Berbec - Pesti

Compatibilitati Berbec-Varsator Compatibilitati Berbec - Varsator

      O relatie intre nativii din Pesti si Berbec nu ar prea fi dezirabila, din mai multe puncte de vedere. Pestii sunt un semn sensibil, o fire calma si linistita, in vreme ce Berbecilor le lipseste delicatetea, sunt foarte directi, uneori brutali, grabiti in sens negativ. Daca ar invata cum sa-si armonizeze aceste trasaturi complementare, ego-urile personale si diferentele intre ei, ar putea dezvolta o relatie destul de reusita, deoarece natura calma si vindecatoare a Pestilor ar putea furniza tandretea si linstea de care Berbecii au atata nevoie. Pe de alta parte, Pestiilor le place foarte mult naturaletea si onestitatea Berbecilor. Pentru ca o relatie intre ei sa mearga, Pestii ar trebui sa fie cei care sa controleze natura impulsiva si agresiva a Berbecului, in timp ce Berbecul trebuie el insusi sa-si controleze agresivitatea nativa. Reversul monedei ar fi dat de faptul ca Pestii tanjesc dupa afectiune si apropiere, ceea ce ar intra in conflict cu afinitatea pentru libertate a Berbecului. Daca Berbecii ar putea sa-si puna mintea la contributie si sa abordeze relatia cu inteligenta, ar putea usor sa-i manevreze pe Pesti incotro doresc ei, ceea ce ar fi bine si pentru Pesti. Firea puternica si sigura a Berbecului ar scoate Pestii din carapace si le-ar da singuranta in propria persoana, care le cam lipseste acestora.
      Am putea spune ca apropierea sentimentala dintre Berbec si Pesti poate fi extrem de conflicutala sau, dimpotriva, in cazurile cele mai fericite, aproape perfect compatibila. Depinde de cat efort sunt dispusi ambii sa investeasca in relatie pentru a o face sa functioneze, de cat de puternica este natura sentimentelor pe care le nutresc unul fata de celalalt. Aceste doua semne zodiacale colaboreaza pentru a face o prima impresie deosebita, inclusiv in ceea ce priveste impulsurile sexuale, dar exista intelesuri mai profunde ale acestor gesturi. Fiecare are interesele sale, pe care le urmareste cu perseverenta.
      Berbecul este puternic, poate face fata aproape oricarei situatii, pe cand Pestii sunt mai slabi si experimenteaza lucrurile dintr-o cu totul alta perspectiva. A face compromisuri este un lucru deosebit de greu pentru Berbec, ba chiar imposibil in multe din cazuri. Sunt momente cand Berbecii au impresia ca Pestii nu fac nimic. Ar face orice sa-i faca sa se miste. Pestii, insa, ar considera, ca nevoile lor emotionale sunt, in acest caz, tratate cu superficialitate.
      Ar exista si cateva aspecte pozitive, care ar putea contrabalansa spre pozitiv relatia Berbec-Pesti. De exemplu, Pestii pot introduce Berbecul in spiritualitate, il pot invata despre empatie, compasiune, despre misterele vietii. Asta numai in conditiile in care Berbecul este pregatit sa asculte. In al doilea rand, Pestii vor fi intotdeauna gata sa acorde sprijin, vor iubi partenerul Berbec neconditionat. In privinta vietii sentimentale, dar si a celei sexuale, Pestii pot oferi mult mai mult decat sunt Berbecii pregatiti sa ofere in schimb. Pestii nu sunt egoisti, lasa foarte mult de la ei, mai ales intr-o relatie intima, in care au investit sentimente. Totusi, nu este bine pentru Berbeci sa ia totul ca sigur in privinta Pestilor. Daca Berbecul considera cu nu e pregatiti sa-si asume o relatie pe termen lung cu nativul Peste, este bine sa nu o faca. Ar produce multa suferinta, de ambele parti.

Asadar este nevoie de prudenta atunci cand este vorba despre relatia sentimentala dintre nativi apartinand zodiilor Berbec si Pesti. Daca nu exista responsabilitate de ambele parti, precum si o constientizare clara a diferentelor de caracter, acest tip de relatie nu are prea mari sanse de reusita.

loading...
Loading...

Laptop Dell

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri