Fecioara - Fecioara

Compatibilitati Fecioara- Fecioara Compatibilitati Fecioara- Fecioara

     O asociere de cuplu intre doi nativi Fecioara ar trebui sa fie fericita, avand in vedere ca este vorba despre parteneri cu un caracter asemenantor, care se pot intelege unul pe celalalt. Cuplul Fecioara-Fecioara poate arata extraordinar, ambii parteneri fiind manierati, stilati si cu multa afinitate pentru perfectiune. Nativii din Fecioara sunt rationali, practici si sensibili, iar un cuplu alcatuit din doua persoane apartinand acestei zodii poate functiona printr-o complementaritate execelenta a partenerilor, care se inteleg si stiu sa anticipeze si sa suplineasca lipsurile celuilalt. Faptul ca sunt perfectionisti ii fac destul de sacaitori pentru cei din jur, asa incat cine decat o alta Fecioara ii poate intelege asa cum trebuie ?
     Partenerii din Fecioara parca s-ar uita in oglinda, atunci cand se privesc unul pe celalalt, vorbind din punct de vedere al caracterului si trasaturilor de personalitate. Fiecare dintre cei doi vor solicita perfectiune din partea celuilalt, si, in egala masura, se vor stradui sa o ofere. Din acest punct de vedere, provocarea este mare, la fel si presiunea in relatie, inca de la inceput si aspectul acesta poate reprezenta motiv de ruptura a unei astfel de relatii. Daca partenerii inteleg, insa, ca perfectiune nu exista si accepta sa mai faca si compromisuri, din cand in cand, atunci lucrurile pot functiona destul de bine. Este foarte important sa se acorde atentie aspectelor cu adevarat importante, sa nu existe cramponare in detalii minore si ambii parteneri sa se bucure de viata cu fiecare experienta pe care o traiesc impreuna. Asteptarile nerealiste si standardele extrem de ridicate, greu sau poate imposibil de atins, vor face existenta Fecioarei extrem de mizera, fara multumire, cu numeroase frustrari, ceea ce va exacerba criticismul fata de partener.
     Pe de alta parte, conlucrarea temeinica intre doua Fecioare poate constitui o forta de temut pentru cei din jur. Cuplul de Fecioare ajuns la armonie si acceptare reciproca, are posibilitatea de a realiza lucruri mari si de a atinge obiective destul de importante.
     Personalitatea Fecioarei este statornica, foarte hotarata. Uneori, nativii din Fecioara, pot fi chiar incapatanati, situandu-se la extreme, fara a lasa nici o cale de mijloc. Ceva de genul « totul sau nimic ». Asa cum sunt perceputi de ceilalti, nativii din Fecioara sunt obsedati de curatenie, ordine, igiena.
     In intimitate sunt foarte profunzi, impartasesc o legatura interioara deosebita. Fecioarele sunt, de obicei, timide, nu prea se manifesta in vazul lumii, insa in afara reflectoarelor pot fi surprinsi de ceea ce ar putea face. Cand sunt indragostiti, nativii din Fecioara sunt gata de orice pentru a mentine relatia si nu de putine ori fac chiar gesturi eroice. In dormitor, doua Fecioare se compatibilizeaza destul de bine, isi inteleg nevoile si incearca sa vina in intampinarea asteptarilor partenerului.
     Fecioarele iubesc si incearca sa mentina un mediu ordonat, un stil de viata cu reguli pe care le respecta, isi pun toate eforturile pentru a atinge obiectivele pe care si le propun, individual sau in comun. Din acest punct de vedere, Fecioara este un partener de nadejde, atunci cand se angajeaza intr-o intreprindere, oricare ar fi aceasta. Are cuvant, uraste duplicitatea, si, in general, nu va trada. Isi incurajeaza constant partenerul si se bucura sincer de succesul acestuia, ceea ce este un lucru destul de rar in zilele noastre, cand concurenta este acerba, inclusiv in cuplu. Relatia dintre doua Fecioare este lipsita de egoism.
     Au un puternic simt al moralitatii si, de regula, accepta sa respecte regulile impuse, insa sunt printre primii care isi vor face auzita vocea daca au senzatia ca lucrurile nu merg asa cum trebuie.
     In general, relatia dintre doua Fecioara este o relatie de lunga durata, mai ales daca ambiii parteneri s-au implicat rational si benevol. Loialitatea dintre cei doi este o trasatura esentiala a relatiei. Ca aspect negativ, putem spune ca este o relatie monotona, Fecioarele prefera izolarea, nu sunt foarte sociabile si tind sa se retraga si sa activeze intr-un spatiu familiar la care nu renunta usor.

Atata vreme cat partenerii impartasesc si gusta acelasi stil de viata, relatia decurge normal, indiferent de modul in care este privita de cei din exterior.

loading...
Loading...

Laptop Dell

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri