Fecioara - Sagetator

Compatibilitati Fecioara - Sagetator Compatibilitati Fecioara - Sagetator

     Fecioara si Sagetatorul au viziuni diferite asupra vietii. Fecioara este realista si ia totul foarte in serios, analizeaza totul din perspectiva consecintelor si chiar le anticipeaza, in vreme ce Sagetatorul se adapteaza din mers imprejurarilor. Fecioarele sunt precise, exacte, pe cand Sagatatorii sunt ambigui, evita sa vorbeasca fix pe subiect, sunt evazivi si privesc doar perspectiva lucrurilor, nu si detaliile.
     Totusi, trebuie sa tinem seama ca pamantul si focul dau nastere lavei, care este intr-o continua miscare. Semnele zodiacale sunt caracterizate prin adaptabilitate, astfel incat si Fecioara si Sagetatorul se pot plia unul dupa celalalt. Mai ales daca ajung sa se inteleaga si sa se accepte unul pe celalalt, sansele de reusita sunt mult mai mari.
     Din punctul de vedere al colaborarii pe plan profesional, lucrurile stau foarte bine. Fecioara are calitatea de a imbunatati abilitatile lucrative ale Sagetatorului, in vreme ce Sagetatorul trebuie sa faca mai multe eforturi pentru a observa realitatile si a se concentra pe ceea ce tine de viata domestica. Oricum, relatia Fecioara - Sagetator este plina de satisfactii intelectuale, ambii partenerii fiind foarte inteligenti si pasionati de cunoastere.
     Daca ne refeim la modalitatile de actiune ale fiecaruia, Fecioara este tipul care ia lucrurile pe rand, unul cate unul, este inceata si meticuloasa, se concentreaza mult pentru a duce ceea ce incepe la bun sfarsit, in timp ce Sagatatorul este nerabdator, incepe mai multe lucruri deodata si, nu de putine ori, ramane cu ele neterminate, fara finalitate.
     In ceea ce priveste viata sexuala, stilurile sunt, si aici, diferite. Fecioara este rezervata, mai retrasa si, de obicei, nu se lasa condusa de pasiune, ci lucreaza pe baza de ratiune, inclusiv in aceasta sfera. Sagatatorul, pe de alta parte, poate fi agasat de aceasta gimnastica mentala a Fecioarei, se poate inhiba de prea multa analiza si observatie asupra diverselor aspecte ale vietii intime. In acest fel, totul se transforma intr-un mare dezastru, iar relatia de cuplu se va dezintegra rapid. Daca insa Fecioara se va deschide ceva mai mult si va invata sa traiasca momentul, fara a face alte scenarii si a analiza consecintele, Sagetatorul va sti sa-si arate recunostinta, precum si modul in care ar putea sa-i multumeasca.
     Un element pozitiv in relatia Fecioara – Sagatator este ca cei doi pot dezvolta o cooperare fructuoasa si-si dau tot interesul pentru a-si face partenerul sa se simta bine, in cazul in care se angajeaza cu tot interesul intr-o relatie.
     Personalitatea extrovertita a Sagetatorului il impinge spre a explora, a experimenta si spre aventura. Fecioara este insa introvertita si-i place sa-si construiasca si sa-si pastreze cat mai neatinsa zona sa de confort. Nu-i place sa se expuna, este tocmai opusul Sagetatorului; acesta este pasional, in vreme ce Fecioara este cerebrala, nu se lasa, decat in situatii extrem de speciale si rar, condusa de sentimente.

Se poate concluziona ca relatia dintre Fecioara si Sagetator este de genul « contrariile se atrag », numai daca partenerii reusesc sa ajunga la acel echilibru care le poate asigura succesul. Ambii sunt iubitori si atenti si isi dau toata silinta sa indeplineasca asteptarile celuilalt. Este drept ca acest cuplu nu va fi scutit de dispute, dar, daca sentimentele sunt puternice, isi vor da seama ca nu rezista unul fara celalalt.

loading...
Loading...

Laptop Dell

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri