Berbec - Taur

Compatibilitati Berbec-Taur Compatibilitati Berbec - Taur

     Relatia Taur – Berbec este destul de controversata, mai ales in ceea ce priveste latura financiara. Berbecul are o abordare spontana, impulsiva, nu se gandeste prea mult cand vine vorba sa achizitioneze ceva, chiar daca e vorba de un lucru de valoare, in vreme ce Taurul analizeaza utilitatea produsului si apoi da banii din buzunar. Berbecul nu este prea cumpatat in cheltuieli, daca ii place ceva cumpara, in vreme ce Taurul, desi este avid dupa tot ceea ce i-ar spori gradul de confort, cauta mereu ofertele cele mai avantajoase. Ambii sunt materialisti, astfel incat centrul vietii va fi axat mereu pe latura materiala si financiara. Pot deveni chiar bogati impreuna.
     Berbecul este exploziv, nu prea statornic, nu prea te poti baza pe el. Tarul este mult mai rezervat in a-si exprima sentimentele, insa este mult mai stabil, mai de incredere decat Berbecul. Taurul iubeste stabilitatea, atat in relatiile personale, cat si in cele sociale sau profesionale. Berbecului ii place sa simta ca el este cel care controleaza, iar Taurul este suficient de intelept pentru a-l lasa sa creada acest lucru. O batalie a ego-urilor nu va folosi niciodata nimanui. Taurul, diplomat, va zambi si-l va lasa pe Berbec sa creada ca are dreptate.
     Berbecul este mereu pe fuga, mereu va face lucrurile in graba. Taurul este incet, intotdeauna isi va lua o marja de timp pentru a intelege bine o situatie data, pentru a pregati cel mai bun plan de actiune care sa-i garanteze obtinerea celui mai bun rezultat posibil. Berbecul tinde mereu sa-si asume riscul, iar greseala majora a Taurului, in cazul in care lucrurile nu ar merge la modul dorit, ar fi sa intervina cu cinism, cu enervantul “ti-am supus eu!”. Acest tip de situatie conflictuala poate pune probleme deosebite unei relatii sentimentale intre Berbec si Taur.
     Si in viata de zi cu zi, Berbecul trebuie sa se adapteze cumva stilului mai lent al Taurului, sau invers, Taurul sa preia putin din energia caracteristica Berbecului. Intre Berbec si Taur exista o atractie naturala, ceea ce ii face susceptibili de dragoste la prima vedere. Unirea intre firea pasionala a Berbecului si natura iubitoare a Taurului poate avea ca rezultat o viata sexuala mai mult decat implinita. La nivel emotional, Taurul este mai posesiv si mai dependent decat Berbecul. Taurul are nevoie de stabilitate, de constanta in viata sa. Ii displac profund nesiguranta, instabilitatea, sentimentul de “nisipuri miscatoare”. Atentie, statornicia Taurului nu trebuie luata niciodata ca garantie! Daca simte ca se profita de el, Taurul se va razbuna.

Daca se ajunge la un compromis asupra stilului de viata, asumat cu seriozitate de Berbec, relatia dintre cei doi va fi una deosebita. Trebuie doar sa existe o mare dragoste si respect reciproc, mai ales din partea Berbecului, care este, prin firea lui, ceva mai instabil din punct de vedere emotional.

loading...
Loading...

Laptop Dell

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri