Fecioara - Balanta

Compatibilitati Fecioara- Balanta Compatibilitati Fecioara- Balanta

     De la inceput trebuie precizat ca asocierea intre Fecioara si Balanta poate fi problematica, din cauza caracterului lor diferit si a modului in care privesc viata. Balanta este sociabila, ii place sa se manifeste in anturaje destul de numeroase, sa fie inconjurata de cat mai multa lume, in vreme ce Fecioara prefera sa se retraga in spatiul ei de confort si sa-si desfasoare activitatea acolo. Balanta este o fire mai aventuroasa, mai putin calculata, in vreme ce Fecioara exagereaza cu precautia. Balanta este mai mult o persoana de grup, care si activeaza in cadrul grupului, de cele mai multe ori, in timp ce Fecioara merge, de obicei, de una singura, ii place sa faca lucrurile pe cont propriu. Este un contrast intre cei doi, care poate aduce multe elemente negative intr-o relatie de cuplu.
     Balanta este impulsiva, de multe ori ia decizii pripit, lucru in totala contradictie cu firea prevazatoare si calculata a Fecioarei, care gandeste de zece ori, inainte de a face ceva. Numai printr-un efort extrem de sustinut, Balanta poate oferi Fecioarei confortul de care are nevoie in momentele in care se afla in societate. Pe de alta parte, si Fecioara trebuie sa-si infranga impulsul nativ de a se retrage, pentru a interactiona social cat mai apropiat de ceea ce isi doreste Balanta.
     Relatia intima este, in general, buna si stimulanta pentru parteneri, insa impulsivitatea si caracterul aventurier al Balantei ar putea sa sperie Fecioara, de-a dreptul. Mai ales la inceput, Fecioara poate gasi extrem de obositor efortul de a raspunde inertiei Balantei pe plan intim, si numai timpul va spune daca va exista sau nu o reusita in urma eforturilor ce trebuie depuse si sustinute de fiecare dintre parteneri. Sunt insa, putine cazuri in care cuplul Fecioara - Balanta a rezistat, chiar daca exista, fara indoiala, un amestec fascinant de energii, care ar putea reactiona in mod fericit impreuna, daca divergentele nu ar fi de un calibru mult mai mare. Fecioara este adepta a calitatii, in vreme ce Balanta inclina catre cantitate, inclusiv in viata sexuala, ceea ce creaza, in mod clar, divergente majore.
     Intr-o relatie Balanta - Fecioara, Fecioara este atrasa de visatoarele Balante, de farmecul si eleganta acestora, care le place si le este extrem de agreabil. Tentatia de a se lasa dusi de val uneori, de a mai renunta la prudenta exagerata care-i caracterizeaza, poate sa-i stimuleze, uneori, pe nativii din Fecioara. Le-ar putea place sa stea unul in compania celuilalt, sa gateasca impreuna, sa se bucure de o conversatie lejera, sa se plimbe la lumina lunii sau sa iasa impreuna intr-un week-end romantic, mai mult sau mai putin prelungit. Este insa o armonie fragila, care functioneaza oarecum doar atunci cand sunt singuri. Odata ce compania se schimba, iar in peisaj apar si alte personaje, Fecioara are tendinta sa se retraga in carapace, in vreme ce Balanta se va deschide cat va putea de mult.
      Balanta apreciaza fidelitatea Fecioarei, statornicia si stabilitatea pe care o reprezinta. Pe de alta parte, Fecioara nu poate avea incredere deplina in Balanta, din cauza exuberantei pe care aceasta o afiseaza in mediile sociale in care sunt introdusi si in care activeaza; Fecioarei i se pare ca Balanta nu este inca pregatita sa-si asume responsabilitatile impuse de o relatie, intodeauna este banuitare si mereu va exista o umbra de neincredere care va sapa structura relatiei. Balantei i se pare plictisitoare dorinta Fecioarei de a se retrage, chiar si prelungirea petrecerii timpului in doi nu ii este agreabila. Balantei ii place sa se distreze, ii place aventura, cauta divertismentul. Singura modalitate de a trata aceste aspecte este comunicarea eficienta intre cei doi, insa nu intotdeauna acest demers este suficient pentru a tempera indoielile Fecioarei si dorinta de expunere a Balantei.
     Din aceasta cauza, chestiunile legate de gestionarea emotiilor sunt foarte sensibile in cuplul Fecioara-Balanta. Fecioara este rationala, gandeste si apoi actioneaza, in vreme ce Balanta este exact pe dos, impulsiva, actioneaza si apoi analizeaza efectele, chiar daca acestea nu sunt tocmai cele dorite.

Relatia Fecioara – Balanta inseamna, per total, compromis, inclusiv in cele mai profunde chestiuni de viata si caracter, ceea ce face ca un astfel de cuplu sa nu fie o varianta durabila.

loading...
Loading...

Laptop Dell

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri