Capricorn - Varsator

Compatibilitati Capricorn - Varsator Compatibilitati Capricorn - Varsator

     Relatia dintre Varsator si Capricorn este una interesanta, daca putem sa o consideram astfel. Capricornul precede Varsatorul in succesiunea zodiilor si, dupa observatiile facute de astrologi, pot fi foarte buni prieteni, atunci cand se completeaza reciproc, dar si cei mai mari dusmani, atunci cand intra in conflict unul cu celalalt. Capricornul este practic, realist si foarte atent la ceea ce se petrece in jurul sau. Varsatorul este inteligent, creativ, insa foarte labil din punct de vedere al dispozitiei psihice, isi poate schimba brusc starea de spirit, ceea ce este extrem de derutant pentru Capricorn.
     La inceput, Capricornul se simte atras de Varsator, care este activ, un spirit independent si aventurier. In timp insa, tendintele dominante ale Capricornului nu intarzie sa apara, si nativul acestei zodii nu va rezista sa nu impuna niste limite, care vor fi sau nu acceptate de Varsator. Oricum, compromisurile nu lipsesc din aceasta relatie, care poate fi una mai mult sau mai putin tulbure, in functie de sentimentele si disponibilitatea celor implicati.
     Capricornul este o persoana foarte ambitioasa si o fire rezervata, nu ii place deloc sa se exteriorizeze. Varsatorul, daca stie cum sa actioneze intelept, desi intelepciunea nu este chiar o caracteristica a nativilor acestei zodii, poate scoate Capricornul din cochilia sa. Pe de alta parte, Capricornul poate sa tempereze exuberanta Varsatorului, il poate impiedica sa faca greseli, care uneori pot avea consecinte sensibil negative pentru acesta si pentru cei din jurul sau. Cheia romantismului in relatie este detinuta, in mod categoric, de Varsator.
     Capricornul este, de regula, traditionalist, respecta regulile, chiar daca uneori nu este de acord cu ele, este conventional, in vreme ce Varsatorul este dintre cei care-si doresc sa schimbe lumea, iubeste inovatia, ii place sa incerce, sa testeze. Din pacate ii lipseste rabdarea pentru a privi in persepctiva si a sesiza consecintele profunde ale acestor innoiri pe care le doreste si, de multe ori le si initiaza. Varsatorii isi testeaza mereu limitele, in vreme ce Capricornul iubeste satus-quo-ul la care a ajuns, daca acesta corespunde necesitatilor sale din acea perioada.
     Este drept ca exista posibilitatea ca, in anumite cazuri, Capricornul si Varsatorul sa se completeze intr-un mod destul de fericit. Poate ca tocmai de ceea ce ofera Capricornul are nevoie nativul Varsator, poate ca uneori mai trebuie scos din zona sa de confort, pentru a-si imbogati cunostintele despre lumea inconjuratoare si oportunitatile ce pot sa apara. Poate ca, pe de alta parte, Varsatorul are nevoie de Capricorn sa-i fie alaturi in momentele in care ar putea fi pe punctul de a lua decizii nu tocmai bune, de a-i tempera exaltarea si spiritul aventurier. Capricornul poate fi o ancora pentru libertinul Varsator, dar si o piedica, depinde cum alege acesta din urma sa privesca lucrurile.
     Si vederile in ceea ce priveste alte aspecte ale vietii difera, uneori in elementele cele mai profunde. Capricornului ii place stilul vintage, clasic, iubeste antichitatile, in timp ce Varsatorul iubeste stilul modern, chiar abstact, pana la un anumit punct. Aceste tendinte sunt vizibile si in ceea ce priveste preferintele muzicale, de stil vestimentar, de coafura, etc.
     In viata intima, Varsatorul poate introduce acel ceva care sa faca diferenta, care sa condimenteze o relatie de cuplu. Meritul de a incita pe Capricorn, de a-l face sa exploreze si sa incerce si altceva decat ceea ce acesta considera sigur sa faca fara riscuri, ii apratine in totalitate Varsatorului.

Nivelul de intelegere al fiecaruia dintre parteneri este cel care conditioneaza succesul sau insuccesul relatiei. Comunicarea este importanta, dar la fel de insemnata este si disponibilitatea partenerilor de a acorda importanta relatiei, de dorinta lor de a o face sa functioneze si sa fie durabila, de sentimentele pe care si-au propus sa le investeasca.

loading...
Loading...

Laptop Dell

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri