Compatibilitati zodiacale - zodia Capricorn

     Daca ar fi sa caracterizam Capricornul intr-un singur cuvant, am putea spune ca este o persoana foarte muncitoare. Munceste pana la epuizare pentru a ajunge la nivelul pe care i-l doreste, atat in viata personala, cat si in viata profesionala. Este o fire ambitioasa si determinata. Oricate obstacole ar aparea in calea sa, intotdeauna se mobilizeaza exemplar pentru a le depasi. Este practic si, inclusiv viata, o abordeaza intr-o maniera gen business. Este incapatanat si, cu greu ar putea fi convins sa renunte la ceea ce si-a propus.
     Totul in viata Capricornului trebuie sa fie bine organizat, dezordinea il deruteaza, nu-i da voie sa se se concentreze la ceea ce are de facut. Este destul de conventional, atat in viata profesionala, cat si in cea personala, pastreza o anumita detasare, care poate fi interpretata ca indiferenta, desi, in realitate, nu este deloc asa. Nu ii place sa riste, de obicei, merge pe terenuri sigure, este eficient si trece prin viata fara a face prea multe valuri. Este rabdator si asteapta contextul favorabil pentru a actiona.
     Este multumit si se simte implinit daca reuseste sa faca ceea ce si-a propus, cat mai bine posibil. De multe ori are tendinta de a face totul de unul singur, fara ajutorul celor din jur. Totusi, trebuie sa tina cont ca exista anumite lucruri si imprejurari in viata sa in care are nevoie de cineva pe care sa se poata baza.

Capricornul prezinta
- compatibilitate excelenta cu Taur, Fecioara, Pesti si
- incompatibilitate cu Berbec, Gemeni, Leu