Berbec - Scorpion

Compatibilitati Berbec-Scorpion Compatibilitati Berbec - Scorpion

      Fara indoiala, Scorpionul va fi cel care va taia rasufarea Berbecului! Sentimentele pe care le-ar putea starni Scorpionul in inima Berbecului ar putea fi ceva ce acesta n-a mai intalnit niciodata. Este o combinatie unica si incitanta inca de la bun inceput. Intrebarea care se pune este daca Berbecul va in in stare sa faca fata. Berbecul este facut sa domine, ii place sa fie in centrul actiunii. Si nu doar in relatiile profesionale si in viata sociala, ci si in viata sentimentala. Scorpionul il va lasa, o perioada, sa-si faca de cap, insa, dupa un timp, Berbecul va remarca faptul ca Scorpionul a calculat bine totul de la bun inceput si acum doreste el sa preia conducerea. O batalie a vointelor nu este deloc de dorit, iar durabilitatea relatiei va tine tocmai de puterea amandurora de a face compromisuri.
     Alaturarea intre Berbec si Scorpion ar putea fi una exploziva, de-a dreptul, pasionala si energica deoarece ambii sunt activi si dinamici. Ambii au o personalitate puternica si sunt focusati pe ceea ce-si propun sa faca. Fiind foarte pasionali, relatia sentimentala poate sa infloreasca frumos, intr-un echilibru si o arminie perfecta. Totusi, sunt pasionali in moduri diferite, ceea ce ar putea constitui si un mare aspect negativ in relatie. Scorpionul are nevoie de certitudini intr-o relatie sentimentala, are nevoie sa stie exact cum sta, are nevoie sa-si simta partenerul aproape, sa-l atinga, sa stie ca este palpabil si, la randul sau, are nevoie sa simta atingerile partenerului. Berbecul este mai detasat din acest punct de vedere, se implica oarecum mai superficial intr-o relatie si nu neaparat din spirit de conservare. Fiind impusivi, Berbecii nu analizeaza prea mult situatiile, ci le iau ca atare si “traiesc clipa”.
     Un alt inconvenient in relatie ar putea fi dat de natura certareata si chiar furioasa acelor doi. Scorpionul nu uita niciodata chestiunile care l-au deranjat in probleme de “corason”, mai ales chestiunile care l-au facut sa sufere. Berbecul nu da importanta acestor aspecte, insa va fi intotdeauna deranjat daca Sorpionul ii va da peste nas cu vechi intamplari, de care se poate ca Berbecul sa fi si uitat.
     Scorpionul este secretos si subtil, tace si face. Berbecul este deschis si la vorba si la fapte. Asa nu inseamna ca Scorpionul nu va spune ceea ce gandeste. Va spune, insa asteapta momentul potrivit, la care efectul sa fie maxim. Din cauza ca amandoi sunt firi puternice si hotarate, vor exista numeroase dispute in cuplu, ba chiar certuri in toata regula. Acesta vor surveni, mai ales, in momentele in care ambii, deodata, vor simti nevoia de a se impune ca lideri in relatie. Dar si impacarea de dupa poate fi foarte dulce! Uneori cei doi provoaca scantei, numai ca dupa aceea sa se bucure de o impacare deosebita! Periculos joc, insa intre Berbec si Scorpion poate condimenta extrem de bine relatia.
     Din punct de vedere sexual, ambii sunt extrem de pasionali. Pasiunea aprinde inimile si intretine multa vreme relatia. Scorpionul prezinta ceva profunzimi inghetate, care ar putea fi mai greu de strapuns de Berbec. Insa Berbecul este mereu dornic sa exploreze, sa descopere; in plus, are energia fizica si psihica necesara pentru a tine piept Scorpionului, astfel incat relatia intima poate fi foarte satisfacatoare, de ambele parti.

Berbecii sunt foarte increzatori in sine, sunt puternici si agresivi, ceea ce va constitui sursa de atractie pentru Scorpioni. Spiritul de aventura si exaltarea Scorpionilor, dar mai ales alura lor misterioasa, pot fi foarte atractive pentru Berbeci. Chiar si cu multe diferente in ceea ce priveste trasaturile de personalitate, pot construi o relatie plina de impliniri. Destul de des intre Berbec si Scorpion este dragoste la prima vedere. Pasiunea nu va lipsi, insa atentie la posesivitatea Berbecului si la gelozia Scorpionului!

loading...
Loading...

Laptop Dell

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri