Berbec - Sagetator

Compatibilitati Berbec-Sagetator Compatibilitati Berbec - Sagetator

      O relatie destul de controversata, s-ar zice, guvernata de zicala “atat de multe de facut, atat de putin timp”. Si Berbecului si Sagetatorului le place extrem de mult varietatea si, inca de la inceputul relatiei, motoarele se pun in miscare pentru a intretine aceasta diversitate. Este o combinatie plina de voie buna, de veselie si energie. Relatia dintre Berbec si Sagetator are ceva copilaros, ceva plin de inocenta. Insa amandoi inteleg ca fiecare in parte sunt reflexii ale calitatilor celuilalt, iar acest lucru va facilita buna intelegere si comunicarea in orice conditii. Chiar daca vor exista discutii in contradictoriu, chiar daca se va ajunge la certuri, intotodeauna va exista grija de ambele parti pentru ca lucrurile sa nu degenereze. Berbecul este incitat de aceasta atitudine, care condimenteaza relatia, stricand monotonia si predictibilitatea unei zile.
     Combinatia Berbec – Sagetator este una stabila si productiva, daca privim in ansamblu. Parametrii de compatibilitate sunt foarte buni. Relatia dintre ei este un amestec de incantare, incitare, entuziasm, pasiune, zel si aventura. Potrivirea in dragoste este perfecta, cu mult spirit bonom si dragalasenie. Amandoi se vor complimenta reciproc. Ambele semne zodiacale sunt pline de vitalitate si spirit tanar, iar nivelurile de energie ale ambilor sunt destul de ridicate, astfel incat isi pot face fata unul altuia cu succes. Le place sa calatoreasca amandurora, sa exploreze si sa intalneasca oameni noi. Vor avea, in general, o stare de spirit buna, conversatia intre ei este excelanta, iar deciziile inteligente, intelegerea reciproca si consensul vor contribui la o evolutie buna in relatie.
     Primind destul de mult din ceea ce-si doreste, din partea Sagetatorului, Berbecul va fi intotdeauna dispus sa-i sprijine ambitiile, care nu sunt nici marunte, nici neimportante. Sagetatorul, la randul sau, va canaliza energia Berbecului catre lucruri marete. Sagetatorul este un semn spiritual si karmic pentru Berbec, asa ca intalnirea dintre ei poate fi, cumva, predestinata. Este una dintre acele relatii despre care ambii stiu, de la bun inceput, ca ar putea merge foarte bine. Sagetatorul aduce noroc Berbecului, dar si o mare influenta spirituala. Pana la urma, cu preseverenta, Sagetatorul ar putea pune in lumina potentialul spiritual si intuitiv latent al Berbecului.
     Din punct de vedere al vietii sexuale, exista aceeasi dorinta de varietate, ceea ce, uneori, ar putea impinge lucrurile la extrem. Amandoi sunt dispusi sa petreaca ore explorand si bucurandu-se de arta de a face dragoste. Spiritul de aventura si grija unuia pentru celalalt va face din aceste moment unele de neuitat.
     Totusi, trebuie sa tinem seama ca ambii au nevoie de timp ca sa se dezvolte si ca sa dezvolte relatia asa cum isi doresc. Insa nici Berbecul, nici Sagetatorul nu-si doresc sa preia controlul decat doar daca este vorba de chestiuni care tin de sfera lor personala de interes. Berbecul poate deveni anxios uneori, din cauza lipsei de emotivitate a Sagetatorului. Probleme pot sa apara si in ceea ce priveste finantele, in general. Trebuie sa fie foarte atenti din acest punct de vedere, intruct ambii tind sa cheltuie destul de mult, uneori chiar mai mult decat au. Natura putin rabdatoare a Sagetatorului si firea cu tendinte dominatoare a Berbecului pot avea impact negativ asupra legaturii dintre ei.

Rezonanta la unison a celor doua semne zodiacale faciliteaza potrivirea atat din punct de vedere fizic, cat si din punct de vedere psihic si mental.

loading...
Loading...

Laptop Dell

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri