laptop Dell

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri