Fecioara - Scorpion

Compatibilitati Fecioara - Scorpion Compatibilitati Fecioara - Scorpion

     Fecioara si Scorpionul sunt semne zodiacale din asocierea carora poate lua nastere o atractie puternica si o relatie romantica « ca-n povesti ». Legaturile dintre cei doi au la baza loialitatea reciproca, ca principiu de baza. Lucraza excelent impreuna, avand in vedere ca Fecioara este adepta ordinii si este o fire perfectionista, iar Scorpionul este fan al puterii, ii place sa aiba conducerea actiunii. In ceea ce priveste achizitiile, asocierea dintre Fecioara si Scorpion are predispozitie in a acumula proprietati cat mai multe, bunuri vizibile, care pot fi contorizate, numarate. Sunt orientati spre munca, au chiar un cult al muncii pe care-l adopta, dezvolta si perfectioneaza pe parcursul vietii, ceea ce-i face foarte angajati, atunci cand se implica intr-o intreprindere. Sunt loiali nu doar partenerului de cuplu, dar si prietenilor si, de regula, isi fac prieteni pe viata, pe care-i ajuta la nevoie si neconditionat.
     Elementele care guverneaza cele doua semne zodiacale, pamantul si apa, sunt cele doua elemente care sustin viata, deci semnitele care incoltesc in pamant, sub actiunea binefacatoare a apei, inseamna prosperitate. Este o similaritate perfecta intre aceasta comparatie si relatia dintre Fecioara si Scorpion. In majoritatea cazurilor, relatiile dintre Fecioara si Scorpion se desfasoara in cel mai firesc mod, iar rezultatele eforturilor lor combinate dau roade dintre cele mai bune. Ambii parteneri isi mobilizeaza resursele mentale si materiale pentru a-si construi o existenta confortabila.
     Exista insa si extrema cealalta, in care doi indivizi apartinand acestor doua zodii se tolereaza, uneori pana la varste destul de inaintate, fara a se simti niciodata complet impliniti in relatie. Probabil ca acest lucru se datoreaza faptului ca si Fecioara si Scorpionul sunt persoane care cer foarte mult, atat de la ei insisi, cat si de la partenerul de viata. Scorpionul, pe de alta parte, poate sa para, uneori, destul de insensibil, chiar nepasator fata de problemele Fecioarei, fapt pe care aceasta din urma il poate percepe ca pe o lipsa de respect, atat pentru persoana sa, cat si pentru relatia in sine. Nevoile emotionale ale Fecioarei cer Scorpionului mai multa atentie si implicare din acest punct de vedere. Mergand pe aceeasi idee, Fecioara este calma, analitica si excesiv de atenta, inclusiv la probleme minore, ceea ce-l poate scoate din minti pe Scorpion, care detine o doza deloc neglijabila de impulsivitate.
     Scorpionul, semn de apa, are trairi interioare destul de tumultoase, care pot declansa adevarate crize de personalitate, ce pot jugni puternic pe sensibila Fecioara. Intelegerea corecta a motivatiei fiecaruia pentru actiunile sale este foarte importanta. Comunicarea, numitorul comun important in orice fel de relatie, nu trebuie deloc neglijata in cuplul Fecioara - Scorpion. Putina atentie din partea Scorpionului, in ceea ce priveste izbucnirile de furie si cuvintele pe care le-ar putea rosti in astfel de situatii, ar impiedica deteriorarea unei relatii cu potential destul de mare de reusita.

Scorpionul are multe de invatat despre viata de la Fecioara practica si bine implantata in realitatile vietii de zi cu zi. Fecioara, prin diplomatia si calmul care-i sunt atat de caracteristice, poate tempera iesirile Scorpionului si crizele de furie care ar putea izbucni in urma unor evenimente ce pot sa-si puna amprenta asupra psihologiei Scorpionului. Asigurand acest echilibru mental al Scorpionului, Fecioara castiga foarte mult in ochii acestuia, fapt ce contribuie la consolidarea temeinica a relatiei.

loading...
Loading...

Laptop Dell

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri