Fecioara - Capricorn

Compatibilitati Fecioara - Capricorn Compatibilitati Fecioara - Capricorn

     Fecioara si Capricornul pot forma o pereche promitatoare. Capricornul este o fire ambitioasa si merge de minune cu Fecioara energica si dornica sa schimbe lucrurile in bine. Sunt amandoi disciplinati, foarte muncitori si intotdeauna actioneaza conform unor obiective clar stabilite. De asemenea, odata ce se angajeaza intr-o intreprindere, vor face totul pentru a duce lucrurile la o finalitate si pentru a-si atinge obiectivele propuse. Poate fi o pereche de mare succes, caci au multe in comun.
     Firea ambitioasa a Capricornului ii confera o oarecare aroganta chiar, mai ales cand sunt aproape de a obtine succesul. Se considera lideri innascuti si au o atentie deosebita pentru detalii. Sunt rabdatori, iau lucrurile rand pe rand, nu se grabesc si nu-si asuma riscuri inutile. Nu o vor lua nicodata pe scurtatura, ci pas cu pas, nu vor accepta compromisuri si nici nu vor apela la metode neortodoxe pentru a-si atinge scopurile. Nici in privinta implicarii intr-o relatie, Capricornul nu se grabeste sa ia decizia finala, decat in momentul in care este sigur ca asa trebuie sa actioneze. In cazul in care ia decizia de a se implica, o face cu toata hotararea si responsabilitatea si va fi un partener de cuplu de toata nadejdea.
     In multe aspecte, Fecioara se aseamana cu Capricornul. Este o persoana perfectionista, clar orientata spre obiective, pentru atingerea carora ar face totul. Nu agreaza “scurtaturile”, insa uneori se mai foloseste de ele. Este o fire practica, perfectionista, directa, foarte interesata de succes. La fel ca si nativul Capricorn, si cel din Fecioara este foarte prudent atunci cand se implica intr-o relatie, astfel incat hotararea de implicare definitiva poate trena ani buni in cuplul Fecioara – Capricorn. Parteneriatul, atunci cand este decis, este unul extrem de puternic si stabil, partenerii sunt fideli si vor face totul pentru ca relatia sa mearga. Marele inconvenient, de ambele parti, este gelozia excesiva si posesivitatea, care, desi ii caracterizeaza in egala masura, ii agaseaza cand este folosita impotriva lor.
     Daca este sa ne referim la ambitii si aspiratii, Fecioara si Capricornul sunt perfecti unul pentru celalalt. Cheia succesului relatiei este intelegerea reciproca, si ambele semne beneficiaza de aceasta calitate. Capricornul este un partener credincios si iubitor, Fecioara raspunzand sentimentelor acestuia, chiar daca uneori este mai retinuta decat ar trebui, ceea ce poate crea confuzii pentru partenerul Capricorn.
     Criticismul Fecioarei nu face deloc bine relatiei. Din pacate, Capricornul accepta cu greu criticile, precum si crizele Fecioarei atunci cand lucrurile nu merg asa cum isi doreste.
     Orice relatie are suisuri si coborasuri, si partenerii trebuie sa invete impreuna cum sa le faca fata in cel mai potrivit mod posibil. Sentimentele sunt cele care guverneaza apropierea si stabilitatea realtiei si stim ca si Fecioara si Capricornul nu se angajeaza usor si fara sa stie ca pot face fata, impreuna, greutatilor care ar putea sa apara. Cum ambilor le place sa rezolve problemele, le considera o provocare, vor fi mai focusati catre modalitatile de a rezolva incurcatura, mai degraba decat de problema in sine.

Daca Fecioara si Capricornul vor mentine sentimentele vii si romantismul la cote inalte, nu au de ce se teme! Relatia poate fi, cu usurinta, una care sa dureze o viata intreaga.

loading...
Loading...

Laptop Dell

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri