Gemeni - Balanta

Compatibilitati Gemeni-Balanta Compatibilitati Gemeni-Balanta

     Ce combinatie magnifica de semne zodiacale! Planetele Venus si Mercur, care guverneaza Balanta si Gemenii, sunt foarte prietenoase una cu cealalta! Cu siguranta, Balanta si Gemenii vor sti sa transforme o prietenie intr-o relatie sentimentala cu-adevarat deosebita.
     Viata e frumoasa intr-un astfel de cuplu. Ambii parteneri sunt iubitori de aventura si distractie si se bucura enrom unul de compania celuilalt. Gemenii si Balanta impartasesc numeroase interese comune: le plac plimbarile in aer liber, le place viata buna si fara prea mult stres. Este un cuplu pe care incantarea ii stimuleaza, iar riscurile nu-i sperie. Se poate vorbi despre incredere si angajament intre cei doi parteneri inca de la primele intalniri. Este o relatie dominata de dragoste si pasiune, cu mari sanse de reusita si care poate avea un happy-end in foarte multe cazuri.
     Mereu in actiune, Gemenii sunt sufletul petrecerii. Este dificil sa stii ce le trece prin minte. De multe ori, nici ei nu sunt siguri, pentru ca se gandesc la prea multe variante deodata. Daca ar fi sa gasim un cuvant care sa-i caracterizeze pe Gemeni, acela ar fi “dualitate”.
     Balantele sunt persoane foarte implicate, ceea ce le transforma in gazda perfecta pentru orice eveniment social. Balantele nu sunt indivizi posesivi, nici gelosi, iar acest lucru ii transforma in iubiti foarte credibili. Nativii Balanta se simt protejati in compania Gemenilor, iar in schimb, Gemenii isi coplesesc partenerii cu atentie. Impreuna creaza magie. Pasiunea si entuziasmul nu se etompeaza dintre ei.
     In plan fizic, nu lipseste aventura, indrazneala si momentele placute pentru ambii parteneri. Nativii Balanta vor face tot posibilul ca relatia sa mearga, pentru ca mereu cauta stabilitatea, echilibrul; vor accepta multe din propunerile Gemenilor, care stiu sa aduca un suflu de noutate si sa stimuleze personalitatea Balantei.
     Balanta si Gemenii au o viata sociala plina impreuna si pot petrece o mare parte din timp in compania prietenilor sau in medii artistice, probabil la teatru, opera, etc. Gemenilor le place sa faca un million de lucruri odata, daca este posibil, iar aceasta vivacitate este foarte apreciata de Balanta. Este bine ca acesti parteneri sa petreaca timp impreuna, insa nu este intelept sa exagereze. Fiecare are nevoie de ceva timp pentru el insusi, pentru analiza si introspectie. Un ritm de viata prea alert poate irita si da sentimente de nervozitate si anxietate. Uneori poate fi nevoie ca ambii sa incetineasca putin ritmul pentru a intelege mai bine partenerul si ceea ce se intampla in relatie.
     Exista si un alt minus, sa zicem, in relatia dintre Gemeni si Balanta. Nici unul, nici celalalt, nu sunt persoane care sa-si exprime deschis punctele de vedere legate de neintelegeri sau situatii conflictuale ce pot sa apara in relatie, iar reprimarea unor astfel de sentimente face ca tensiunile negative sa se acumuleze, cu efecte deloc benefice. Balanta trebuie sa intervina ceva mai ferm pentru a controla individul impulsiv din Gemeni, insa nu e cazul sa devina prea exigenta. Este important pentru cuplu sa-si aminteasca in permanenta ca problemele se rezolva numai printr-o comunicare eficienta si rationala si intotdeauna in doi.
     In plan fizic, experientele sunt, de obicei, dintre cele mai reusite, avand in vedere ca ambii parteneri sunt dornici sa experimenteze, sa cunoasca si sa se cunoasca reciproc. Gemenii sunt ceva mai impulsivi, insa Balanta stie cum sa tempereze aceasta impulsivitate si sa o canalizeze in mod constructiv.

Niciunuia dintre partenerii din relatia Gemeni – Balanta nu le place sa stea degeaba, dar momentele de genul “stat in fata focului din camin cu un pahar de vin si o carte buna de citit” pot fi agreabile pentru amandoi. In general, Gemenii si Balanta se potrivesc destul de bine, atat in plan intelectual, cat si in plan fizic. Ambii sunt capabili sa construiasca impreuna o relatie plina de dragoste, confort, liniste si caldura.

loading...
Loading...

Laptop Dell

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri