Berbec - Varsator

Compatibilitati Berbec-Varsator Compatibilitati Berbec - Varsator

      Berbecul si Varsatorul sunt doua dintre semnele zodiacale cu cel mai mare grad de compatibilitate, deoarece poseda cam aceleasi caracteristici: spirite independente, incantatoare si mari iubitori de libertate, de viata traita fara limitari. Sunt extrem de dinamici, cu gandire progresista, comunica bine, astfel ca pot rezolva usor problemele care survin intre ei. Amandoi sunt indivizi cu un mare apetit pentru libertate de miscare, nu suporta constrangerile si au nevoie de spatiu pentru a se dezvolta. Berbecul poate fi fascinat de indraznetul si progresistul Varsator, un tip intelectual si extrem de interesat de subiectele ce privesc viata sociala, mai ales cele care-l afecteaza direct. Unii Varsatori chiar viseaza sa faca diferenta in societatea in care traiesc, sau macar in familia lor sau in cercul lor de prieteni.
     Varsatorul il va sustine si ajuta mereu pe Berbec. In schimb, Berbecul va respecta si el abordarile noi si neconventionale ale Varsatorului, chiar daca uneori se va infuria din cauza apucaturilor spontane si impulsive ale acestuia. De parca el nu ar fi la fel! Dar Varsatorul se arata a fi mai maleabil decat Berbecul. Mai ales daca in cuplu exista o femeie Varsator si barbat Berbec, atunci aceasta se va plia pe personalitatea partenerului sau. In schimb, barbatul Berbec o va coplesi cu dragoste, pasiune si afectiune. Mai intervine, insa, in anumite momente, natura posesiva a Berbecului, care, daca nu este controlata, ar putea strica o relatie care ar putea fi foarte reusita.
     Berbecul si Varsatorul vor incerca sa se inteleaga unul pe celalalt, iar rezultatul nu poate fi decat unul favorabil, odata ce-si vor putea adapta stilul de viata cu placerile si neplacerile amandurora. In acest fel, se va ajunge la o relatie absolut normala, fara momente inutile de tensiune, pentru ca vor invata impreuna cum sa raspunda in momente de criza. Varsatorii, mai ales, vor deveni admiratori ai modului de viata al Berbecului, ai modului lor de abordare aventuros si neconventional si vor condimenta relatia cu momente magice. Chiar daca exista si unele diferente intre cei doi, ele nu sunt de esenta si nu vor afecta in profunzime relatia.
      Berbecii sunt destul de egoisti si egocentrici, au o atitudine de “eu, primul” in viata. Varsatorul este mult mai preocupat de actiuni umanitare, de cum si cat ar putea sa-i ajute pe cei din jurul sau. Berbecul este concentrat pe individ, adica pe el insusi, in vreme ce Varsatorul este concentrat mai mult pe cei din preajma sa. Daca insa, Berbecul este interesat de o imbunatatire personala si de extinderea constiintei sale spirituale, Varsatorul este unul dintre cele mai potrivite semne zodiacale de la care poate invata aceste lucruri.
     Berbecul este, pur si simplu, atras de Varsator si este dispus sa se lase purat de sugestiile apetisante si aventuroase ale acestuia. Relatia intima va fi una foarte satisfacatoare si va constitui un alt element forte pentru exprimarea, la momentul potrivit, a unui angajament serios impreuna.

Compatibilitatea cea mai mare, mai ales la nivel de romatism, este cu indivizii nascuti in ultima perioada a zodiei Varsatorului. Nativii celor doua zodii se pot apropia usor, atractia dintre ei este magnetica.

loading...
Loading...

Laptop Dell

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri