Fecioara - Varsator

Compatibilitati Fecioara - Varsator Compatibilitati Fecioara - Capricorn

     Si Fecioara si Varsatorul sunt mari intelectuali, rationalisti prin excelenta, cam singurul aspect pe care-l au in comun, insa. Varsatorul considera Fecioara o persoana rigida, rece, indecisa, mai ales prin perspectiva faptului ca Fecioara este foarte precauta in a se implica intr-o relatie. Este foarte posibil ca nici macar o relatie de prietenie sa nu mearga intre un Varsator si o Fecioara, datorita diferentelor de caracter, de cele mai multe ori, insurmontabile. Provocarea ar fi mult prea mare pentru amandoi, pentru a se putea armoniza si, in cele mai multe situatii, partenerii nu reusesc sa gaseasca nimic in comun pentru care ar merita sa se oboseasca sa mentina relatia. Si poate ca nici nu exista, asa cum sustin maoritatea astrologilor.
     Varsatorul are teluri inalte, vrea sa schimbe lumea, vrea sa traiasca intr-o lume perfecta. Irealismul lor este incomprehensibil pentru Fecioara practica, bine implantata in realitatile cotidiene, fixata pe obiective mult mai concrete, precum implinirea pe plan personal si siguranta financiara. Idealismul si aparenta umanitara a Varsatorului ar putea atrage, initial, Fecioara. Ba chiar ar fi tentata sa se alature eforturilor Varsatorului, ca partea a unui proiect maret.
     Din pacate, aparentele inseala, Varsatorul este nestatornic, nu se implica suta la suta atunci cand se angajeaza intr-o intreprindere, care face mai multe deodata, numai pentru a-si satisface propriul ego si, in general, nu prea tine cont de cei din jur daca doreste sa-si atinga scopurile. Fecioara este perfectionista prin excelenta, isi doreste ca lucrurile in care se implica sa fie facute temeinic. Fecioara pune accent pe calitate, nu pe cantitate. Rezolvarea problemelor aparute este o provocare pentru nativii din Fecioara si, daca isi asuma responsabilitatea, vor merge pana in panzele albe pentru a oferi solutia asteptata.
      Inteligenta si puterea de mobilizare a Fecioarei sunt ponderate de precautia, uneori excesiva, pe care o manifesta inainte de a se implica in orice. Pe de alta parte, Varsatorul tinde sa fie exuberant si impredictibil, traind intr-o lume aproape imaginara, de multe ori lipsit total de realism. Au o atitudine detasata, usuratica uneori, nu trateaza problemele cu suficienta atentie, ba chiar renunta destul de usor atunci cand nu gasesc o solutie facila. Mereu sunt in cautare de ceva nou, ceva care sa le satisfaca spiritul de aventura si dorinta de a explora mereu ceva inedit.
     Inclusiv in relatia de cuplu, Varsatorului ii place dinamica, schimbarea, noul, in vreme ce Fecioara este o fire conservatoare, ii place sa pastreze status-quo-ul. Varsatorul, visator din filme, isi doreste o relatie romantica, asa cum se intampla in filmele de dragoste, in timp ce Fecioara nu face decat sa-i naruie toate aceste produse ale imaginatiei sale cu pragmatismul sau caracteristic. Varsatorul iubeste libertarea, nu suporta ingradirile, ceea ce ar strani, cu siguranta, sentimente de gelozie si posesivitate, din partea Fecioarei.
     Nici in ceea ce priveste treburile domestice, Varsatorul si Fecioara nu se compatibilizeaza deloc. Fecioara este obsedata de ordine, curatenie, igiena, in vreme ce Varsatorul considera acestea ca fiind nimicuri cu care trebuie sa-si piarda vremea pe care altfel ar dedica-o infaptuirii unor obiective marete.

Este destul de putin probabil ca relatia dintre Fecioara si Varsator sa se transforme intr-o casnicie, o relatie de durata. Exista anumite elemente care indica incompatibilitati greu de depasit intr-o astfel de relatie. Riscurile sunt destul de mari si, la fel si eforturile ce trebuie depuse, asa ca depinde doar de cei implicati daca sunt destul de motivati pentru a-si consuma energiile pentru sustinerea unei relatii de cuplu.

loading...
Loading...

Laptop Dell

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri