Capricorn - Pesti

Compatibilitati Capricorn - Pesti Compatibilitati Capricorn - Pesti

     Capricornul si Pestii se completeaza intr-un mod destul de fericit si pot forma un cuplu destul de stabil si reusit, in cele din urma. Prezinta un grad destul de ridicat de compatibilitate si complementaritate si-si pot contrabalansa cu succes unul altuia puntele forte si punctele slabe.
     Un Capricorn este o fire practica, organizata, disciplinata. Pestii sunt visatori, mai dezordonati si schimbatori din punct de vedere emotional. Capricornii sunt introvertiti, putin comunicativi, in vreme ce Pestilor le revine sarcina de a mentine conversatia in cuplu. Pestii sunt romantici, dar asta nu inseamna ca nativii din Capricorn nu sunt plini de afectiune. Doar ca nu stiu intotdeauna sa o arate.
     Pestii sunt persoane altruiste, nu-i intereseaza prea mult castigurile materiale, desi nu le displace confortul, luxul chiar, uneori chiar sunt imprudenti in actiunile pe care aleg sa le intreprinda, in vreme ce Capricornul este materialist, prudent, foarte precaut atunci cand este vorba sa se implice in vreo actiune. Nativul Pestii il considera pe Capricorn egoist, daca acesta refuza sa se implice in actiuni mai putin profitabile. Capricornului, la randul sau, ii displace felul in care nativul din Pesti ia decizii, mai ales daca acestea au darul de a-i afecta confortul si bunastarea greu obtinute.
     Pestele este foarte creativ, iubeste sa faca tot felul de modificari in casa in care locuieste, astfel incat aloca si o mare parte din buget acestui lucru, in timp ce Capricornul considera aceste cheltuieli ca fiind inutile, desi nativul din zodia Pestilor nu-si doreste decat sa confere cat mai multa caldura caminului lor.
     Daca lipseste o comunicare eficienta, daca partenerii din relatia Capricorn – Pesti nu inteleg asa cum trebuie diferentele de caracter care i-ar putea separa, atunci lucrurile pot degenera rapid, fiind greu sa se compatibilizeze astfel incat sa asigure durabilitatea in timp a relatiei lor.
     Un mare plus in relatia dintre Pesti si Capricorn tine de faptul ca acesta din urma este foarte devotat familiei si partenerului, atunci cand decide sa se implice intr-o relatie de cuplu si sa-si cladeasca un viitor, in vreme ce Pestii au marea calitate de a inconjura Capricornul cu toata dragostea de care sunt capabili. Ambii parteneri obtin astfel un sentiment de siguranta emotionala, cum greu l-ar obtine in compania unor parteneri apartinand altor zodii. In aceeasi tendinta pozitiva se situeaza si faptul ca Pestii nu tin neaparat sa conduca in relatie, ba dimpotriva, se simt mult mai bine daca au mai putina responsabilitate, in timp ce Capricornul adora sa se gaseasca in pozitie de lider, inclusiv in viata personala. Pe acest teren, intelegerea este deplina, fara nici un pericol de a aparea conflicte.
      O relatie intre Capricorn si Peste, daca ambii parteneri depun eforturile necesare si folosesc diferentele dintre ei in sens pozitiv, poate fi o relatie plina de caldura, dragoste si romantism. Creativitatea Pestilor este cea care condimenteaza relatia, inclusiv viata intima a cuplului, in timp ce Capricornul asigura stabilitate si confortul material dorit. Capricornul trebuie sa aiba grija sa-i arate partenerului din Pesti ca apreciaza toate eforturile pe care le face, surprizele de care are parte si care le condimenteaza relatia si ii scoate din monotonie, altfel, acesta s-ar putea simti jignit si, cum este foarte sensibil, relatia dintre ei ar putea avea de suferit. Pestilor le place foarte mult sa le fie recunoscute meritele si lucrul acesta trebuie sa fie cunoscut de Capricorn, pentru bunastarea relatiei de cuplu.
     Clarificarea chestiunilor legate de utilitatea sau neutilitatea anumitor cheltuieli este deopotriva de importanta in relatia dintre cei doi, pentru a se ajunge la o cale de mijloc, intre tendintele ceva mai costisitoare ale Pestilor si cele foarte reduse ale Capricornului, care este foarte strans la punga.

     Daca partenerii din relatia Capricorn – Pesti reusesc sa ajunga la un numitor comun, sa se compatibilizeze intr-o forma sau alta, relatia dintre ei poate fi extrem de profitabila si stabila in timp.

loading...
Loading...

Laptop Dell

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri